کرم و موس
طرز تهیه “زبایونه” (zabaione) ؛ دسر تخم مرغی ایتالیایی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“زبایونه” یکی از کرم های کلاسیک پرطرفدار است که طرز تهیه متعلق به ایتالیایی ها می باشد.
طرز تهیه آسانترین موس شکلات دنیا
زمان مطالعه : 1 دقیقه
یک دسر شکلاتی بسیار لذیذ که با کمترین مواد و به مراتب سریع تر از هر موس شکلات دیگری آماده می شود.آموزش تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید.
طرز تهیه “کرم بروله شکلاتی”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کرم بروله شکلاتی”, زمان آماده سازی: 15 دقیقه، زمان استراحت مواد: 2 ساعت و زمان پخت: 35 دقیقه است.
آموزش درست کردن “موس لیمو پرتقالی” خوش طعم
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“موس لیمو پرتقالی” یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توانید به راحتی آن را در منزل درست کرده و برای پذیرایی از مهمان های ویژه خود استفاده نمایید.
طرز تهیه “کرم اسپرسو”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کرم اسپرسو” را درست کنید و از آن لذت ببرید. با این مقدار مواد برای 4 نفر می توانید از این دسر درست کنید.این دسر در مدت 45 دقیقه آماده سرو می شود.
طرز تهیه “کرم باترمیلک” با توت فرنگی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“کرم باترمیلک” توت فرنگی یکی از دسرهای خوشمزه ای است که طرفداران زیادی بین کودکان و بزرگسالان دارد.
آموزش کامل درست کردن دسر “موس قهوه”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
اگر علاقه فراوانی به نوشیدن قهوه و همچنین خوردن مشتقات قهوه به صورت سفت شده هستید حتما با روش تهیه “موس قهوه” بسیار خوشمزه در سایت نمناک همراه ما باشید.
طرز تهیه “کرم پاتیسیر”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
شما می توانید “کرم پاتیسیر” خوشمزه و پر استفاده را برای روی کیک های مختلف، انواع دسر و یا همراه با انواع میوه بصورت سس سالاد میوه استفاده و میل کنید.
طرز تهیه “کرم کاتالانا” (Crema Catalana)
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“کرم کاتالانا” یکی از کرم های پرطرفدار اسپانیایی است که درست کردن آن کار سختی نیست و به راحتی میتوانید آن را در منزل درست کرده میل کنید.
طرز تهیه “کرم انجلیس” (Creme anglaise)
زمان مطالعه : 1 دقیقه
کِرِمی خوشمزه که می توانید بعنوان دسر یا سس کیک و شیرینی از آن استفاده کنید. “کرم انجلیس” را می توانید به تنهایی همراه با گلابی یا سیب پخته یا گریل شده بعنوان دسر سرو کنید.
طرز تهیه کِرم فِرش (Crème fraiche)
زمان مطالعه : 1 دقیقه
این سس در 20 دقیقه آماده می شود و پس از آن تا 2 روز باید هر 6 ساعت هم زده شود تا مزه و غلظت لازم را بگیرد. این کرم را می توانید در داخل یا همراه با انواع غذا و دسرها سرو کنید و مزه بهتری به خوراکی های خود ببخشید.
طرز تهیه “سس کاراملی” با شکر قهوه ای به صورت خیلی ساده
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سس کاراملی” از جمله سس های فوق العاده خوشمزه می باشد که طرز تهیه ی آن را در آشپزخانه نمناک خواهید دید.
آموزش کامل درست کردن “کرم نارگیل”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
همیشه برای تزئین و یا خوشمزه کردن کیک ها و شیرینی هایمان از خامه فرم گرفته استفاده می کنیم. اما اینبار ما “کرم نارگیل” را به جای خامه زده شده برای شما پیشنهاد داریم.
نحوه درست کردن “موس آلبالو” به همراه نکات کاملا ریز
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“موس آلبالو” یک دسر فوق العاده جذاب و خوش رنگ است که با روش های بسیار زیبایی میتوان آن را تزیین کرد.
طرز تهیه دسر پرطرفدار “موس شیرعسلی کاراملی”
زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه “موس شیرعسلی کاراملی” را می توانید در آشپزخانه نمناک مشاهده کنید
صفحه 1 از 3 صفحه بعدی