نمناک سبک زندگیگردشگری مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به کمک وکیل بین المللی
روش های مهاجرت ، مهاجرت به کانادا
آیا تا به حال شما هم به مهاجرت فکر کرده اید؟ البته مهاجرت علاوه بر خستگی از مشکلات، دلایل دیگری هم دارد برخی به دلیل کسب علم و مهارت و یا شغل و درآمد بهتر مهاجرت می کنند و برخی دوست دارند کشوری جدید را برای زندگی امتحان کنند.

مهاجرت به روش های مختلفی امکان پذیر است

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری از روش های محبوب برای صاحبان مشاغل و کسب و کارها است.اینگونه فرصت توسعه کسب و کار خود به طور بین المللی و حرفه ای را از دست نمی دهید و همچنین می توانید همراه خانوادتان از اقامت دائم لذت ببرید.

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری تحت عناوین زیر میسر است:

1.خود اشتغالی

حداقل سرمایه ای برای این برنامه مشخص نشده است ولی هرچه شخص وضعیت مالی بهتر و مناسب تری داشته باشد شانس بیشتری خواهد داشت.

حداقل هزینه ی مورد نیاز از 1540$ شروع می شود. این پروسه با انجام آزمایشات بیومتریک 24 ماه به طول می انجامد

باید دارای تجربه مرتبط (حداقل دو سال سابقه)ورزشی یا فرهنگی ، توانایی مورد نیاز کافی ، آزمایشات پزشکی و واجد شرایط فاکتورهای انتخابی باشید.

همچنین دولت کانادا شما را تحت ملاک های تجربه، تحصیلات، سن، توانایی های زبان و تطبیق پذیری ارزیابی میکند.

2.برنامه ی سرمایه گذار مهاجر (IIP)

این برنامه جذب افراد مجرب صاحب کسب و کار برای توسعه ، پیشرفت و رونق بلند مدت کانادا را هدف قرار داده است که در حال حاضر بسته شده است و دیگر متقاضی نمی پذیرد.

3.برنامه کار آفرینان

این برنامه عموما به عنوان ویزای استارت آپ کانادا شناخته شده و مختص اشخاصی با ارزش خالص متوسط و تجربه ی کارآفرینی مناسب است هم اکنون توسط اشخاص استانی اداره و پروسه دو مرحله ای را تا اقامت دائم کانادا طی می کند.

هزینه های این ویزا از 1540$ شروع میشود و با انجام تست های بیومتریک بین 12 تا 16 ماه زمان خواهد برد

متقاضیان ابتدا توسط یک استان انتخاب و نامزد می شوند اگر واجد شرایط باشند شاید بتوانند برای شهروندی و مهاجرت به کانادا اقدام به اخذ اقامت دائم کنند.

ارزش خالص حداقل حدود 350.000 $ همراه با تجربه ی مدیریتی کافی لازم است.بعضی از برنامه ها ودیعه خوب لازم دارند که البته زمانی که کسب و کار تاسیس و ثبت شود قابل عودت است.

توجه :برنامه خود اشتغالی و کارآفرینی کبک با سایر استان ها متفاوت است.

مهاجرت سریه به کانادا

مهاجرت آسان و سریع به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

مردم اغلب درمورد شاخص های اصلی واجد شرایط بودن، امتیاز مورد نیاز ورود به کانادا و اوراق ورودی اکسپرس CSR (رتبه بندی کلی جامع)  دچار اشتباه می شوند.

واجدین شرایط باید مشخصات خود را در بانک اطلاعات متقاضیان ثبت کنند (از جمله نمره IELTS و ECA). پروفایل رتبه بندی شده از 1200  فاکتور مختلف از قبیل سن، تحصیلات، تجربه کاری و… تشکیل می شود.

CIC قرعه کشی دوره ای را از گروه انجام می دهد و نمره قطعی و نهایی جهت انجام قرعه کشی تنظیم می شود. برای افراد واجد الشرایطی که  به نمره ای بالاتر از حدنصاب دست پیدا کنند،دعوت نامه ارسال می شود (ITA).

اغلب متخصصان ماهر از هر کشوری دیگری غیر از کانادا، طبق یک رده اصلی PR که FSWP ( برنامه کارگر ماهر فدرال ) نامیده می شود، اقدام می کنند.

شایستگی شما برای کسب امتیاز مورد نیاز برای ورود به کانادا

شغل باید در لیست NOC (فهرست طبقه بندی مشاغل)، ذکر شده باشد. همچنین باید در نوع مهارت O (مدرسان حرفه ای)،  A(متخصصان مهارت) و B (حرفه ای های بامهارت) بگنجد.

یک سال تجربه کاری متوالی در 10 سال اخیر و داشتن مهارت در آن.

باید امتیاز67 را با توجه به سن، تحصیلات، تجربه، مدرک آیلتس، همسر دارای مدرک IELTS و انطباق پذیری و غیره اخذ نمایید.

روش موثر در افزایش امتیاز مورد نیاز برای ورود به کانادا 

یک پیشنهاد شغلی  که با توجه به ارزیابی تاثیرات بازار کار پشتیبانی شده باشد.

نامزدی در یک استان یا سرزمین

این امتیازات اضافی، کاندیدا را به اندازه کافی بالا خواهند برد که  در دوره بعدی واجد الشرایط ارسال درخواست باشند و بتوانند درخواست خود را ارسال کنند.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری

دولت آمریکا به اشخاص خارجی که مهاجران براساس اشتغال هستند، به طور قانونی گرین کارت برای اقامت دائم می دهد.

مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری حداقل مبلغ 1 میلیون دلار آمریکا به صورت فعالانه ( و یا 500,000 دلار آمریکا در محلی نیاز به اشتغال زایی) است.

بهترین گزینه های شما را برای سرمایه گذاری در آمریکا

1.EB5 سرمایه گذاری منطقه ای

  • مزیت :کمترین مبلغ سرمایه گذاری 500,000$ برای اخذ گرین کارت و بدون نیاز به مشارکت فعالانه
  • عیب :سرمایه توسط شخص دیگری مدیریت می شود.

با سرمایه گذاری در یک مرکز منطقه ای تایید شده توسط دولت برای مدت حدودا 5 سال امکان مهاجرت به آمریکا را خواهید داشت.

در حدود 18 ماه شما به همراه خانوادتان می توانید با در دست داشتن گرین کارت به راحتی به آمریکا مهاجرت کنید ودر هر نقطه ای از آمریکا مشغول به کار و یا تحصیل شوید.

از ویژگی های خوب این برنامه عدم وجود محدودیت در تحصیلات، سن و سطح زبان است.

سرمایه گذاری شما به صورت غیر فعالانه اداره می شود یعنی در مراکزی مثل هتل، مجموعه های اقامتی و یا برج دفتری سرمایه گذاری خواهد شد.

این پروژه باید 10 کارمند آمریکایی یا بیشتر به مدت دو سال شغل ایجاد کند.

بعد از انجام  سرمایه گذاری می توانید برای گرین کارت آمریکا اقدام کنید و در انتهای یک دوره پنج ساله سرمایه اولیه شما بازگردانده می شود.

2.EB5 سرمایه گذاری مستقیم

  • مزیت:اداره مستقیم و فعالانه سرمایه
  • عیب:مبلغ سرمایه بالا ( 1 میلیون دلار آمریکا) و نیاز به مشارکت فعالانه

برای اخذ گرین کارت برای خود و خانوادتان، باید 1 میلیون دلار آمریکا در تجارت خود سرمایه گذاری کنید و حداقل برای 10 آمریکایی شغل ایجاد کنید.

مدت زمان بررسی این ویزا 18 ماه است. اگرچه در صورتی که این ویزا را با با ویزای E-2 تلفیق کنید می توانید در مدت 6 ماه وارد خاک آمریکا شوید.

بعد از اینکه دوره دو ساله اشتغال را به اتمام رساندید و سرمایه خود را به دست آوردید می توانید برای گرین کارت بدون شروط اقدام نمایید.

اگر شما در یک ناحیه با کمبود مشاغل بالا در آمریکا سرمایه گذاری کنید، می توانید با تنها 500,000 دلار آمریکا واجد شرایط شوید. این سرمایه گذاری می تواند در رستوران های زنجیره ای یا هتل ها باشد.

3.تحویل گیرنده بین شرکتی Inter-corporate Transferee

  • مزیت :روشی ارزان برای اخذ گرین کارت
  • عیب :نیازمند شرکت حامی

اگر شما از شرکت خود در کشوری دیگر به آمریکا آمده اید به عنوان مدیر، یا مسئول اجرایی ممکن است بتوانید یک گرین کارت دریافت کنید.

از جمله شرایط این امر :

باید حداقل به مدت یک سال در سه سال گذشته در این شرکت کار کرده باشید.

سمت شغلی شما در آمریکا باید همانند شغل شما در کشور خودتان باشد.

زمان بررسی این روند به منظور اخذ گرین کارت 18 ماه است.

براساس تایید درخواست، همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال شما می توانند همراه شما برای اخذ گرین کارت اقدام کنند.

آن ها نیز باید تمامی مراحل پرداخت هزینه ها، جمع آوری مدارک و آزمایشات پزشکی را انجام بدهند.

توجه داشته باشید که متقاضی اصلی باید قبل یا همزمان با اعضای خانواده خود (تنها دارندگان ویزا) وارد خاک آمریکا شود.

مرکز مشاوره حقوق ایران

رایج ترین مشکل قانونی که مهاجرین با آن مواجه هستند، ادعای USCIS یا کنسولگری مبنی مجاز نبودن ورود آن ها می باشد که به یک یا چند دلیل از دلایل ذکرشده (شامل ارتکاب به جرم یا قبلاً دروغ گفتن به دولت آمریکا) مربوط می شود.

بهتر است قبل از شروع فرآیند تقاضا از یک وکیل مهاجرت در مرکز مشاوره حقوق ایران کمک حقوقی بگیرید.

نقش مهم دیگری که وکلا ایفا می کنند کمک به شرح پرونده شما برای مقامات اداره مهاجرت است.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به کمک وکیل بین المللی

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به کمک وکیل بین المللی
:
امتیاز : 5 تعداد رای : 9
این مطلب مفید بود ؟ 9 0
نظر کاربران
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است .