ویزای کانادا
مصاحبه ای با دارالترجمه رسمی ایران کانادا ترتیب داده ایم تا شرایط، مدارک و هزینه های اخذ ویزای تحصیلی کانادا را جویا شویم.

اخذ ویزای تحصیلی کانادا چگونه امکان پذیر می باشد ؟

کانادا علاوه بر اینکه مقصد پرطرفداری بین گردشگران است، برای دانشجویان هم جذابیت های خودش را دارد. کانادا کشور بسیار پیشرفته ای با روش های آموزشی عالی و مدارک بسیار معتبر است. به همین خاطر خیلی ها تمایل دارند فرزندشان را در مدارس ابتدایی و متوسطهٔ کانادا ثبت نام کنند، و بزرگ ترها هم دوست دارند تحصیلات عالیه را در این کشور بگذرانند.

این موضوع ما را بر آن داشت تا با دارالترجمه رسمی ایران کانادا ، یکی از متخصصان اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا صحبتی کوتاه داشته باشیم. با ما همراه باشید تا اطلاعات مفصلی در مورد ویزای تحصیلی این کشور در اختیارتان قرار دهیم.

ویزای تحصیلی کانادا چیست؟

ویزای تحصیلی کانادا یکی از انواع ویزای کانادا به فرد دارنده این امکان را می دهد که وارد خاک کانادا شود و در دانشگاهی که از آن پذیرش گرفته، تحصیل کند. 
ویزای تحصیلی کانادا فقط این امکان را به شما می دهد که در مؤسسه های آموزشی معین (DLI) ثبت نام کنید. مجوز تحصیلی هم به شما اجازه می دهد تا زمان به پایان رسیدن دورهٔ آموزشی در کانادا بمانید و حتی در بعضی موارد، در حین تحصیل یا پس از فارغ التحصیلی، کار هم بکنید. برای آنکه اعتبار ویزای تحصیلی کانادا را حفظ کنید، باید:
  • همیشه در یک DLI ثبت نام باشید؛
  • در حال تلاش برای اتمام دورهٔ تحصیلی خود باشید؛
  • شرایط ویزای تحصیلی را داشته باشید؛
  • اگر شرایط ویزای تحصیلی را ندارید، تحصیل را متوقف کنید؛
  • به محض اینکه مجوز تحصیلی تان منقضی شد، کانادا را ترک کنید.
البته در نظر داشته باشید که این مجوز تحصیلی، به شما این امکان را نمی دهد که از مزایای دولتی کانادا همچون خدمات بهداشتی بهره مند شوید؛ اما مسیر ساده تری برایتان فراهم می کند تا اگر هدف نهایی تان مهاجرت به کانادا است، بتوانید درخواست شهروندی خود را ارائه بدهید.

آیا من واجد شرایط ویزای تحصیلی کانادا هستم؟

برای آنکه بتوانید برای ویزای تحصیلی کانادا درخواست خود را ثبت کنید، باید این شرایط زیر را داشته باشید:
 * نامهٔ پذیرش معتبری از یک مؤسسهٔ آموزشی معین (DLI) با این اطلاعات زیر را داشته باشید:

سربرگ رسمی مؤسسه؛

دوره و مدرکی که دریافت خواهید کرد؛

 مقدار هزینه های آموزشی که باید بپردازید؛

 تاریخ آغاز و پایان دورهٔ آموزشی.

  • حداقل 18 سال سن داشته باشید؛ فرزندان تان هم که زیر 18 سال سن دارند، نمی توانند به تنهایی درخواست بدهند. بنابراین اگر فرزندی دارید که می خواهد در مدارس ابتدایی یا متوسطهٔ کانادا ثبت نام کند، شما باید از طرف او درخواست بدهید.
  • سابقهٔ کیفری نداشته باشید و برای اثبات آن، مدارک دادگاهی ارائه کنید.
  • باید فرم رضایت مرکز درخواست ویزا (VAC) را پر کرده و امضا کنید.
  • باید رونوشت هایی از وضعیت فعلی مهاجرتی خود در کشوری دیگر یا کانادا را ثبت کنید.
  • ثابت کنید که ماندن تان در کانادا موقتی است و اینکه به محض اتمام تحصیل در کانادا به کشور خودتان بازمی گردید.

چه مدارکی برای ثبت درخواست ویزا لازم است؟

مدارک ویزای تحصیلی کانادا

وقتی فرم ها را تکمیل کردید، باید این مدارک را هم ثبت کنید:

  • اسکن گذرنامه برای اثبات اعتبار آن؛
  • سوابق مسافرتی، یعنی اینکه همهٔ گذرنامه تان باید اسکن شود تا اثبات کند که صفحات خالی هم در آن دارید؛
  • نامه هایی از دادگاه و پلیس برای اثبات اینکه سابقهٔ کیفری ندارید؛
  • نامه ای از جانب شما برای دولت کانادا که در آن توضیح بدهید چرا باید به شما ویزای کانادا و مجوز تحصیلی بدهند؛
  • دو قطعه عکس که طبق شرایط تصویری کانادا باشند؛
  • معاینات پزشکی؛
  • وضعیت استخدامی یا تحصیلی، از طریق رزومه یا مدارک آموزشی؛
  • اثبات اینکه می توانید از پس هزینه های تحصیل در کانادا (هزینه های آموزشی و زندگی) بربیایید. این اثبات از یکی از این راه ها باید انجام بشود:
  1. مدرکی از یک حساب بانکی در کانادا داشته باشید که به نام خودتان باشد؛
  2. مدرک سرمایه گذاری تضمین شده (GIC) صادره از یک مؤسسهٔ مالی کانادایی داشته باشید؛
  3. ثابت کنید که از یک بانک وام دانشجویی گرفته اید؛
  4. صورت حساب های بانکی برای حداقل چهار ماه گذشته را ارائه بدهید؛
  5. ثابت کنید که هزینه های آموزشی و سکونت خود را پرداخت کرده اید؛
  6. نامه ای از یک شخص یا مؤسسه داشته باشید که به شما پول داده است؛
  7. اثبات کنید که بورسیهٔ تحصیلی دارید.
  • اگر قرار است در کبک (Quebec) بمانید، باید درخواست مدرک پذیرش کبک (CAQ) هم بدهید؛ که دولت کبک آن را صادر می کند. مؤسسهٔ آموزشی تان دستورالعمل درخواست CAQ را به شما ارائه خواهد داد؛
  • باید نامه ای ثبت کنید که در آن توضیح داده باشید چرا می خواهید در کانادا تحصیل کنید و تضمین نمایید که مسئولیت های خود به عنوان یک دانشجو در کانادا را می دانید و می پذیرید؛
  • اگر فردی که کمتر از سن قانونی است می خواهد در کانادا تحصیل کند، و به یک ولی نیاز دارد که پدر یا مادر او نباشد، آن وقت به فرم اظهارنامهٔ آن ولی هم نیاز است که در آن ولی کودک را معرفی کرده و این اظهارنامه باید به امضای والدین یا اولیای قانونی آن کودک هم برسد؛
  • اگر برای نخستین بار است که درخواست می دهید، نیازی به شناسهٔ منحصربه فرد متقاضی (UCI) ندارید؛ شناسهٔ منحصربه فرد متقاضی شمارهٔ اسنادی روی مجوز تحصیلی است. اگر پیش از این تقاضای مجوز تحصیلی داده اید، باید شمارهٔ اسنادی مجوز تحصیلی خود را بنویسید. این شماره روی هر نامه ای که دولت کانادا برای شما ارسال کرده، وجود دارد؛
  • اگر اعضای خانواده تان (همسر و فرزندان زیر سن قانونی) هم همراه تان هستند، باید فرم درخواست را برای آن ها هم پر کرده و در قالب خانواده درخواست بدهید.

همهٔ اسناد باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شده باشند و در عین حال باید از دارالترجمه رسمی تاییدات رسمی داشته باشید که ثابت کنند ترجمه صحیح است. وقتی همهٔ اسناد را ثبت کردید، می توانید درخواست را هم ثبت کرده و هزینه ها را بپردازید.

حداقل ملزومات مالی ویزای تحصیلی چه هستند؟

برای اینکه بتوانید ویزای تحصیلی یا مجوز تحصیلی بگیرید، باید سرمایهٔ کافی داشته باشید؛ آن قدری که بتوانید هزینه های زندگی و تحصیل در کانادا را بپردازید. اگر اعضای خانواده هم همراهی تان می کنند، باید پول بیشتری داشته باشید. ملزومات مالی برای دانشجویان بر دو نوع است:

  • دانشجویانی که خارج از کبک تحصیل می کنند،
  • دانشجویانی که در کبک تحصیل می کنند.

دانشجویانی که خارج از کبک تحصیل می کنند باید این مبالغ را داشته باشند تا ثابت کنند که می توانند هزینه های تحصیل در کانادا را پرداخت کنند:

مقدار پول لازم برای هر سال (به علاوهٔ هزینه های تحصیلی):

  • خود شخص:10000 دلار کانادا
  • یک نفر همراه:4000 دلار کانادا
  • هر عضو اضافی پس از نفر اول:3000 دلار کانادا

دانشجویانی که در کبک تحصیل می کنند باید این مبالغ را داشته باشند تا ثابت کنند که می توانند هزینه های تحصیل در کانادا را پرداخت کنند:

مقدار پول لازم برای هر سال (به علاوهٔ هزینه های تحصیلی):

  • خود شخص:11000 دلار کانادا
  • یک نفر همراه (18 سال به بالا):5100 دلار کانادا
  • یک نفر همراه (کمتر از 18 سال):3800 دلار کانادا
  • هر عضو اضافی پس از نفر اول (18 سال به بالا):5125 دلار کانادا
  • هر عضو اضافی پس از نفر اول (کمتر از 18 سال):1903 دلار کانادا

هزینهٔ ویزای تحصیلی کانادا چقدر است؟

فرایند درخواست ویزای تحصیلی کانادا مستلزم این است که همهٔ هزینه های درخواست را به ازای هرکدام از اعضای خانواده که درخواست می کنند، به طور کامل پرداخت نمایید. در واقع چه به صورت آنلاین ثبت نام می کنید و درخواست کاغذی ثبت می کنید، نمی توانید بدون پرداخت هزینه ها، ثبت نام خود را کامل کنید. درخواست هایی که هزینه هایشان پرداخت نشده، رسیدگی نمی شوند.

هزینه ویزای تحصیلی کانادا

هزینه های ارائهٔ درخواست از این قرار هستند:

  • هزینهٔ درخواست مجوز تحصیلی به ازای هر نفر (همین طور تمدید آن):150 دلار کانادا
  • هزینهٔ بایومتریک (به ازای هر نفر):85 دلار کانادا
  • هزینهٔ بایومتریک برای کل خانواده (دو متقاضی یا بیشتر):170 دلار کانادا

آیا در زمان تحصیل می توانم کار کنم؟

اگر دانشجویی در نظر دارد با ویزای تحصیلی کانادا کار هم بکند، چند شرط باید داشته باشد. این شروط به منظور جلوگیری از حضور کارگران غیرقانونی ایجاد شده اند که فقط ویزای تحصیلی می گیرند، اما در هیچ کلاسی شرکت نکرده و مدرکی هم دریافت نمی کنند. اما دانشجویان در صورت دارا بودن این شروط، می توانند کار هم بکنند:

  • اگر در دورهٔ تمام وقت ثبت نام کرده اند، داخل دانشگاه کار کنند؛
  • اگر دورهٔ آموزشی شان ایجاب می کند، در دوره های کارآموزی شرکت کنند؛
  • اگر مجوز تحصیلی شان اجازه می دهد، خارج از دانشگاه کار کنند، اما باید کمتر از 20 ساعت در هفته باشد.

هریک از این گزینه ها ملزومات و شرایط دیگری هم دارند که به وضعیت آن فرد بستگی دارد، بنابراین برای جزئیات بیشتر دربارهٔ کار با ویزای تحصیلی، از متخصصان ایران کانادا کمک بگیرید.

راهنما و نکات مهم برای ویزای تحصیلی کانادا

53
این مطلب مفید بود ؟30
برچسب :
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی