آب کشمش
آب کشمش دارای خواص و مزایای بسیاری است، البته مصرف آب کشمش به صورت ناشتا خواص فراوانی برای بدن به همراه دارد.

اگر بعد از بیدار شدن آب کشمش بنوشید چه اتفاقی برای بدنتان میافتد؟

مردم کشمش را به طور تصادفی حدود 2000سال قبل از میلاد ، زمانی که انگور خشک شده را دیدند کشف کردند و این یکی از مهمترین اکتشافات غذایی بود، این میوه خشک شده که سرشار از ویتامین ها فیبر ها و مواد معدنی هستند ، باعث به وجود آمدن شگفتی فوق العاده ای برای پزشکان و متخصصان تغذیه شده اند که آن ها را به بیماران خود توصیه می کنند، شما می توانید با خیساندن کشمش در آب آن ها را به صورت مفید تر استفاده کنید، آب تمام مواد معدنی و مغذی کشمش را جذب می کند و سلامت این میوه قدرتمند را افزایش می دهد.

آب کشمش کبد و روده اتان را سم زدایی کنید:

پیروان Ayurveda برای مدتی طولانی به جهت پاک سازی کبد و روده ها از آب کشمش استفاده می کردند، در حقیقت داشتن ویژگی سم زدایی کشمش به دلیل وجود مقدار زیادی از آنتی اکسیدان ها و فیبر رژیمی که در این میوه خشک شده وجود دارد ، می باشد ، آنتی اکسیدان ها به کارکرد بهتر کبد و انجام عملکرد سم زدایی به طور کامل کمک می کنتد و زمانی که فیبر ها مدفوع را حجیم می کنند و تعداد دفع مدفوع زیاد می شود به تمیز کردن روده و روده بزرگ کمک می کند، خوردن آب کشمش به صورت ناشتا موثر تر است فقط توجه داشته باشید که هم کشمش خیس خورده و هم آب کشمش را با هم بخورید.

 خاصیت آب کشمش

سم زدایی کبد و روده با آب کشمش

آب کشمش انرژی اتان به طور سریع افزایش میابد و برای مدتی طولانی باقی می ماند:

داشنمندان و کارشناسان ورزشی معتقدند که کشمش می تواند به عنوان یک جایگزین خوب برای مکمل های انرژی زا به حساب بیایند، در بخش سلامت نمناک می خوانید که کشمش شامل مقدار زیادی قیبر و ریز مغذیات می باشد و بر خلاف بسیاری از مکمل های انرژی زا شکر اضافی و یا طعم دهنده های مصنوعی ندارد و به همین دلیل است که یک خوراکی سالم به حساب میاید، نوشیدن آب کشمش در صبح شما را در طول روز سرحال نگه می دارد همچنین می توانید آن را قبل از انجام ورزش های سنگین بنوشید.

سطح کلسترول بد خون پایین میاید و فشار خونتان به حد مناسب می رسد:

مطالعات و تحقیقات بالینی نشان داده اند که کشمش در مقایسه با دیگر خوراکی ها دارای فیبر، پتاسیم، مواد مغذی گیاهی و آنتی اکسیدان های بیشتری می باشد ، افرادی که به طور مرتب کشمش می خورند در مقایسه با افرادی که حداقل میزان مصرف کشمش را دارند، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک پایین تری دارند، علاوه بر این خوردن کشمش سطج کلسترول با چگالی کم اکسیده شده را کاهش می دهد که به طور چشم گیری خطر ابتلا به بیماری های قلبی - عروقی را هم کاهش می دهد.

ویتامین کشمش

فواید و خواص استفاده از آب کشمش

آب کشمش برای کاهش اسیدیته:

آب کشمش برای کاهش اسیدیته در معده خوب است. مواد مغذی موجود در آب کشمش باعث تنظیم اسید در معده می شود و چنانچه در سلامت نمناک اشاره شده است آنها به جذب مواد مغذی در بدن کمک می کنند. این سموم مضر را از بدن حذف می کند بنابراین، خطر اسیدی شدن نیز کاهش می یابد.

آب کشمش برای تقویت سیستم ایمنی بدن:

آب کشمش دارای ضد اکسیدان ها در مقدار کافی است که به تقویت سلامت سیستم ایمنی کمک می کند.

 مصرف آب کشمش

تقویت سیستم ایمنی بدن با آب کشمش

نکته:

مطالعات و تجربیات مردم در مورد خوردن کشمش به طور منظم نشان می دهد که این یک غذای عالی است که مزایای سلامتی زیادی به همراه دارد، به یاد داشته باشید حتی اگر آب کشمش به عنوان یک مکمل غذایی مناسب برای رژیم غذایی سالم شما مفید باشد، اما جایگزین دارو نیست ، اگر هرگونه مشکل مربوط به کبد، قلب، فشار خون یا بیماری های دیگری دارید ، به پزشک مراجعه کنید تا معاینه شوید و دارو و رژیم غذایی مناسب در اختیارتان گذاشته شود.

طرز تهیه آب کشمش:

دستور العمل های مختلفی برای چگونگی درست کردن آب کشمش وجود دارد.

برای تهیه آب کشمش از کشمش های تیره استفاده کنید ، شما نیاز به 2 فنجان آب و 150 گرم کشمش دارید. آب را کمی گرم کنید و زمانی که آب به جوش آمد کشمش ها را اضافه کنید و اجازه دهید 20 دقیقه به آرامی کشمش داخل آب گرم روی حرارت ملایم باقی بماند. حالا شعله را خاموش کرده و اجازه دهید کشمش ها تمام شب داخل آب مانده و خیس بخورند. صبح کشمش ها را آبکش کنید و آب خوشمزه را دوباره گرم کنید.

باید بدانید که صبح ها به صورت ناشتا این آب را به صورت ولرم یا داغ خورده و پس از 30 -35 دقیقه نیز صبحانه تان را میل کنید. این درمان را به مدت 4 روز پشت سرهم دنبال کنید.

 آب کشمش

نحوه درست کردن آب کشمش

خوردن آب کشمش ناشتا کلی فایده داره که نمیدانید + طرز تهیه

4.7211
این مطلب مفید بود ؟19714
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : lifealth / look4ward / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب /ن
برچسب : کشمش
وبگردی