نکات آشپزی

اشتباهات در آشپزخانه
برخی نکات در آشپزخانه بسیار متداول و رایج هستند و بسیاری عادت به انجام آن ها دارند درصورتی که این نکات جزء اشتباهات رایج در آشپزخانه به شمار می آیند .
شستن مرغ

اشتباه خطرناک ما هنگام شستن و طبخ مرغ

زمان مطالعه : 5 دقیقه
شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط آشپزخانه می شود که موجب آلودگی خواهد شد.
رفع بوی گوشت

تکنیک سرآشپزها برای رفع بوی گوشت از غذا

زمان مطالعه : 6 دقیقه
روش های طبخ مناسب گوشت برای رفع بوی بد آن می تواند برای افرادی که از بوی گوشت بدشان می آید و به همین دلیل از مصرف آن خودداری می کنند را حل مناسبی باشد.
غذای شور

به راحتی شوری غذایتان را از بین ببرید + آموزش

زمان مطالعه : 6 دقیقه
شور شدن غذا اتفاقی است که ممکن است برای هر فردی در آشپزی پیش بیایید که برطرف کردن آن غیر ممکن نیست و می توان به راحتی شوری غذا را از بین برد.
کباب تابه ای

ترفندی ساده برای خوشمزه تر شدن کباب تابه ای

تاریخ انتشار : 2 فروردین 1403زمان مطالعه : 2 دقیقه
کباب تابه ای از غذا های سریع و خوشمزه ایرانی می باشد که میان کودکان نیز از محبوبیت خاصی برخوردار است با انجام دادن چند نکته ریز یک کباب تابه ای عالی تهیه کنید.
ترفندهای آشپزی

کلک های آشپزخونه ای مخصوص تازه عروس ها

زمان مطالعه : 6 دقیقه
تکنیک ها و ترفند های کاربردی آشپزی و خانه داری نقش مهمی در کدبانو شدن تازه عروس ها دارند. آشنایی با این نکات برای همه ضروری است.
رفع بوی دنبه

تکنیک سرآشپز برای رفع بوی دنبه از هر نوع غذا

زمان مطالعه : 3 دقیقه
روغن دنبه یا روغن حیوانی خواص زیادی برای سلامتی دارد اما برخی افراد به دلیل بوی بد آن استفاده نمی کنند. روش هایی وجود دارد که می توانید بوی دنبه را از هر غذایی از بین ببرید.
نکات پخت سمنو

راز طلایی پخت سمنو خوشرنگ و خوش طعم

زمان مطالعه : 3 دقیقه
سمنو یکی از دسرهای یرانی بسیار مقوی است و نکات مهمی در هنگام پخت دارد که رعایت آنها به شما برای درست کردن یک سمنو خوش رنگ و خوش طعم کمک زیادی خواهد کرد.
 اسنک گوشت

اسنک گوشت و قارچ مخصوص؛ غذای جدید و فوری

تاریخ انتشار : 16 بهمن 1402زمان مطالعه : 3 دقیقه
اسنک یکی از غذاهای خوشمزه و ساده است که در زمان کمی آماده می شوند و میتواند غذای محبوب بچه ها باشد، طرز تهیه اسنک گوشت چرخکرده و قارچ را در این مطلب بخوانید.
سرخ کردن ماهی

سرخ کردن ماهی قلقی داره و خیلی ها نمیدونن

تاریخ انتشار : 3 بهمن 1402زمان مطالعه : 3 دقیقه
ماهی یکی از غذاهای لذیذ و پرخاصیت است که بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد، اما خوشمزه شدن ماهی نیازمند رعایت نکاتی است که در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.
اشتباهات آشپزی

اشتباهات بزرگ شما در آشپزی و آماده سازی غذا

زمان مطالعه : 8 دقیقه
اشتباهاتی در آشپزی وجود دارد که شاید به عقیده برخی از افراد اشتباه کوچکی باشد اما بسیار تاثیرگذار در پخت و آماده سازی غذا خواهد بود.
رفع بوی سوختگی از خورشت

رفع بوی سوختگی از خورشت تو سه سوت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
اگر خورشت یا برنج شما ته بگیرد و بسوزد می توانید از تکنیک های آشپزی در کمترین زمان برای از بین بردن بو و گرفتن طعم سوختگی آن ها استفاده کنید.
مرغ سوخاری

راز خوشمزگی مرغ سوخاری رستوران های معروف

تاریخ انتشار : 17 دی 1402زمان مطالعه : 2 دقیقه
مرغ سوخاری یکی از محبوب ترین غذاهایی فست فودی بین مردم است که طرز تهیه ساده ای دارد کافیست درهنگام طبخ نکاتی را رعایت کنید تا مرغ سوخاری خوشمزه ای داشته باشید.
خشک شدن برنج

علت خشک و سفت شدن برنج + راه حلش

تاریخ انتشار : 17 دی 1402زمان مطالعه : 3 دقیقه
خشک شدن برنج بعد از پخت می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که علل مختلف آن را بررسی و به راه حل مناسب هر کدام مفصل اشاره میکنیم.
چلو گوشت مجلسی

میخوای راز چلوگوشت های مجلسی رو بدونی؟

تاریخ انتشار : 9 دی 1402زمان مطالعه : 3 دقیقه
چلو گوشت از غذاهای رایج در مهمانی ها و مجالس ایرانی ها می باشد نکات مهم در تهیه این خورش لذیذ را در ادامه بخوانید.
صفحه 1 از 7