استیون هاوکینگ
پروفسور استیون هاوکینگ فیزیکدان مشهورو نابغه ایی بود که راز های عجیبی در دل زندگی اش نهفته بود ،فیزیکدان معلولی که با تمام دستاوردهایی که در حوزه علم فیزیک داشته، موفق نشده جایزه نوبل را کسب کند.

رازهای زندگی و دانستنی های جالب در مورد استیون هاوکینگ

آقای استیون هاوکینگ فیزیکدان بزرگ و محقق درعلم عالم وجود ، متولد 8 ژانویه 1942 در بریتانیا می باشد که در روز 14مارس سال 2018 میلادی در گذشت .این شخص به عنوان برترین ذهن در بدنی فلج شناخته می شد و اغلب در ساخت و اثبات مفاهیم فیزیکی پیچیده برای دنیا بود تا در دسترس آنها دهد و پرمخاطب ترین اثر او، "تاریخچه مختصر زمان" بود.

اگر چه هاوکینگ یک دانشمند بزرگ در زمینه های کیهان شناسی و جاذبه کوانتومی به خصوص در زمینه سیاه چاله ها ، نتوانست جایزه نوبل را دریافت کند و اما با این وجود اهداف و تصمیم او تضعیف نشدند.

با این وجود ، برخی رفتارها ، ویژگی ها و... در مورد استیون هاوکینگ موجود هستند که ممکن است در مورد آنها اطلاعی نداشته باشید که در ادامه این بخش از نمناک به آنها خواهیم پرداخت.

استیون هاوکینگ

راز های باور نکردنی از زندگی استیون هاوکینگ

9 چیز در مورد زندگی استیون هاوکینگ که در مورد آن چیزی نمی دانستید

1-هاوکینگ یک دانش آموز متوسط در مدرسه بود
استیون هاوکینگ در دوران مدرسه خود فردی بی حال بود و این خبر شاید کمی شوکه کننده باشد چرا که ممکن است این تصور را داشته باشید که وی از همان دوران مدرسه خود در جستجوی علم و یادگیری مطالب جدید بود .در واقع زمانی که وی 9 ساله بود نمراتش جز بدترین نمرات کلاس بود و با کمی تلاش توانست نمراتش را بهبود دهد.
با این وجود از همان سال های اولیه او به این علاقمند بود که چگونه ماده ها فعالیت می کنند . او در مورد چگونگی کشف این فعالیت ، ساعت ها در تلویزیون و رادیو صحبت کرده است. به رغم نمره های ضعیفش ، معلمان و هم کلاسی هایش این انتظار را نداشتند که او بتواند تبدیل به فردی با این شخصیت شود و در آینده بتواند نام مستعار"انیشتین"را بدست بیاورد.
پدر او خواستار تحصیل او در دانشگاه آکفورد بود ، اما متاسفانه نمرات استیون مقداری کم بود و تنها می توانست با کسب نمره بالا در دانشگاه بورسیه شود و وی توانست با کسب بالاترین نمره در فیزیک ، در دانشگاه آکسفورد بورسیه شود و ادامه تحصیل بدهد.
 
استیون هاوکینگ

از زندگی استیون هاوکینگ چه می دانید

حقایقی در مورد زندگی پروفسور استیون هاوکینگ

2-بیزاری استیون هاوکینگ به علم زیست شناسی
پدر استیون از همان دوران کودکی پسرش خواستار این بود که او در زمینه پزشکی فعالیت کند و زمانیکه علاقه او به ریاضی را متوجه شد از خواسته اش دست کشید و به علاقه او احترام گذاشت.استیون با مطالعه ریاضی و فیزیک در دانشگاه آکسفورد توانست تبدیل به فردی بزرگ در علم فیزیک شود و قبل از قبولی در دانشگاه آکسفورد ، بر روی سوالات بزرگ متمرکز بود تا بتواند پاسخی برای آنها بیابد و زمانی که با علم فیزیک آشنا شد ، شروع به بررسی ذرات زیراتمی می کند .
 
 استیون هاوکینگ

مسیر زندگی و موفقیت استیون هاوکینگ 

3-هاوکینگ یکی از اعضای تیم قایقرانی آکسفورد بود
Kristine Larsen که یک بیوگرافی نویس می باشد در مورد چگونگ مواجه شدن انزوا و گوشه گیری هاوکینگ در سال های اولیه دانشگاه نوشت .او برای اینکه از این فضا دور شود،تصمیم به عضویت در تیم قایقرانی آکسفورد گرفت.حتی قبل از تشخیص بیماری اش که می توانست تمام بدنش را فلج کند ،او تصمیم بسیار جدی در فعالیت در تیم قایقرانی آکسفورد داشت و از آنجایی که رقابت در آن زیاد بود و استیون به آن بیش از حد علاقه داشت توانست در تیم قایقرانی محبوبیت زیادی بدست آورد.
 
 استیون هاوکینگ

ناگفته های زندگی استیون هاوکینگ یک نابغه معلول

استیون هاوکینگ، نابغه ای در جسمی ناتوان

4-هاوکینگ در 21 سالگی خبردار شد که چند سال دیگر زنده نخواهد ماند
استیون هاوکینگ در سن 21 سالگی که یک دانشجوی باهوش دانشگاه آکسفورد بود ،نشانه های اولیه بیماری را در بدنش احساس کرد و بادرمیان گذاشتناین موضوع با خانواده اش ، آنها بسیار نگران شدند و در روزهای اولیه هاوکینگ بسیار ناامید شده بود و با این وجود در مهمانی کریسمس قبل از مراجعه به پزشک متخصص ، عاشق دختری به اسم Jane Wilde شد و بعدها با یکدیگر ازدواج کردند.
یک هفته بعد از مهمانی کریسمس او 21 ساله شد و پس از دو هفته جهت درمان به بیمارستان رفت تا بتواند خبر اشتباهی بودن بیماری اش را بشنود و متاسفانه مطلع شد که به بیماری ALS مبتلا شده که بیماری نادر است و می تواند بخشی از نخاع ، مغز و سیستم عصبی را مورد حمله قرار دهد و به تدریج اعصاب حرکتی بدن را از بین می برند و ماهیچه ها را نیز سست می کنند.
بعد از شنیدن این خبر هاوکینگ کاملا شوکه شد و به این فکر کرد که چرا این اتفاق باید برای او بیوفتد؟!بعد از گذشت زمان استیون با وجود همسرش جین خوشبین تر شد و به ادامه زندگی پرداخت.
 
زندگی استیون هاوکینگ

زندگی خصوصی استیون هاوکینگ

5-کمک بی نهایت استیون به ایجاد نظریه بی حد و مرز جهان
استیون در سال 1983 برای درک طبیعت و شکل اصلی جهان تلاش بسیاری کرد و مفاهیم مکانیک کوانتومی (مطالعه رفتار ذرات میکروسکوپی) را با نسبیت عام ترکیب کرد (نظریه های انیشتین در مورد گرانش و نحوه ی چگونگی انعکاس عناصر توده ای). این گزارش می گوید که جهان یک موجودیت محسوب می شود و هنوز هیچ مرزی ندارد.

زندگی بسیار جالب استیون هاوکینگ

6-بدست آوردن جوایز و تمجیدهای زیاد
استیون هاوکینگ در دوران حرفه ایی خود در فیزیک ، مجموعه قابل توجهی از جوایز را بدست آورد . در سال 1974 او وارد انجمن سلطنتی شد و یک سال بعد از پاپ پل ششم توانست جایزه مدال طلا پیوس XI برای علومش دریافت کند و همچنین بعد از دریافت این مدال ،جایزه آلبرت انیشتین و مدال Hughes را از انجمن سلطنتی دریافت نمود.در دهه 1980 ، استیون به عنوان فرماندهی امپراتوری بریتانیا سرمایه گذاری شد و در سال 2009توانست از رئیس جمهور زمان ایلات متحده آمریکا مدال آزادی را دریافت کند.هاوکینگ در طول زندگی اش دست کم 12 مدال پرافتخاری را توانست کسب کند.
 
 زندگی استیون هاوکینگ

جوایز فراوان استیون هاوکینگ

7-نوشتن کتاب داستان کودکان
در سال 2007 ، استیون با همکاری دخترش لوسی توانستند تا کتاب داستان "راز کلیدی جورج در جهان"را بنویسند.این کتاب یک داستان تخیلی در مورد یک پسر جوان به اسم جورج است که در مقابله والدین خود با تکنولوژی، شورش می کند. او به همین دلیل شروع به دوست شدن با یکی همسایگان میکند که یک فیزیکدان و خبره کامپیوتر است و... .

نا گفته هایی از زندگی استیون هاوکینگ که نمی دانستید

8-اعتقاد هاوکینگ به زندگی با بیگانگان
هاوکینگ در سال 2008 در جشن 50 سالگی ناسا به سخنرانی دعوت شد و او در مورد این موضوع در مورد زندگی بیگانه اظهار نظر کرد.او اظهار داشت که با توجه به گستردگی جهان می تواند وجود حیات بیرونی را به وجود آید و امکان وجود دیگر زندگی هوشمندانه را با موجودات فضایی تایید کرد.
 
 زندگی استیون هاوکینگ

پرواز استیون هاوکینگ برای نجات نسل انسان

9-پرواز کردن استیون برای نجات نژاد انسان
استیون در سال 2007 تصمیم گرفت تا باقی زندگی خود را صرف نجات نژاد انسان نماید. او توانست از گرانش صفر بهره ببرد و از صندلی چرخدار خود به همراه Zero Gravity Corp استفاده کند و این سرویس شامل معلق ماندن در هوا به مدت 25 ثانیه می باشد.استیون بعد از 4 دهه توانست در سال 2007 از صندلی چرخدار خود آزاد شود و این اختراع او بسیار جالب بود اما چرا او این کار را کرد؟
با توجه به احتمال گرمایش جهانی یا جنگ هسته ایی ، هاوکینگ گفت با وجود این مسائل شاید زندگی انسان ها در فضا صورت بگیرد و امیدوار بود که این برای مردم به صرفه باشد و سفر به سایر سیارات دیگر نیز در آرزوی او بودند تا نسل انسان پایدار باشد.

ناگفته هایی از زندگی استیون هاوکینگ نابغه فیزیک جهان

3.829
این مطلب مفید بود ؟227
منبع : بخش سرگرمی نمناک/ف.ن / ف
وبگردی