آپنه خواب
درمان نکردن آپنه خواب چه بلایی سرمان می آورد؟ تاثیر مخرب آپنه خواب بر متابولیسم بدن چیست؟ جواب این سوال ها را در ادامه مشاهده کنید.

عوارض آپنه خواب شبانه

آپنه خواب مشکلی جدی است که طی آن فرد در حین خواب مکررا دچار حملات کوتاه قطع تنفس می شود. این افراد بعد از مدت کوتاهی که به خواب می روند، دچار احساس قطع تنفس می شوند و از خواب بیدار می شوند.

آپنه خواب

آپنه خواب چیست؟

مطالعه جدیدی نشان می دهد افرادی که به مدت کوتاهی آپنه خواب خود را بدون درمان باقی می گذارند بیشتر در معرض افزایش قند، هورمون های استرس و فشار خون هستند.

محققان دریافتند که عدم درمانآپنه خواب حتی به مدت چند روز می تواند باعث رخ دادن این اتفاقات شود. آن ها می گویند که یافته هایشان حامی استفاده مداوم از دستگاه های فشار مثبت دائمی هوا (CPAP) برای حفاظت از بسته شدن راه هوایی به خاطر آپنه خواب می باشد.
دکتر جاناتان جان، دانشیار پزشکی دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور، گفت:«این یکی از اولین مطالعاتی است که اثرات فوری آپنه خواب شبانه روی متابولیسم را نشان می دهد.»

تخمین زده می شود که حدود 20 تا 30 درصد از بالغین به آپنه انسدادی خواب مبتلا باشند. این بیماری باعث می شود تا مجاری هوایی فرد در هر ساعت از خواب چندین بار بسته شود.
آپنه خواب عامل خواب آلودگی روزانه است و می تواند افراد مبتلا را بکشد. محققان تعیین نکرده اند که آیا این عارضه عامل مستقیم دیابت، بیماری قلبی و چاقی هست یا نه. هر سه این بیماری ها در افراد مبتلا به آپنه خواب شایع هستند.
این مطالعه به تازگی در Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism منتشر شد.

آپنه خواب را جدی بگیرید و سریع درمان کنید!

52
این مطلب مفید بود ؟20
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از سلامانه -/ح
وبگردی