رازیانه عوارض

عوارض دانه رازیانه برای سلامت زنان و مردان + دمنوش

کد مطلب : 621تعداد نظرات : 1 نظرزمان مطالعه : 3 دقیقه
دانه های رازیانه خواص و مزایای بسیاری دارد، اما رازیانه عوارض جانبی را هم به همراه دارد که در ادامه از آنها مطلع می شوید.

12 تا از عوارض جانبی جدی در هنگام استفاده از دانه های رازیانه

رازیانه، یک گیاه با بوی دلپذیر است که گل های زرد رنگی دارد و این گیاه سال ها است که برای درمان مشکلات گوارشی و تنفسی مختلف استفاده می شود.می دانم که کمی گیج شده اید که درباره مزایای آن صحبت می کنیم، در صورتی که عنوان مقاله عوارض جانبی آن می باشد. این نشانه ها یادآوری می کند که چون رازیانه چندین بیماری را درمان می کند، به این معنا نیست که بدون عوارض جانبی می باشد.

در ادامه این بخش از سلامت نمناک در پاسخ به کامنت های شما کاربران در مطلب خواص و فواید رازیانه که تمایل داشتید از عوارض رازیانه هم بدانید چندین مورد از عوارض جانبی آن را بیان کرده ایم.

عوارض جانبی رازیانه برای همه افراد

1.از علل اصلی فتودرماتیت می باشد :

ممکن است که این نام من برای شما جدید باشد. قرار گرفتن در معرض نور خورشید، ممکن است باعث ایجاد خارش های بدی شود. گاهی اوقات مصرف بیش از حد دانه های رازیانه ممکن است چنین شرایطی را برای شما فراهم کند.از دیگر نشانه های این بیماری درد، قرمزی و حتی در موارد شدیدتر، تب ، لرز و سردرد است.

2.تداخلات دارویی رازیانه:

این گیاه را با داروهای دیگر همزمان مصرف نکنید. بخصوص در کودکان که خیلی سریع تر علائم بدی را بروز می دهند.به طور مثال کسی که از داروهای مربوط به اختلالات تشنج و یا صرع استفاده می کند، باید از مصرف این گیاه نیز اجتناب کند که ممکن است علائم این بیماری را بیشتر و شدیدتر کند.

 رازیانه عوارض دارد؟

عوارض جانبی رازیانه چیست؟

3.علل thrlarche رشد بسیار زود هنگام سینه در زنان :

یک بیماری است که سبب رشد سینه در زنان بسیار قبل تر از دوران بلوغ میشود. چای رازیانه یکی از عوامل اصلی بیماری است و یا باعث تشدید آن می شود.

4. رازیانه علل بیماری درماتیت:

درماتیت نوعی بیماری پوستی است که یکی از علائم حاد آن، التهاب پوست میباشد. روغن دانه های رازیانه نیز باعث تشدید علائم آن میشود.

5.آلرژی و حساسیت برخی افراد به رازیانه:

دانه های مغذی رازیانه گاهی اوقات موجب ایجاد آلرژی می شود. افرادی که به این گیاه حساسیت دارند، دارای علائمی مانند گرفتگی شکم، خس خس کردن سینه و غیره نیز می باشند.

مضرات رازیانه

عوارض استفاده از دانه های رازیانه 

6. رازیانه ممکن است باعث سرطان پستان شود:

در کل، گزارش هایی وجود دارد که نشان میدهد رازیانه به طور مستقیم بر روی بافت پستان تأثیر می گذارد. اما همچنان هیچ شواهد روشنی برای اثبات آن وجود ندارد.

7.رازیانه باعث تحریک رحم زنان می شود:

دانه های رازیانه نباید توسط زنان باردار مصرف شود، چرا که این دانه ها باعث تحریک رحم می شوند و حتی ممکن است باعث سقط جنین شوند.

8. مهار کننده های آنزیم:

از عناصر تشکیل دهنده این گیاه ستیوکروم است، که عمل متابولیسم دارو را انجام میدهد. از این بابت هرگونه دارو های که توسط آنزیم متابولیزه می شوند، در برابر این گیاه، یک آسیب پذیر هستند و چنین داروهایی نباید همزمان مصرف شوند.

ضرر رازیانه چیست؟ عوارض خوردن رازیانه ؟

مضرات دانه های رازیانه و روغن دانه رازیانه

9. لاغری بیش از حد زنان با رازیانه:

زنانی که قصد کاهش وزن و لاغری دارند بایستی از این دانه های گیاهی با احتیاط مصرف کنند چرا که رازیانه به طور طبیعی یک لاغر کننده زنان است.

10. دیگر سمیت ها و مضرات روغن دانه رازیانه:

بر روی DNA تاثیرات منفی دارند. همچنین یکی از عناصر آن که استراگده نامیده می شود، باعث ایجاد تومور در حیوانات شده است.بنابراین اگر شما یا هر کسی در اطرافتان از هرگونه بیماری های هورمونی، مانند سرطان رنج می برد، توصیه های پزشکی قبل از مصرف دارو ضروری است.

11. روغن دانه رازیانه مضر برای بیماران مشکل تنفسی :

مصرف بیش از حد رازیانه در افرادی که ناراحتی تنفسی دارند باعث حمله های آسم میشود.

12. روغن دانه رازیانه باعث کاهش نیروی جنسی مردان می شود:

از عوارض جدی مصرف بیش از حد رازیانه این است که احتمال کاهش نیروی جنسی در آقایان را موجب می شود.

طرز تهیه دمنوش رازیانه

برای تهیه دمنوش رازیانه یک قاشق چای خوری رازیانه کوبیده را داخل یک قوری بریزید.مقداری آب جوش روی آن بریزید و اجازه دهید که به مدت 15 دقیقه دم بکشد. در صورت تمایل به شیرین کردن دمنوش گیاهی رازیانه، می توانید از عسل استفاده کنید.

عوارض دانه رازیانه برای سلامت زنان و مردان + دمنوش

4.41320
این مطلب مفید بود ؟1156164
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : stylecraze / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب /ن
برچسب : رازیانه
1 نظر به ثبت رسیده است
وبگردی