غذاهای محلی لرستان

طرز تهیه آبگوشت کشک لری

طرز تهیه آبگوشت کشک لری

زمان مطالعه : 1 دقیقه
آبگوشت کشک لری از غذاهای سنتی و محلی شهر اراک و استان لرستان است. این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است. با ما همراه باشید.
دستور تهیه خورش سیب درختی لرستان

دستورالعمل پخت خوشمزه ترین “خورش سیب درختی لرستان”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
خورش سیب درختی یکی از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه استان لرستان است که با گوشت گوسفندی یا مرغ تهیه می شود.
دلمه سیراب شیردان

کامل ترین آموزش درست کردن “دلمه سیراب شیردان”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“دلمه سیراب شیردان” یا سُغدو از غذاهای محلی لرستان است که با سیرابی و گوش چزخ کرده و سبزیجات درست می شود و بسیار مغذی و سالم است.
گیپه لرستان یا گیپا کرمان

نحوه درست کردن لذیذترین “گیپه لرستان یا گیپا کرمان”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“گیپه لرستان یا گیپا کرمان” یا دلمه سیرابی از غذاهای سنتی و محلی استان لرستان و کرمان می باشد و این غذا به عنوان غذای اعیانی در آن مناطق تهیه و خورده می شود.
جگروز

طرز تهیه “جگروز” غذای محلی لرها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
جگروز یکی از غذاهای استان ایلام و استان لرستان است، هم اکنون می توانید در ادامه مطلب طرز تهیه “جگروز” را مشاهده کنید
دلمه برگ مو

طرز تهیه “دلمه برگ مو” بروجردی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
دلمه برگ مو بروجردی از غذاهای محلی بروجرد است. “دلمه برگ مو” بروجرد علاوه بر مواد معمول دلمه در دیگر مناطق، باقلا و ماست کم چرب دارد و در اصل در تهیه آن از روغن حیوانی استفاده می شود.
آش ماسوآ

آموزش کامل تهیه “آش ماسوآ” خوشمزه و اصیل

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش ماسوآ” غذای محلی شهر دزفول در استان خوزستان و شهر بروجرد در استان لرستان است. این مقدار مناسب 15 نفر است.
آش ترخینه

طرز تهیه “آش ترخینه”

زمان مطالعه : 3 دقیقه
“آش ترخینه” کرمانشاه جزو غذاهای اصیل این استان تاریخی است . این آش بعد از آش عباسعلی جزو سنتی ترین غذاهای این استان دیدنی به شمار میرود .
اشکنه بروجرد

طرز تهیه “اشکنه بروجرد”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه “اشکنه بروجرد” می باشد که در این بخش روش تهیه آن را می خوانید.
شله ماش

طرز تهیه “شله ماش”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
شله ماش یکی از غذاهای محلی شهر بجنورد در استان خراسان جنوبی و استان لرستان شهر درود است. این غذا را معمولاً خیلی تند می کنند. ماش لِه شله ترکی است که فارسی آن “شله ماش” می شود.