غذای مانده

غذای مانده چه بلایی سرتان می آورد؟

کد مطلب : 17022زمان مطالعه : 2 دقیقه
خوردن غذای مانده علاوه بر ایجاد مسمویت غذایی منجر به ایجاد مشکلی جدی می شود . بیماری و مشکلی که در آن باکتری در حالت غیرفعال زنده می ماند تا اینکه در شرایط مناسب رشد قرار گیرد .

مضرات شدید مصرف غذای مانده برای بدن

 

غذای مانده موجب ایجاد فلج تنفسی می گردد. باکتری در این نوع بیماری در حالت غیرفعال زنده مانده و بعد از فراهم شدن شرایط مناسب شروع به رشد می کند.

 دبیر ستاد اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو نسبت به فلج تنفسی و در نهایت مرگ به دلیل مسمومیت غذاهای مانده هشدار داد.

 طلعت قانع در خصوص مسمومیت و مرگ ناشی از بوتولیسم عنوان کرد:این بیماری یکی از انواع بوتولیسم غذایی است که با خوردن غذاهای حاوی سم ایجاد می شود.

غذای مانده

مضرات مصرف غذا های مانده

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو تصریح کرد:در این بیماری باکتری در حالت غیرفعال زنده می ماند تا اینکه در شرایط مناسب رشد قرار گیرد سپس در روده رشد کرده و از خود سم آزاد می کند.

 وی با بیان اینکه بوتولیسم به عنوان اورژانس های پزشکی در نظر گرفته می شود و بسیار کشنده است، عنوان کرد:در اثر مصرف غذاهایی آلوده ای مانند کشک غیر پاستوریزه، غذاهای کنسروی که قبل از مصرف حرارت مناسب ندیده باشد و همچنین سوسیس و کالباس آلوده بروز می کند.

 وی با اشاره به علائم و نشانه های بوتولیسم که شامل تاری دید، دوبینی، افتادگی پلک فوقانی، عدم توانایی حرکتی، اختلال تکلم، لکنت زبان، سختی بلع، و خشکی و درد گلو است و با تاخیر 12 تا 24 ساعته از مصرف ماده غذایی آلوده، ظاهر می شود، عنوان کرد:فرد مبتلا سریعاً باید به یک مرکز درمانی مجهز، برای تزریق داروی ضد سم منتقل شود.

 مهمترین اقدام درمانی در بوتولیسم تجویز سریع داروی ضد سم (Anti toxin) در مرکز درمانی است. در صورت عدم درمان ممکن است فرد مسموم در اثر فلج تنفسی فوت می کند.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در پایان یکی از آسانترین راه حل های پیشگیری از خطر مسمومیت کشنده بوتولیسم را تهیه غذا به مقدار استفاده و سعی در عدم نگهداری غذا به مدت زیاد و جوشاندن کنسروهای مورد استفاده به مدت 20 دقیقه اعلام کرد.

غذای مانده چه بلایی سرتان می آورد؟

4.436
این مطلب مفید بود ؟324
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از خبر انلاین /ن
وبگردی