روغن جامد

با مضرات روغن جامد بیشتر آشنا شوید!

کد مطلب : 62101زمان مطالعه : 2 دقیقه
روغن مصرفی در پخت و پز تاثیر فراوانی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع سکته ها و بیماری ها دارد. در این مقاله شما را با آسیب های استفاده از روغن جامد آشنا می کنیم.

روغن جامد چه بلایی سر بدنمان می آورد؟

روغن جامد در زمان های قدیم بیشتر مورد استفاده قرار می گرفت . شاید استفاده از روغن جامد در آن زمان به علت عدم آگاهی افراد از مضرات روغن جامد بوده است. روغن جامدچربی های ترانس، میزان کلسترول بد خون را افزایش داده و کلسترول خوب را کاهش می دهند. این امر سبب افزایش احتمال بیماری های قلبی عروقی می گردد. در این بخش به بلاهایی که روغن جامد بر بدن وارد میکند توجه فرمایید:

آیا می دانید مضرات روغن جامد چیست؟

محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا در تحقیقات خود دریافته اند، افرادی که از روغن های جامد برای طبخ غذا استفاده می کنند، بیش از دیگران در معرض خطر نابینایی هستند.
نتیجه سه سال بررسی پژوهشگران روی حدود دو هزار زن 50 تا 79 سال نشان می دهد، افرادی که از روغن های جامد برای طبخ غذا استفاده می کنند، بیش از دیگران در معرض خطر نابینایی هستند. پژوهشگران پیش از این نیز ارتباط برنامه غذایی افراد با سلامت بینایی آنان را مطرح کرده بودند.
به گفته پژوهشگران، مصرف مواد غذایی غنی از چربی های امگا -3 مانند روغن زیتون و ماهی های چرب بر خلاف چربی های اشباع شده مانند روغن های جامد، به حفظ بینایی افراد کمک می کند.

مضرات روغن جامد

 استفاده از روغن جامد خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.

بهترین روغن های مایع و جامد خوراکی سرخ کردنی:

1- روغن زیتون

2- روغن کنجد

3- روغن محلی (روغن زرد)

4- روغن دنبه گوسفند

خداحافظ کلسترول

روغن کنجد به دلیل داشتن مقاومت بالا در برابر حرارت دود نمیکند، کف نمیکند، تغییر رنگ نمیدهد و بوی نامطبوع در آشپزخانه تولیدنمیکند. به همین دلیل جهت سرخ کردن بسیار مناسب است. در عین حال موجب خوش طعم شدن مواد غذایی شده و برای تهیه و مصرف سالاد توصیه میگردد.همچنین این روغن یکبار مصرف نمیباشد و میتوانید بدون اینکه نگران سرطان و یا بیماری دیگری باشید چندین بار برای سرخ کردن غذا از آن استفاده کرده و از طعم خوش آن لذت ببرید.

با مضرات روغن جامد بیشتر آشنا شوید!

426
این مطلب مفید بود ؟215
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از مشرق _ 9صبح / ف
وبگردی