غذاهای محلی گیلان

دیبیجا
“دیبیجا” یک غذای گیلانی با ماهی است که می توانید برای یک وعده غذایی بسیار مناسب باشد.با ما همراه باشید.
خورش ملاقورمه

طرز تهیه “خورش ملاقورمه شمالی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
خورش ملاقورمه یک غذای ایرانی است که می توانید در ادامه مطلب دستور پخت آن را مشاهده کنید
سیر قلیه گیلانی

طرز تهیه “سیر قلیه” گیلانی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سیر قلیه” غذای شمالی دوست داشتنی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
باقلا قاتق

طرز تهیه “باقلا قاتق” گیلانی با نکات طلایی و ضروری

زمان مطالعه : 2 دقیقه
باقلا قاتق یک غذای محلی مشهور و بسیار خوشمزه ی خطه ی شمال ایران است که در این بخش آشپزخانه ی نمناک طرز تهیه “باقلا قاتق” گیلانی را آموزش می دهد.
طرز تهیه فندق قاتق

پیشنهاد عالی و خوشمزه برای تهیه غذای “فندق قاتق”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“فندق قاتق” یکی از غذاهای محلی سالم و پرانرژی استان گیلان است که با فندق و مرغ و بادمجان و چاشنی های مختلف درست می شود.
کویی خورش

طرز تهیه “کویی خورش”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه یک غذای محلی متلق به استان گیلان را می توانید در این بخش از آشپزی سایت نمناک مشاهده نمایید.
شیرین تره

طرز تهیه شیرین تره

زمان مطالعه : 1 دقیقه
شیرین تره از غذاهای سنتی گیلان است. در ادامه این مطلب طرز شیرین تره را می توانید مشاهده کنید
آش قلیه

طرز تهیه “آش قلیه”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
آش قلیه یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است. در ادامه مطلب دستور پخت “آش قلیه” را مشاهده کنید
ماهی فویج

طرز تهیه ماهی فویج

زمان مطالعه : 2 دقیقه
ماهی فویج از غذاهای محلی گیلان است و ترکیبات خوشمزه ای نیز دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
پلا سر تره

طرز تهیه “پلا سر تره”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“پلا سر تره” یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.این غذا از انواع سبزیجات خوشبو نیز بهره مند است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
خورش انار مسما

طرز تهیه “خورش انار مسما”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش انار مسما” یا خورش انار دانه مسما از غذاهای سنتی گیلان است.این غذا می تواند یکی از بهترین تجربه های شما در غذاهای محلی باشد.در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.
خورش طلا کوله

طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طلا کوله از خورش های استان گیلان می باشد که بسیار خوشمزه و محبوب است.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
واویشکا

طرز تهیه غذای محلی و خوشمزه“واویشکا”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“واویشکا” یک نوع غذای گیلانی است که با گوشت چرخ کرده و یا گوشت خورشتی تهیه و مانند خورشت های دیگر با چلو سرو می شود.
شوید خولی غذای گیلانی

طرز تهیه “شوید خولی” غذای پر طرفدار گیلانی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه یک غذای خوشمزه از شمال کشور را آماده کرده ایم.آموزش پخت “شوید خولی” گیلانی را در ادامه ببینید.
اشپیل شور

طرز تهیه “اشپیل شور”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
اشپیل در واقع همان تخم ماهی سفید است که به صورت بسیار متداول در استانهای شمالی کشور مورد استفاده قرار میگرد.طرز تهیه “اشپیل شور” را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
صفحه 1 از 3