غذاهای محلی کرمان

بز قورمه
“بز قورمه” یک از غذاهای اصیل و سنتی استان کرمان است که به دلیل داشتن گوشت و نخود و سیب زمینی بسیار مقوی و سرشار از پروتئین می باشد.
گیپه لرستان یا گیپا کرمان

نحوه درست کردن لذیذترین “گیپه لرستان یا گیپا کرمان”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“گیپه لرستان یا گیپا کرمان” یا دلمه سیرابی از غذاهای سنتی و محلی استان لرستان و کرمان می باشد و این غذا به عنوان غذای اعیانی در آن مناطق تهیه و خورده می شود.
اوماچ آش کرمانی

آموزش گام گام برای تهیه خوشمزه ترین “اوماچ آش کرمانی”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
اوماچ آش بومی و محلی شهر کرمان است که به دلیل وجود عدس و سبزی ها بسیار مقوی بوده و از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.
طرز تهیه آبگوشت بادمجان و کشک

“آبگوشت بادمجان و کشک” غذای خوش طعم و سنتی کرمانی ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آبگوشت بادمجان و کشک” یک نوع غذای کرمانی است. افرادی که دچار مشکل چاقی یا چربی خون بالا هستند، می توانند از گوشت بدون چربی برای پخت غذا استفاده کنند.
آبگوشت زیره

تفاوت طعم در آش ها با “آبگوشت زیره” + طرز تهیه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
یکی از غذاهای محلی کرمان “آبگوشت زیره” می باشد که در مواد اولیه آن پیاز و سیر هم دیده می شود.
زیره پلوی کرمانی

روش طبخ “زیره پلوی کرمانی” با گوشت و مرغ

زمان مطالعه : 2 دقیقه
زیره سرشار از خاصیت است. اگر به مواد لازم برای زیره پلو کرمانی دقت کنید متوجه خواص های فروان این غذاهای ایرانی خواهید شد. با ما همراه باشید.
مجور کدو

روش پخت “مجور کدو” غذای محلی کرمان

زمان مطالعه : 1 دقیقه
مجور کدو بومی شهر کرمان است که میتوانید در ادامه این مطلب طرز تهیه “مجور کدو” را مشاهده کنید
خورش آلوچه بومی

طرز تهیه “خورش آلوچه بومی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش آلوچه بومی” شهر کرمان است. که در ادامه مطالب می توانید طرز تهیه آن را مشاهده کنید
خورش بزقرمه

طرز تهیه “خورش بزقرمه”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“خورش بزقرمه” بومی شهر کرمان است. این غذا به دلیل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئین است.
آش گندم

طرز تهیه “آش گندم”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش گندم” یکی از غذاهای محلی کشورمان و مربوط به استان کرمان می باشد. طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
کشک کدو

طرز تهیه “کشک کدو” خانگی و کم کالری

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کشک کدو” یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.
خورش به آلو

طرز تهیه خورش به و آلو

زمان مطالعه : 1 دقیقه
خورش به و آلو خوشمزه و مغذی است و از خورش های سنتی ایرانی است، تهیه خورش به در پاییز که فصل به است مرسوم میباشد.