زغال اخته

زغال اخته
در زغال اخته مواد مغذی فراوانی وجود دارد که به درمان برخی از بیماری ها کمک شایانی می کند، اما به چه دلیل مصرف زغال اخته خوب است ؟
زغال اخته

ویتامین ها و مواد معدنی موجود در زغال اخته

زمان مطالعه : 2 دقیقه
زغال اخته یکی از میوه های جنگلی ترش و خوشمزه ای است که دارای مواد معدنی و ویتامین های بسیار زیاد و مفیدی برای سلامت قلب و استخوان ها می باشد.
خواص آب زغال اخته

آب زغال اخته و این همه خواص

زمان مطالعه : 8 دقیقه
آب زغال اخته دارای فواید و خواص بی نظیری است، همچنین آب زغال اخته فواید فراوانی برای سلامتی، زیبایی پوست و مو دارد.
آش زغال اخته

طرز تهیه “آش زغال اخته” ترش و خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“آش زغال اخته” مخصوص افرادی است که به غذاهای ترش علاقه خـاصی دارند در ضمن سرشار از ویتامین های مختلف می باشد.
طرز تهیه کیک زغال  اخته و نارگیل

طرز تهیه کیک زغال اخته و نارگیل

زمان مطالعه : 2 دقیقه
وانیل پایه ثابت بسیاری از کیک های خانگی می باشد که ما درست میکنیم ، در کیک زغال اخته و نارگیل نیز این ثابت بودن برقرار است.با ما همراه باشید.
بیسکویت زغال اخته

طرز تهیه “بیسکویت زغال اخته” فاقد گلوتن

زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرز تهیه بیسکویت های زغال اخته فاقد گلوتن را می توانید هم اکنون در آشپزخانه نمناک مشاهده کنید
زغال اخته

درمان سلولیت با مصرف زغال اخته

زمان مطالعه : 3 دقیقه
آب زغال اخته میکس آبی است که احتباس مایعات را از بین می برد، ضایعات انباشته در سیستم لنفاوی را پاک می کند وهمچنین به از بین رفتن ظاهر بد شکل سلولیت کمک می کند.
نان کدو تنبل و زغال اخته

دستور پخت “نان کدو تنبل” و زغال اخته

زمان مطالعه : 1 دقیقه
زغال اخته یکی از میوه های بسیار خوش مزه و ترش است که خاصیت های بسیاری دارد البته از خواص کدو تنبل هم نمی توان به سادگی عبور کرد!.طرز تهیه “نان کدو تنبل” و ذغال اخته را در آشپزخانه نمناک مشاهده نمائید.
سس زغال اخته

دستور تهیه و نکات تکمیلی “سس زغال اخته” چاشنی خوشمزه

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“سس زغال اخته” نام یک چاشنی ایده آل است که طرز تهیه آن را در این مطلب از آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
مربای زغال اخته

نحوه پخت “مربای زغال اخته” با طعم فوق العاده

زمان مطالعه : 1 دقیقه
“مربای زغال اخته” رابا هسته درست می کنند. اگر میوه زغال اخته سفت باشد کمی شکر ریخته و می گذاریم آب بیندازد...