درمان بیماری هانتینگتون
تیمی زا متخصصان و محققان برای بررسی فواید روزه گرفتن گروهی از موش های مبتلا به بیماری هانتینگتون را مورد مطالعه قرار دادند و نتایج جالب توجهی برای درمان این مشکل مغزی کشف کردند.

فایده روزه گرفتن برای سلامت مغز و درمان بیماری هانتینگتون ثابت شد

آیا روزه گرفتن برای درمان هانتینگتون مفید است ؟

دانشمندان دریافتند که با روزه گرفتن می توان پروتئین هایی را مسئول مرگ و میر در مغز هستند را پاکسازی نمایند . دانشمندان در طی تحقیق اخیری که انجام دادند ، متوجه شدند که روزه گرفتن می تواند یک درمان برای بیماری هانتیگتون باشد . در این تحقیق سلول هایی یافته شد از طریق پروتئین های اضافی ، به بدن افزوده می شوند .

درمان بیماری هانتینگتون

درمان بیماری هانتینگتون با روزه گرفتن

با انجام این آزمایش روی موش ها دانشمندان متوجه شدند که این موش ها با گذشت مدت زمانی کوتاه (اصطلاحا روزه گرفتن که هیچ آب و غذایی مصرف نمی کردند)شروع به سوزاندن و حذف پروتئین های ذکر شده کردند .
یک تحقیق دیگر نیز گفت که می توان این کار را با یک رژیم غذایی سالم انجام داد ، بدین گونه دانشمندان با این تحقیق توانستند کار مهمی برای افرادی که به بیماری به اسم هانتیگتون مبتلا بودند ، را انجام دهند .
همچنین در طی این مطالعه ، محققان دانشگاه کلمبیا در Acta Neuropathologica Communications منتشر کردند که این موضوع صحت دارد و این سلول ها در موش ها با غذا نخوردن کاهش پیدا می کنند و در طی چند روز دیگر این سلول های ویرانگر شروع به از بین رفتن می نمایند .
یکی از نویسندگان در این مطالعه به نام دیل مارتین، درباره پیامدهای این مطالعه خوش بین بود. او گفت:«مطالعات بیشتر مورد نیاز است، اما شاید چیزی ساده به عنوان یک برنامه رژیم غذایی اصلاح شده می تواند برای این بیماران مفید باشد و می تواند مکمل برخی از درمان های موجود در آزمایشات بالینی باشد»
 درمان بیماری هانتینگتون

فایده و تاثیر شگفت آور روزه گرفتن در درمان درمان بیماری هانتینگتون

مزایای روزه گرفتن برای درمان بیماری هانتینگتون

بیماری هانتینگتون یک اختلال پیشرونده همراه با حرکات غیرقابل کنترل ، مشکلات عاطفی و گفتاری است که این علائم ناشی از افزایش پروتئینهای هانتینگتون جهش یافته به نام mHTT است.
دانشمندان بر این باور بودند که می توانند با پروسه ایی به نام autophagy بیماری هانتینگتون را از بین ببرند و این تنها با غذا نخوردن تنها در طی 6 ساعت در روز انجام می شد.
داگمار ارنهوفر، نویسنده پژوهشی تحقیقاتی با مرکز پزشکی مولکولی در طی بیانیه ایی گفت :ما می دانیم که برخی از جنبه های مختلف این نوع درمان برای افراد مبتلا به انتینگتون به درستی کار نمی کند و نمی تواند در تمام این بیماران موثر واقع شود .
 

از نو ایجاد شدن نتایجی در انسان و درمان بیماری هانتینگتون با روزه گرفتن

از لحاظ نظری ، درمان autophagy می تواند با علائم ناخوشایندی این بیماری را درمان کند ولی با تحقیق جدید ، با روزه گرفتن در طول روز می توان از بیماری هانتیگتون جلوگیری کرد و پس از مدتی کوتاه آنرا درمان کرد .
با این حال به نظر می رسد که بیماری هانتیگتون در بدن موش ها و انسان ها اثرات و رفتار متفاوتی ئاشته باشند اما با وجود این تفاوت گرچه زیاد و گرچه کم ، می توان با روزه گرفتن درمان کرد.
 درمان بیماری هانتینگتون
 

بیماری هانتیگتون چیست ؟

بیماری هانتینگتون یک بیماری ناشی از یک ژن معیوب در DNA است . با وجود بیماری هانتیگتون سیستم عصبی بدن ضعیف و ضعیف می شود و می تواند در این قسمت موثر و تاثیر گذار باشد .

علائم بیماری هانتینگتون و مشکل سیستم عصبی مغز چیست؟

علائم بیماری هانتیگتون می توانند شامل ایجاد تغییراتی در حرکات ، رفتار ، یادگیری ، فکر کردن و احساسات ایجاد نمایند .
هنگامی که این علائم آغاز می شوند ، نشان دهنده وجود این بیماری در بدن شما می باشد و می توان فهمید که روز به روز این بیماری می تواند در بدن ما گسترش یابد و پیشرفت نماید .
زندگی با بیماری هانتینگتون می تواند بسیار چالش برانگیز باشد و ما با معرفی این راه و روش به افراد مبتلا کمک کردیم تا بتوانند از دامان این بیماری رهایی یابند .
البته به یاد داشته باشید که هانتیگتون چیزی نیست که مانند برخی بیماری های دیگر واگیر دار باشد!این بیماری تنها ارثی است و به طور طبیعی از طریق پدر یا مادر مبتلا به این بیماری به نوزاد آنها منتقل می شود . اگر پدر یا مادر شما به بیماری هانتیگتون مبتلا باشند ، احتمال مبتلا شدن شما به این بیماری نزدیک به 50%می باشد که از آنها به ارث ببرید .

علائم و درمان بیماری هانتینگتون در موش ها با روزه گرفتن

4.37
این مطلب مفید بود ؟61
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ ف.ن
وبگردی