اسکن کل بدن

اسکن 3 بعدی کل بدن در 4 ثانیه

کد مطلب : 37717زمان مطالعه : 2 دقیقه
محققان نسل جدیدی از فناوریهای دیجیتالی را ارایه کرده اند که تنها در 4 ثانیه اسکن سه بعدی دیجیتالی از بدن انسان ارایه می کند.

دستگاهی که کل بدن انسان را در 4 ثانیه اسکن 3 بعدی می کند

اسکن «توموگرافی کامپیوتری تمام بدن» (FBCT) و دیگر آزمون های غربالگری انجام شده با تکنولوژی های پیشرفته، به طور روز افزونی برای تشخیص بیماری های تحت بالینی مورد استفاده قرار می گیرد. عوامل مختلفی که محبوبیت تصویربرداری از کل بدن را در جامعه غیرپزشکی افزایش داده، شامل پیشرفت در تصاویر تشخیصی، تمایل عمومی به ترقی سلامت در جامعه و پیشگیری از بیماری ها می باشد. باوجود آنکه همه بیمه ها هنوز به طور عام، این اقدامات تشخیصی را پوشش نمی دهند، افراد نسبتا سالم و بدون علامت که از وضع اقتصادی خوبی برخوردار باشند، حاضر به پرداخت هزینه آن جهت اطمینان از سلامتی خود هستند.

به نقل از انگجت، این روزها اسکنرهای سه بعدی ساز در اشکال و اندازه های مختلفی به چشم می خورند و کاملا روشن است که برای خلق تصاویر سه بعدی دیجیتالی بزرگ، به دستگاههای بزگتری نیاز بوده و طبیعی است که باید پول بیشتری پرداخته شود.

زمانی که صحبت از بدن انسان به میان می آید، حدود 14 ثانیه زمان لازم است تا مدل سه بعدی دیجیتالی آن ترسیم شود که نه تنها مدت زمان زیادی است بلکه به فضای نسبتا بزرگی هم احتیاج است.

اکنون محققان شرکتی در ژاپن موسوم به VRC فناوری جدیدی به نام Shun'X ارایه کرده اند که کل بدن انسان را تنها در 4 ثانیه اسکن می کند. از آن گذشته این دستگاه به فضای کوچکی نیاز دارد. درحالی که سایر فناوریهای مشابه به 9 تا 11 مترمربع نیاز دارند، این فناوری در 6 متر مربع خلاصه می شود.

اسکن بدن

اسکن تمام بدن 

این فناوری شامل 8 دوربین DSLRs نیکون به همراه دوربین Xtion Pro Live ایسوز است که اسکن کامل و بی نقصی از کل بدن انسان را در اندک زمانی به پایان می رسانند.

برای خلق این فناوری حدود یک دهه زمان صرف شده و به گفته صاحب این شرکت، ضریب دقت آن از سایر فناوریهای موجود در بازار بالاتر است.

هزینه اسکن کل بدن انسان با استفاده از این فناوری تنها 10 دلار است حال آنکه این رقم برای سایر فناوریها به مراتب بیشتر است.

اسکن 3 بعدی کل بدن در 4 ثانیه

55
این مطلب مفید بود ؟50
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از ایسنا-/ر
وبگردی