کفپوش آشپزخانه
اگر قصد ایجاد تغییرات در آشپزخانه خود را دارید می توانید با شناخت انواع کفپوش های آشپزخانه و مزایا و معایب آن ها کف آشپزخانه را شیک و زیبا جلوه دهید.

انواع کفپوش آشپزخانه مناسب برای خانه ی شما

اگر شما تصمیم گرفته اید که آشپزخانه تان را نو سازی کنید، یکی از عواملی که برای کسب اطمینان از یک نوسازی کامل موفق مهم است، انتخاب نوع کفپوش است که به بهترین شکل با سلیقه و نیازهای شما مطابقت داشته باشد. ما در دنیای مد نمناک مبنا را برای انتخاب بهترین انواع کف پوش های آشپزخانه به شما می دهیم، همراه با مزایا و معایبشان که به شما کمک به سزایی خواهد کرد.

1. کفپوش آشپزخانه لمینتی:

این یکی از رایج ترین انواع کف پوش های آشپزخانه است. کف پوش لمینتی به شدت در برابر لکه و همچنین فرسایش و پارگی مقاوم است.کف لمینتی که به طور عملی نیاز به تعمیر و نگهداری ندارند، رطوبت ناپذیر هستند و می توانند مستقیماً بر روی سطوح موجود نصب شوند.

با این حال، بر خلاف کف پوش های چوبی طبیعی، آنها می توانند به حذف هر گونه خراشیدگی که ممکن است ظاهر شود، و برخی از ورقه های با کیفیت پایین تر با گرمایی طبقه ی الکتریکی سازگار نیستند، کمک کند.

کفپوش آشپزخانه

کفپوش لمینیت مناسب آشپزخانه

2. کفپوش آشپزخانه وینیل:

کف وینیل معمولاً مشابه انواع مختلفی سطوح مانند چوب، سنگ، سیمان و فلز هستند. آن ها نسبت به آب بسیار مقاوم هستند و می توانند بر روی زمین موجود نصب شوند. یک بافت بسیار واقع گرایانه با چاپ یک تصویر دیجیتالی بر روی سطح وینییل بدست می آید.

با این حال کف وینیل به راحتی خراشیده می شود و اگر در برابر نور خورشید بیش از حد قرار بگیرد، ممکن است که ظاهر اولیه آن ها آسیب ببینند. اما بر خلاف کفپوش لمینتی، شما می توانید سیستم گرمایش زیر کف را نصب کنید.

کف وینیل

خصوصیات کفپوش آشپزخانه وینیل

3. کفپوش آشپزخانه پرسلانی:

این یکی از بهداشتی ترین، بادوام و مقاوم ترین کفی ها در برابر خراش است که می توانید پیدا کنید و عملاً نیاز به تعمیر و نگهداری ندارد. با تشکر از آخرین تکنولوژی، کاشی های پرسلانی به گونه ای ساخته شده اند که طیف وسیعی از مدل ها و بافت ها را ارائه دهند، بنابراین شما تعداد نامحدودی از گزینه های موجود را دارید.

پرسلان، معمولاً با استفاده از خاک رس سفید و روش خاک تحت فشار ساخته می شود و به همین دلیل چگالتر است و بافت بهتری دارد. سرامیک پرسلان لعاب دار هم وجود دارد. چون پرسلان سخت تر است و پوشش مقاوم تری دارد؛ گران تر است. پس پرسلان هزینه بیشتری دارد.

کاشی های پرسلانی به طور معمول از طریق فرآیند آسیاب کردن تولید می شوند و لبه ها در زاویه های راست برش دارند تا آشپزخانه شما را شیک و مدرن جلوه دهند. آن ها ممکن است گرما را انتقال ندهند، اما اگر شما بخواهید می توانید سیستم گرمایشی را زیر کاشی های کف پرسلانی نصب کنید.

کفپوش پرسلان

مقاومت کفپوش آشپزخانه پرسلان

4. کفپوش آشپزخانه فوق فشرده:

سطوح بسیار فشرده از یک ترکیب پیچیده ای از مواد خام ساخته شده که در ساخت شیشه، سطوح کوارتز و کاشی های کف پرسلانی استفاده می شود. این ترکیب آن ها را به شدت در برابر خراش، لکه، نور خورشید، آتش، گرما و غیره مقاوم می سازد.

این نوع کف پوش ها برای آشپزخانه ها نیز ایده آل هستند، و اگر تصمیم دارید که یکی از آن ها را بخرید، قادر خواهید بود قطعاتی را به اندازه 320 * 144 سانتی متر نصب کنید. همچنین می توانید از طیف وسیعی از روکش های و رنگ ها برای مطابقت با سلیقه شخصی و سبک های مورد علاقه خود انتخاب کنید.

علاوه بر این، اگر ترجیح می دهید، می توانید از همان نوع مواد برای کانتر، پشت سینک و دیوار مقابل برای طراحی یک آشپزخانه رویایی با آخرین سبک استفاده کنید.

کفپوش آشپزخانه فوق فشرده

راهنمای انتخاب کفپوش آشپزخانه

5. کفپوش آشپزخانه سیمان میکرو:

این یکی از ستاره های بی چون و چرا مواد کفپوش است. کف سیمانی در حال حاضر تبدیل به ویژگی اصلی در آشپزخانه ها با نگاهی مدرن، اسکاندیناوی یا صنعتی شده است. این سیمان می تواند به هر نوع سطح جامد اعمال شود:ملات سیمان، سنگ مرمر، تراس، سنگ گچ، گچ تخته و غیره.

آن ها یک طراحی پایدار دارند و در جذب گرمای روز و انتشار آن خوب هستند. اگر این گزینه را انتخاب کنید، باید بدانید که به غیر از رایج ترین انواع مختلف خاکستری، آن ها هم در طیف متنوعی از رنگ های دیگر و همچنین در رنگ های مات، اطلس، اطلس و براق ظاهر می شوند.

سیمان های میکرو تمیز کردنشان آسان است و اگر شما تصمیم بگیرید که یک سیستم گرمایش زیر کفی نصب کنید، در تمام زمان ها به طور بهینه عمل خواهد کرد.

کفپوش آشپزخانه سیمان

کفپوش آشپزخانه شیک و مدرن با سیمان

6. کفپوش آشپزخانه لینولئوم:

اگر به دنبال یک گزینه دوست دار محیط زیست هستید, کف پوش لینولئوم برای شما بهتر است و چنانچه دنیای مد نمناک توضیح داده است آن ها از مواد طبیعی ساخته شده اند, زیست تخریب پذیر و مقرون به صرفه هستند و در برابر آب و لکه مقاومت دارند.

کف پوش لینولئوم دارای خواص ضد باکتریایی, ضد حریق و ضد استاتیک است. پاک کردن و نگهداری آن ها بسیار آسان است. لینولئوم, اغلب از روغن برزک, گرد و غبار چوب پنبه, آرد چوب و رزین ساخته می شود که در آن رزین های آکریلی سازگار هستند.

این مواد به لینولئوم ، عمری در حدود 15 تا 30 ساله می دهند، که بسته به ضخامت و کیفیت مواد متفاوت می شوند. این کف پوش برای افراد مبتلا به آلرژی, ایده آل است و می تواند روی سطح موجود قرار گیرد و با گرمایش زیر کفی سازگار می باشد.

کفپوش های لینولئوم

مزایا و معایب کفپوش آشپزخانه لینولئوم

7. کفپوش آشپزخانه رزین اپوکسی:

این یک گزینه بسیار محبوب برای نصب در آشپزخانه ها است, که می تواند به طور مستقیم بر روی کفپوش اصلی قرار داده شود, نسبت به لمس غیر حساس, مقاوم به آب, پایدار و به راحتی با صابون و آب گرم تمیز می شود.

این کف پوش همچنین در طیف کامل رنگ های مختلف و همچنین در طرح های مختلف موجود است. توجه داشته باشید, اگر کف رزین اپوکسی را انتخاب کنید, باید مراقب باشید چون آن ها به آسانی خراش یر می دارند.

کفپوش رزین اپوکسی

کفپوش آشپزخانه شیک و جدید رزین اپوکسی

8. کفپوش آشپزخانه سرامیکی:

کاشی های سرامیکی از خاک رس و لعاب ساخته می شوند و در اندازه ها, شکل ها, رنگ ها و روکش های مختلف هستند. اگر می خواهید به آشپزخانه خود احساس طبیعی بیشتری بدهید, باید این نوع از کف چوبی یا کف سنگی را انتخاب کنید. و اگر به دنبال طرح های اصیل هستید, مدل هایی را خواهید یافت که دارای بافت های جذاب و نقوش برجسته در محدوده بسیار متنوعی از فرمت ها هستند.

برای ایجاد محیطی با یک دید ترکیبی یا یکپارچه, شما باید دنبال طرح هایی بروید که الگوهای سنتی دارند, مانند نقش های هیدرولیکی.کاشی های سرامیکی باید بر روی سطح صاف و صیقلی قرار گیرند.

 

معرفی انواع کفپوش آشپزخانه + مزایا و معایب

4.26
این مطلب مفید بود ؟51
منبع : بخش دنیای مد نمناک/ن/ز.ت
برچسب : کفپوش چوبی
وبگردی