شیرینی سنتی ایرانی
طرز تهیه شیرینی سپه سالاری با مواد خیلی ساده
زمان مطالعه : 2 دقیقه
شیرینی سپه سالاری یکی از انواع شیرینی های قدیمی و سنتی ایرانی میباشد که طرفداران زیادی دارد شما می توانید طرز تهیه این شیرینی را در نمناک بخوانید.
شیرینی های معروف یزد با طعمی فراموش نشدنی
زمان مطالعه : 4 دقیقه
شهر یزد یکی از قدیمی ترین و زیباترین شهرهای جهان است، علاوه بر آن شیرینی های بسیار معروف و خوشمزه ای دارد که خوب است آنهارا بشناسید.
شیرینی های فوق العاده که میشود در خانه آن ها را درست کرد
زمان مطالعه : 2 دقیقه
درست کردن شیرینی در منزل می تواند حس خوب و معمولا طعم بهتری را برای دیگران به همراه داشته باشد.
خوشمزه ترین طرز تهیه “راحت الحلقوم” خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“راحت الحلقوم” جزو سادهترین طرز تهیه های انواع شیرین های خانگی است که با مقداری شکر و پودر نارگیل و مواد لازم ساده دیگر تکمیل می شود.
طرز پخت “اغوزکنا” شرینی سنتی مخصوص مازندران
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“اغوزکنا” یا آغوزنون یا کنجی نوعی شیرینی است که زنان مازندرانی با آرد آسیاب شده و برای شب یلدا درست می کنند. و نام آن به معنی گردو مانند است.
“بادام سوخته” نوعی شیرینی سنتی ایرانی به همراه طرز تهیه آن
زمان مطالعه : 1 دقیقه
“بادام سوخته” نوعی شیرینی ایرانی خوشمزه و ره آورد استان فارس و کردستان است.که بهجای قند و شکلات میتوان از آن کنار چای استفاده کرد.
آموزش پخت ساده شیرینی سنتی نان چایی قزوین
زمان مطالعه : 2 دقیقه
نان چایی ، شیرینی سنتی قزوین می باشد که به سادگی و بسیار آسان قابل آماده کردن می باشد که در این مطلب دستور تهیه “شیرینی نان چایی” را برای شما آموزش می دهیم.
روش تهیه ساده “سوهان عسلی” ترد خانگی
زمان مطالعه : 2 دقیقه
“سوهان عسلی” ترد را با دستور پختی ساده می توانید در منزل تهیه کنید و برای پذیرایی از میهمانانتان یک شیرینی سنتی و خانگی داشته باشید.
آموزش تهیه شیرینی سنتی مارمالادی خانگی برای عید نوروز
زمان مطالعه : 2 دقیقه
طرز تهیه ی “شیرینی مارمالادی” به عنوان یکی از شیرینی ها مناسبتی و سنتی ایرانی برای پذیرایی به صورت مرحله به مرحله را در این بخش از آشپزخانه نمناک مشاهده می کنید.
آموزش درست کردن شیرینی سنتی “قطاب” خانگی
زمان مطالعه : 1 دقیقه
قطاب یک شیرینی بسیار خوشمزه و پرطرفدار بین مردم است.برای آموزش تهیه “قطاب” خانگی در آشپزخانه نمناک همراه ما باشید.