هایفوتراپی صورت
راه های جدیدی برای زیبایی و جوانسازی پوست وجود دارد که جایگذین خوبی برای روش های قبلی هسنتد.داشتن اطلاعات کافی میتواند به انتخاب شما کمک کند.

هایفوتراپی چیست و آیا میتوان هایفوتراپی را جایگزین لیفت صورت کرد؟

امواج متمرکز شده فراصوت با شدت بالا یا همان هایفوتراپی یکی از درمان های زیبایی برای پوست می باشد که باعث سفت شدن آن و از بین بردن چین و چروک ها می شود. در واقع این روش جایگزینی برای لیفت صورت می باشد که درد ندارد و در این روش از انرژی فراصوت استفاده می کنند تا تولید کلاژن پوست را بالا ببرند و در نتیجه پوست سفت تری را به شما تحویل می دهند.

هایفوتراپی برای درمان تومورها نیز به کار می رود و به همین دلیل بسیار مشهور است و سال 2008 اولین باری بود که از هایفوتراپی برای درمان های زیبایی استفاده شد. هایفوتراپی توسط سازمان دارو و غذا در سال 2009 برای لیفت ابرو ها تایید شد و دستگاه مورد استفاده از آن نیز قادر است که چین و چروک و خطوط بالای سینه و گردن را از بین ببرد که به علت از بین رفتن کلاژن ایجاد شده اند.

بعضی از کلینیک ها هایفوتراپی را انجام می دهند که با روشی کاملا امن و تاثیر گذار به لیفت صورت و از بین بردن چروک ها کمک می کنند و افراد می توانند در عرض چند ماه بعد از درمان، نتایج آن را به وضوح مشاهده کنند، بدون اینکه خطری بعد از جراحی آن ها را تهدید کند.

در حالی که این پروسه برای جوانسازی کل صورت، لیفتینگ و سفت کردن پوست استفاده می شود اما چنانچه بخش سلامت پوست نمناک اشاره کرده است پروسه طولانی وجود دارد تا بفهمیم که چه کسی برای این درمان بیش از بقیه مناسب است. هایفوتراپی را می توان به عنوان یک درمان قابل اعتماد نام برد و آن را جایگزین لیفت صورت کرد؛ مخصوصاً برای افرادی که سن کمی دارند و نمی خواهند خطرات جراحی را تجربه کنند .

*هایفوتراپی برای افرادی که مشکلات پوستی و چروک های بسیار شدید دارند، پاسخگو نخواهد بود.

هایفو تراپی صورت

هایفوتراپی صورت روشی برای لیفت پوست بدون جراحی

هایفوتراپی از انرژی اشعه های فراصوت متمرکز شده استفاده می کند و لایه های پوست را تنها در زیر سطح خود مورد هدف قرار می دهد و انرژی فراصوت باعث می شود که بافت پوست به سرعت گرم شود و زمانی که سلول ها در محلی قرار بگیرند و دمای مشخصی به آن ها برسد، می تواند تخریب سلولی را تجربه کند که این تخریب، سلول ها را تحریک می کنند تا کلاژن بیشتری تولید کند.

کلاژن پروتئینی است که ساختار پوست را بهبود می بخشد و افزایش کلاژن باعث سفت شدن پوست می شود و در نتیجه چین و چروک ها کم تر خواهند شد. امواج فراصوت با فرکانس بالا روی بافت های مشخصی از پوست متمرکز می شود و هیچ خطری برای لایه های بالایی پوست و مشکلات آن نیز وجود نخواهد داشت.

هایفوتراپی برای چه کسانی مناسب نیست؟

هایفوتراپی ممکن است برای همه مناسب نباشد و این پروسه برای افرادی بهتر کار می کند که بالای 30 سال هستند و سفتی پوست آن ها معمولی است و افرادی که پوست بیش از حد شل و افتاده دارند، ممکن است برای نتیجه بهتر به چند درمان نیاز داشته باشد.

افراد سن بالاتر با آثار پیری زیاد، افتادگی پوست و چین و چروک های بیش از حد روی گردن نمی توانند کاندیدای خوبی برای این نوع درمان باشند و احتمالاً نیاز به جراحی خواهند داشت.

هایفوتراپی برای افرادی که عفونت دارند یا منافذ پوست آن ها باز است، پیشنهاد نمی شود و افرادی که دچار آکنه هستند یا ایمپلنت های فلزی در دندان خود کاشته اند نیز تحت درمان قرار نخواهند گرفت.

فواید هایفوتراپی صورت یا امواج فراصوت متمرکز شده با شدت بالا

طبق مطالعات انجام شده، هایفو و دیگر جایگزین های غیر جراحی برای لیفت صورت طرفداران بسیار زیادی را در سال های اخیر به خود جذب کرده است و در واقع تعداد افرادی که این کار را انجام می دهند حدود 64.8 درصد بین سال های 2012 تا 2017 افزایش داشته است. هایفوتراپی فواید زیادی برای زیبایی دارد که شامل مواردی است که در ادامه بخش بهداشت و سلامت نمناک عنوان شده اند:

  • کاهش چین و چروک و از بین بردن خطوط روی گردن
  • لیفت گونه ها، ابروها و پلک چشم
  • تفکیک خطوط چانه
  • صاف کردن پوست

مطالعات نشان می دهد که هایفو می تواند پوست و انعطاف گونه ها و قسمت پایین شکم را تا حد زیادی افزایش دهد و آن را تا 12 هفته نگه دارد و طبق مطالعات انجام شده بر روی افراد نشان داده شده است که هایفوتراپی می تواند ظاهر صورت و گردن را در 90 روز بهبود ببخشد.

فواید هایفوتراپی

عوارض هایفوتراپی یا لیفت صورت

در حالی که هایفوتراپی خطرات و هزینه بسیار کمتری از جراحی لیفت صورت دارد اما نتیجه آن برای بهتر شدن نیاز به تکرار دوباره دارد. لیفت صورت ممکن است عوارضی را داشته باشد که شامل موارد زیر است:

  • خونریزی
  • عفونت
  • لخته های خون
  • ریزش مو

طبق مطالعات انجام شده 97.8 درصد از مردم بعد از یک سال می توانند نتیجه آن را روی صورت شان ببینند که بلند مدت می باشد.

در هایفوتراپی چه احساسی به فرد می دهد؟

ممکن است در طول انجام هایفو ترافی کمی ناراحتی را احساس کنید و افراد آن را به عنوان پالس های الکتریکی بسیار ریز یا حساسیت های کاملاً خفیف شرح می دهند و اگر از درد آن می ترسید ممکن است پزشک شما برای کاهش درد، داروهایی مثل ایبوپروفن را پیشنهاد دهد و بعد از این درمان ممکن است قرمزی و تورم کمی داشته باشید که به تدریج و در چند ساعت آینده رفع خواهد شد.

آماده شدن برای هایفو تراپی صورت به چه شکل خواهد بود:

قبل از انجام هایفوتراپی آمادگی خاصی لازم نیست فقط باید صورت خود را پاکسازی کنید و از محصولات مراقبت از پوست قبل از درمان استفاده کنید.

پاکسازی صورت

در جلسات هایفوتراپی چه اتفاقاتی می افتد؟

متخصص یا تکنسین قبل از هر چیزی قسمت مورد نظر را کاملاً پاکسازی می کند و ممکن است موادی مثل کرم های زیبایی را به صورت شما قبل از شروع کار بزند و سپس دستگاه هایفو روی پوست شما قرار داده می شود و نمایشگر فراصوت روی صفحه اطلاعات را نشان می دهد و باعث می شود که تنظیمات درستی را برای دستگاه اعمال کند وانرژی فراصوت به قسمت مورد نظر انتقال داده می شود که ممکن است بین 30 تا 90 دقیقه طول بکشد و سپس دستگاه را از روی صورت برداشته می شود و اگر درمان بیشتری مورد نیاز باشد حتماً باید متخصص برای شما برنامه ریزی کند.

هنگامی که امواج فراصوت روی صورت شما اعمال می شود، ممکن است احساس گرما داشته باشید. می توانید برای کمتر اذیت شدن از داروهایی برای از بین بردن درد استفاده کنید. بعد از این درمان می توانید به راحتی به خانه بروید و به فعالیت های روزانه خود ادامه دهید.

هایفوتراپی

اثرات جانبی و مشکلات احتمالی بعد از درمان هایفوتراپی

اثرات جانبی درمان هایفوتراپی کاملا امن است که تحت نظر متخصص انجام می شود.

بهترین بخش درمان این است که شما می توانید به سرعت بعد از آن به فعالیت های روزانه و روتین خود ادامه دهید.

اثرات قرمزی و تورم ممکن است بعد از این پروژه به وجود بیاید که می توانید به سرعت آن ها را از بین ببرید و ممکن است که حساسیت های پوست بعد از چند هفته در این قسمت باقی بماند.

شاید به طور موقتی کبودی و بی حسی را در این قسمت ها حس کنید اما اثرات جانبی آن در طول چند روز از بین خواهد رفت .

هایفوتراپی صورت "HIFU " چیست و به درد چه کسانی می خورد؟

4.584
این مطلب مفید بود ؟768
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : surgery / jkslms / ncbi.nlm.nih / ncbi.nlm.nih / healthline / بخش بهداشت وسلامت نمناک/ن/ش
وبگردی