فشار خون
می توان گفت یکی از متهمان اصلی نارسایی مزمن کلیه، فشار خون می باشد. فشار خون می تواند مشکلاتی مانند دفع پروتئین تا نارسایی های مزمن کلیه را در فرد موجب شود.

چه عاملی نارسایی مزمن کلیه میشود؟

اصلاح نحوه زندگی شامل رژیم غذایی مناسب، مصرف کم نمک، افزایش مصرف آب و مایعات طبیعی، افزایش مصرف سبزی و میوه، مصرف لبنیات کم چرب، داشتن تحرک کافی و کاهش مصرف چربی، غذاهای سرخ کردنی و فست فودها است.
انجام ورزش های هوازی مانند پیاده روی، دویدن آرام، دوچرخه سواری، تنیس و شنا را به افراد برای جلوگیری از ابتلا به بیماری فشار خون و همچنین برای مبتلایان به پرفشاری خون برای درمان بیماری توصیه می شود.
مبتلایان به بیماری فشار خون برای درمان بیماری خود، داروها را به طور منظم مصرف کرده و مراجعات منظم به پزشک داشته باشند. فشار خون می تواند مشکلاتی مانند دفع پروتئین تا نارسایی های مزمن کلیه را در فرد موجب شود.

نارسایی کلیه


اگر میزان فشار خون از ماکسیمم 14 سانتی متر جیوه و مینیمم 9 سانتی متر جیوه بیشتر شود به عنوان پرفشاری خون تلقی می شود و افزایش این مقدار از فشار خون اختلال در کارکرد بسیاری از اندام ها از جمله در عملکرد قلب، کلیه، عروقی و مغزی و همچنین مشکلات چشمی می شود.
به دلیل اینکه عروق در تمام بدن پخش است، فشار خون می تواند به تمام بدن حتی در عروق محیطی و بسیاری از ارگان های دیگر آسیب برساند.
اطمینان در مورد مصرف بعضی از داروها و ایجاد فشار خون در فرد بیان داشت:مصرف بعضی از داروها در کسانی که مستعد به فشار خون هستند می تواند موجب ایجاد فشار خون شود و یا استفاده بعضی از داروها بیش از آنچه که پزشک توصیه کرده است، سبب پرفشاری خون می شود.
مصرف قرص های ضد بارداری در بعضی از خانم ها که مستعد به فشار خون هستند، منجر به بیماری پرفشاری خون می شود.
همچنین مصرف بعضی از داروهای لاغری، داروهایی که به صورت غیرمجاز استفاده می شود و مصرف بیش از حد مسکن ها می تواند منجر به افزایش فشار خون شود.
ممکن است سابقه فامیلی موجب افزایش استعداد فرد به فشار خون شود. همچنین بعضی از بیماری های غدد، بیماری های عروق محیطی، بیماری هایی که مربوط به سیستم قلبی و عروقی هستند، سبب پرفشاری خون در فرد می شود.
در بسیاری از افراد ممکن است فشار خون علت خاصی نداشته باشد، حتی بعضی از نژادها ممکن است مستعد ابتلا به فشار خون باشند.

فشار خون عامل اصلی نارسایی مزمن کلیه

4.566
این مطلب مفید بود ؟606
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از سلامت نیوز
وبگردی