نمناک غذاهای محلی گیلان
این مطلب مفید بود ؟ 40 19
کویی خورش

طرز تهیه “کویی خورش


طرز تهیه یک غذای محلی متلق به استان گیلان را می توانید در این بخش از آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.
شیرین تره

طرز تهیه شیرین تره


شیرین تره از غذاهای سنتی گیلان است. در ادامه این مطلب طرز شیرین تره را می توانید مشاهده کنید
آش قلیه

طرز تهیه “آش قلیه


آش قلیه یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است. در ادامه مطلب دستور پخت “آش قلیه” را مشاهده کنید
ماهی فویج

طرز تهیه ماهی فویج


ماهی فویج از غذاهای محلی گیلان است و ترکیبات خوشمزه ای نیز دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
پلا سر تره

طرز تهیه “پلا سر تره


“پلا سر تره” یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.این غذا از انواع سبزیجات خوشبو نیز بهره مند است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
خورش انار مسما

طرز تهیه “خورش انار مسما


“خورش انار مسما” یا خورش انار دانه مسما از غذاهای سنتی گیلان است.این غذا می تواند یکی از بهترین تجربه های شما در غذاهای محلی باشد.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
واویشکا

طرز تهیه واویشکا


واویشکا یک نوع غذای گیلانی است که با گوشت چرخ کرده و یا گوشت خورشتی تهیه و مانند خورشت های دیگر با چلو سرو می شود.
اشپیل شور

طرز تهیه “اشپیل شور


اشپیل در واقع همان تخم ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.طرز تهیه “اشپیل شور” را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
صفحه 1 از 3