سریع غذا خوردن
سریع غذا خوردن مردها نسبت به زنان در اغلب مواقع صورت میگیرد، حال این خصلت غریزی است یا تجربی؟ تحقیقات انجام شده ی روی دسته ای از مردان دلیل این موضوع را عنوان کرده اند.

دلایل سریع غذاخوردن در مردان:

 

پژوهشی جدید نشان داده آن چه بسیاری از مردم به طور غریزی یا از تجربه می دانند، درست است:مردان بشقاب های غذای خود را سریع تر از زنان تمام می کنند.

انسان ها را می توان به دو دسته تقسیم کرد:آنهایی که از اینکه افرادی وجود دارند که به سرعت غذا می خورند وحشت زده می شوند، و آنهایی که از دیدن افرادی که به آرامی غذایشان را تمام می کنند، تا حد مرگ خسته می شوند.

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد احتمال این که مردان در دسته دوم قرار بگیرند خیلی بیشتر است، اما پژوهشی تازه از پژوهشگران کره جنوبی به این ایده بار علمی می دهد و علاوه بر آن نشان می دهد که چه چیزی سبب می شود که مردان سریع تر از زنان به ته بشقاب برسند.

 

 غذا خوردن مردان

چه عاملی باعث میشود که مردان از زنان سریع تر غذا بخورند؟

 

سوجین پارک و ویون- سون شین الکترودهایی را به آرواره 48 دانشجوی زن و مرد دانشگاه سمیونگ کره جنوبی وصل کردند و سپس به هر کدام از آنها 150 گرم برنج پخته دادند تا بخورند.

این الکترودها به پژوهشگران امکان می داد که فعالیت ماهیچه، میزان بازشدگی دهان، مقدار غذایی که در هر دقیقه می جویدند، قدرت جویدن و تعداد جویدن برای هر لقمه، زمان مجموع جویدن هر لقمه و تعداد کلی لقمه ها در طول وعده غذایی را ثبت کنند.

پژوهشگران دریافتند به رغم تفاوت هایی که در هر یک از مقادیر اندازه گیری شده در اعضای هر گروه جنسیتی وجود دارد، اندازه لقمه و قدرت جویدن به طور قابل توجهی در مردان بیشتر از زنان است.

آنچه واقعا دو گروه را از هم جدا می کند این است که زنان لقمه ها را بیشتر می جوند، در نتیجه به رغم اینکه شیوه جویدن غذا در آنها نسبت به مردان یکی بود، زمان صرف غذاهایشان به طور قابل توجهی بیشتر طول می کشید.

 اما پارک و شین می گویند که قبل از هر نتیجه گیری به پژوهش بیشتری درباره تفاوت عادت های غذایی زنان و مردان نیاز است. پیش تر هم پژوهشی دیگر در ژاپن انجام شده بود که نشان داد هیچ تفاوتی در چگونگی جویدن آدامس بین زنان و مردان وجود ندارد.

دلیل سریع غذا خوردن مردها نسبت به زنان چیست؟

3.156
این مطلب مفید بود ؟3521
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از خبر آنلاین /ن
برچسب : عادات غذایی
وبگردی