رب گوجه فرنگی
برق انداختن ظروف برنجی با رب گوجه فرنگی!
زمان مطالعه : 5 دقیقه
ظروف برنجی از ظروفی هستند که خیلی سریع کدر می شوند و عدم آگاهی ما از روش برق انداختن این ظروف باعث می شود تا این کار بسیار ساده، دور از تصور شود.
روش صحیح فریز کردن رب گوجه فرنگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
خانم هایی که به جای رب های صنعتی، رب خانگی مصرف می کنند باید برای نگهداری طولانی مدت و جلوگیری از کپک زدن آن از روش های صحیح فریز کردن رب استفاده کنند.
ترفند تشخیص رب گوجه فرنگی تقلبی با یک قاشق روغن
زمان مطالعه : 4 دقیقه
برای تشخیص رب گوجه فرنگی تقلبی و سالم میتوانید از روش های شناخت ویژگی رب گوجه فرنگی خوب که خواهیم گفت استفاده کنید.
کپک رب، سرکه و ترشی را چه کنیم؟
زمان مطالعه : 4 دقیقه
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم.
هر چند کیلو گوجه یک کیلو رب میده؟
زمان مطالعه : 4 دقیقه
سوال اصلی که قبل از درست کردن رب خانگی داریم، این است که یک کیلو گوجه چقدر رب میدهد یا چند کیلو گوجه فرنگی یک کیلو رب می دهد؟
قیمت انواع رب گوجه فرنگی در بازار
تاریخ انتشار : 23 تیر 1401زمان مطالعه : 1 دقیقه
در این خبر به بررسی قیمت انواع رب گوجه فرنگی در بازار پرداختیم.
تکنیک های درست کردن “رب گوجه فرنگی” خوش رنگ و بی نظیر
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“رب گوجه فرنگی” یک چاشنی پر مصرف در تمام دنیا که خانگی آن زمین تا آسمان بهتر از کنسروی آن می باشد.
بهترین ظرف و بهترین طبقه یخچال برای نگهداری رب گوجه فرنگی
زمان مطالعه : 5 دقیقه
رب گوجه فرنگی را میتوانید با روشی ساده و آسان در منزل درست کنید و برای حفظ و نگهداری آن را داخل بطری شیشه ای و در یخچال قرار دهید.