خورش قیمه

خوش رنگ شدن خورشت

قلق خوش رنگ شدن خورشت های قرمز

تاریخ انتشار : 4 دی 1402زمان مطالعه : 1 دقیقه
برای طبخ عالی و خوش رنگ شدن غذای اصیل ایرانی و خورش های قرمز رنگ مثل خورش قیمه،خورش مرغ و خورش بادمجان و... نکته‌های ریز و مهمی وجود دارد.
ادویه قیمه

ادویه قیمه مجلسی چیه که طعمش فرق داره؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
خورشت قیمه یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. اگر میخواهید راز خوشمزگی خورشت قیمه را بدانید باید چاشنی مخصوص این غذا را بشناسید.
لپه قیمه

چرا لپه قیمه هام له میشن؟ راه حلش چیه؟

زمان مطالعه : 2 دقیقه
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که طرفداران زیادی دارد اما یکی از ترفندهای پخت قیمه در له نشدن لپه آن است که ترفند هایی دارد.
ادویه قیمه نذری

ادویه مخصوص قیمه های نذری با اندازه دقیق

زمان مطالعه : 2 دقیقه
قیمه نذری از آن دسته غذاهاییست که طعمش تا مدتها زیر دندانتان خواهد ماند راز این عطر و طعم خوب ادویه مخصوص قیمه است که ما طرز تهیه آن را برایتان آماده کرده ایم.
قیمه نذری

آموزش قیمه نذری برای 100 نفر+ میزان دقیق مواد لازم

زمان مطالعه : 4 دقیقه
نذری دادن بخش مهمی از فرهنگ ما ایرانیان است که ما با نزدیک شدن به ماه سوگواری محرم طرز تهیه قیمه نذری برای 100 نفر را برای شما آماده کرده ایم.
خورش قیمه

سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

زمان مطالعه : 4 دقیقه
قیمه هم از پرطرفدار ترین غذاهای ایرانی است که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد و در کنار برنج استفاده می شود. “خورش قیمه” به روشهای مختلفی طبخ می شود.
نكات تهيه قيمه

رمز و راز خوشمزه شدن خورش قیمه + فوت کوزه گری

زمان مطالعه : 2 دقیقه
نکات تهیه قیمه و راز خوشمزه شدن خورشت قیمه رعایت نکات ساده ای است که در این مقاله شرح داده شده است.
تلخ شدن خورشت قیمه

اشتباهی که خورشت قیمه رو تلخ میکنه

زمان مطالعه : 4 دقیقه
گاهی اوقات ممکن است که خورشت قیمه شما به چند دلیل مختلف تلخ شود، علت های اصلی تلخ شدن خورشت قیمه چیست و چه راه حل هایی برای آن وجود دارد؟
خورشت قیمه

چرا خورشت قیمه من سیاه میشه؟

زمان مطالعه : 3 دقیقه
خورشت قیمه یکی از غذاهای اصیل ایرانی است و محبوبیت فراوانی دارد؛ اما برای پخت این خورشت ترفند هایی وجود دارد تا خورشتی خوش رنگ و خوش طعم داشته باشید.
گوشت خورشت

خورشت با چه گوشتی خوشمزه تر میشه؟

زمان مطالعه : 3 دقیقه
اینکه کدام قسمت از گوشت گوسفندی و گوساله را برای تهیه خورشت ها استفاده کنیم بسیار حائز اهمیت است، البته در رابطه با استفاده از گوشت در خورشت نیز نکاتی وجود دارد.
قیمه سیب زمینی

دستور پخت خورش “قیمه سیب زمینی” مجلسی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
خورشت “قیمه سیب زمینی” مجلسی با رعایت نکات تهیه قیمه بسیار ساده تهیه می شود و یکی از بهترین غذاهای مجلسی می باشد.
قیمه جنوبی

طرز تهیه قیمه جنوبی ( بوشهری )

زمان مطالعه : 2 دقیقه
قیمه جنوبی طعم خوشمزه ای دارد که در آن گوشت کوبیده شده و له می شود ، با ما همراه باشید.
قیمه بادمجان

یک وعده غذایی بی نظیر با بادمجان ; طرز تهیه “قیمه بادمجان”

زمان مطالعه : 5 دقیقه
خورشت “قیمه بادمجان” ، از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیست که درست کردن آن کمی قلق دارد.
قیمه آبدار قزوین یا دم کباب

کامل ترین دستور تهیه “قیمه آبدار قزوین یا دم کباب”

زمان مطالعه : 2 دقیقه
“قیمه آبدار قزوین یا دم کباب” جزو غذاهای سنتی و محلی قزوین می باشد که میتوانید آن را در وعده های غذایی مختلف صرف کنید و از طعم دلپذیر و دلچسب آن لذت ببرید.
قیمه گوشت چرخ کرده

طرز تهیه “قیمه گوشت چرخ کرده” با طعمی متفاوت

زمان مطالعه : 2 دقیقه
در ادامه این مطلب طرز تهیه “قیمه گوشت چرخ کرده” را آماده کرده ایم امیدواریم از میل کردن آن لذت ببرید.
صفحه 1 از 2