غذاهای محلی لرستان
غذاهای محلی لرستان؛ خوشمزه های مقوی
زمان مطالعه : 6 دقیقه
استان لرستان دارای فرهنگ غذایی خاص و تنوع غذایی بالایی می باشد. اگر به این استان سفر کردید غذاهای محلی و اصیل لرستانی ها را از دست ندهید.
طرز تهیه آبگوشت کشک لری
زمان مطالعه : 1 دقیقه
آبگوشت کشک لری از غذاهای سنتی و محلی شهر اراک و استان لرستان است. این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است. با ما همراه باشید.
دستورالعمل پخت خوشمزه ترین “خورش سیب درختی لرستان”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
خورش سیب درختی یکی از غذاهای محلی و بسیار خوشمزه استان لرستان است که با گوشت گوسفندی یا مرغ تهیه می شود.
کامل ترین آموزش درست کردن “دلمه سیراب شیردان”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“دلمه سیراب شیردان” یا سُغدو از غذاهای محلی لرستان است که با سیرابی و گوش چزخ کرده و سبزیجات درست می شود و بسیار مغذی و سالم است.
نحوه درست کردن لذیذترین “گیپه لرستان یا گیپا کرمان”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“گیپه لرستان یا گیپا کرمان” یا دلمه سیرابی از غذاهای سنتی و محلی استان لرستان و کرمان می باشد و این غذا به عنوان غذای اعیانی در آن مناطق تهیه و خورده می شود.
طرز تهیه “جگروز” غذای محلی لرها
زمان مطالعه : 1 دقیقه
جگروز یکی از غذاهای استان ایلام و استان لرستان است، هم اکنون می توانید در ادامه مطلب طرز تهیه “جگروز” را مشاهده کنید
طرز تهیه “دلمه برگ مو” بروجردی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
دلمه برگ مو بروجردی از غذاهای محلی بروجرد است. “دلمه برگ مو” بروجرد علاوه بر مواد معمول دلمه در دیگر مناطق، باقلا و ماست کم چرب دارد و در اصل در تهیه آن از روغن حیوانی استفاده می شود.
آش ماسوا بروجردی؛ راحت بخور و نفخ نکن
زمان مطالعه : 3 دقیقه
“آش ماسوآ” غذای محلی شهر دزفول در استان خوزستان و شهر بروجرد در استان لرستان است. این مقدار مناسب 15 نفر است.
طرز تهیه “آش ترخینه”
زمان مطالعه : 3 دقیقه
“آش ترخینه” کرمانشاه جزو غذاهای اصیل این استان تاریخی است . این آش بعد از آش عباسعلی جزو سنتی ترین غذاهای این استان دیدنی به شمار میرود .
طرز تهیه “اشکنه بروجرد”
زمان مطالعه : 2 دقیقه
یکی از غذاهای ایرانی خوشمزه “اشکنه بروجرد” می باشد که در این بخش روش تهیه آن را می خوانید.
طرز تهیه “شله ماش”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
شله ماش یکی از غذاهای محلی شهر بجنورد در استان خراسان شمالی و استان لرستان شهر درود است. این غذا را معمولاً خیلی تند می کنند. ماش لِه شله ترکی است که فارسی آن “شله ماش” می شود.