آب خوردن نوزاد
حتما شما هم دیده اید که بعضی از خانم ها به بهانه گرمای هوا به نوزاد کمی آب می دهند تا به قول خودشان تشنگی نوزاد برطرف شود ، اما یک نکته و آن هم اینکه آب خوردن نوزادان زیر 6 ماه خطرناک است یا بلامانع ؟

آب خوردن نوزاد از چند ماهگی آغاز می شود

آب خوردن نوزادان بخشی از نکات مهمی است که هر مادر جوانی باید بداند. به طور معمول، کودکان تا 6 ماهگی نباید آب بنوشند. حتی اگر بدن هیدراته دارند و در آب و هوای گرم هستند باید نیاز خود را از شیر مادر و یا شیر خشک تامین کند. وقتی کودک شما 6 ماهه شد زمان آن رسیده که هر زمان احساس تشنگی کرد به او آب بدهید. او را مجبور به آب خوردن نکنید و در این مسئله زیاده روی نکنید.بعد از اولین تولد کودک خود که شروع به خوردن غذاهای جامد کرد، می تواند هر اندازه که او دوست دارد آب بدهید.

آب خوردن نوزاد

بهترین زمان آب خوردن نوزاد

چرا نباید به کودک تا یکسالگی آب زیاد داد؟

دریافت آب زیادی تا سن یکسالگی می تواند با دریافت و جذب ریز مغذی های شیر مادر  شیر خشک تداخل کند  و همچنین معده نوزاد را پر کرده و تمایل اورا به شیر خوردن کاهش میدهد.در موارد نادر، گاهی کودکانی که مصرف زیاد آب دارند دچار مسمومیت آب می شوند که می تواند باعث تشنج و حتی کما شود.مسمومیت با آب زمانی اتفاق می افتد که مصرف زیاد آب باعث رقیق شدن غلظت سدیم در بدن میشود که بدنبال آن تعادل الکترولیت ها در بدن بهم میخورد . 

آیا می توانیم شیر خشک و یا فرمولا را با آب رقیق کنیم؟

هرگز سعی کنید که فرمولا را با آب بیشتر رقیق کنید. حتما دستور روی باکس شیرخشک را مطالعه کرده و فقط به همان اندازه آب مصرف کنید. افزودن مقدار بیشتر آب به شیر خشک نه تنها کودک را در خطر ابتلا به مسمومیت قرار میدهد بلکه باعث کاهش دریافت ریز مغذی ها به بدن کودک میشود.

زمانی که کودکم دچار دهیدراسیون( از دست دادن آب بدن) شده چه کاری باید انجام دهم؟

برای مثال، اگر کودک شما التهاب معده دارد، برای مثال دکتر برای شما نوعی الکترولیت برای جبران آب از دست رفته بدن نوزاد تجویز میکند. پس نگران نباشید.

آب خوردن نوزاد ، بهترین زمان شروع آب خوردن نوزادان

4.337
این مطلب مفید بود ؟325
برگرفته از babycenter /ن
برچسب : نوزاد
وبگردی