غذاهای چینی

چرا چینی ها چاق نمیشوند
مردم شرق آسیا به ویژه چینی ها، مصرف برنج و کربوهیدرات بالایی دارند ولی با این وجود چاق نمی شوند.
ترفند آشپزی چینی

چند ترفند ساده چینی ها برای آشپزی سالم

زمان مطالعه : 4 دقیقه
هر فردی هنگام آشپزی به دنبال روش هایی برای بهتر و سالم شدن غذا می باشد. سرآشپزهای چینی ترفندهایی دارند که به سالم بودن غذای شما کمک می کند.
سال نوی چینی

آیین و سنت های جالب سال نوی چینی

زمان مطالعه : 8 دقیقه
جشن سال نوی چینی یکی از جشن های سنتی و قدیمی چینی است که همه ساله میلیون ها نفر از کل دنیا برای دیدن این جشن خیابانی به چین سفر می کنند.
برنج با قارچ

روش پخت صحیح “برنج با قارچ” شیتاکه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
قارچ شیتاکه، یکی از انواع گوناگون قارچ هاست که در آشپزی آسیای شرقی بسیار محبوب و مورد استفاده است. اگر قارچ شیتاکه در دسترس ندارید می توانید از قارچ های دیگر برای تهیه “برنج با قارچ” استفاده کنید.
رولت سالمون

طرز تهیه “رولت سالمون” کنجدی یک خوراک هوس برانگیز برای مهمانی ها

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“رولت سالمون” یک خوراک ماهی بسیار لذیذ و هوس انگیز مناسب انواع مهمانی های شما است.
خوراک گوشت چینی

طرز تهیه “خوراک گوشت چینی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
در این مطلب از آشپزخانه نمناک طرز تهیه خوراک گوشت به روش چینی را آموزش خواهیم داد. همراه ما باشید.
چامین مرغ و نودل

طرز تهیه چامین مرغ و نودل

زمان مطالعه : 1 دقیقه
چامین مرغ و نودل پیشنهاد شیک و خوشمزه در این بخش است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
چومین

طرز تهیه “چومین” یک غذای چینی با نودل

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“چومین” به نوعی یک غذای گرم محسوب میشود و بیشنر مناسب افراد سردمزاج میباشد. اگر افراد گرم مزاج از این غذا استفاده کردند میتوانند همراه آن مقداری ماست میل کنند تا کمی غذا را متعادل تر کند.
طرز تهیه تیان

طرز تهیه “تیان” یک غذای سبک چینی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“تیان” یک غذای سبک چینی است که از سبزیجات درست می شود و معمولاً در ظروف سفالین پخته می شود.
سان چوی بو

طرز تهیه “سان چوی بو” یک غذای پر طرفدار چینی

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سان چوی بو” یک غذای خوشمزه چینی است که با ذائقه ایرانی های عزیز هم سازگاری دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
تپانیاکی

طرز تهیه “تپانیاکی”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“تپانیاکی” یک غذای ژاپنی است که با ذائقه ما ایرانیها خیلی سازگاری دارد.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
نودل چینی

طرز تهیه “نودل چینی”

زمان مطالعه : 1 دقیقه
در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه “نودل چینی” غذای محبوب و خوشمزه چشم بادامی ها را به شما آموزش دهیم.
راویولی چینی

طرز تهیه “راویولی چینی” به مدل اصیل چینی ها

زمان مطالعه : 2 دقیقه
این مقدار مناسب برای : 6 نفر است. زمان آماده سازی مواد : 25 - 30 دقیقه و زمان پخت : 60 دقیقه است.
جوجه چینی

“جوجه چینی” با سس تارتار به روشی ساده و خانگی

زمان مطالعه : 2 دقیقه
جوجه چینی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و همینطور شیک و مجلسی برای مهمانی های شام است که به شما پیشنهاد میکنیم حتما با دستور تهیه آن آشنا شوید.
مرغ ترش و شیرینِ چینی با سبزیجات

دستور پخت “مرغ ترش و شیرینِ” چینی با سبزیجات

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مرغ ترش و شیرینِ” چینی با سبزیجات یک ترکیب بسیار عالی و مناسبی از طعم های مختلف است. این غذای چینی که بسیار هم پر طرفدار است، با برنج سرو می شود. همراه ما باشید.
صفحه 1 از 2