افسردگی مانیک
افسردگی مانیک چیست؟ درمان رفتار شناختی چطور این مشکل روانی را کنترل و رفع می کند؟ راه و روش های طبیعی برای مقابله با این مشکل چیست؟

افسردگی مانیک چیست و چطور کنترل می شود؟

افسردگی مانیک با افسردگی که تماماً با آن آشنا هستیم متفاوت است و از آن به عنوان یک اختلال دو قطبی شناخته می شود. افرادی که افسردگی مانیک دارند و به آن مبتلا هستند اغلب انرژی کم ، سطح فعالیت بسیار کم ، کم خوابی و رفتار مانیک دارند .
طبق گفته موسسه ملی سلامت روان آمریکا ، حدود 2.6 درصد از بزرگسالان آمریکایی به افسردگی مانیک مبتلا هستند.
در حال حاضر درمانی برای افسردگی مانیک وجود ندارد  با این حال برخی درمان ها برای این افسردگی وجود دارد.

درمان های پیشنهادی برای افسردگی مانیک

برخی از درمان های افسردگی مانیک ، شامل داروهای شیمیایی می شوند که تاثیر آنها قطعی نیست و می تواند عوارضی را به همراه داشته باشد و خوشبختانه این تنها راه حل درمان نمی باشد و برخی راه های طبیعی برای درمان این نوع افسردگی وجود دارد که می توانید بهبودی کامل را بدست آورید .در این مقاله از نمناک قصد داریم تعدادی درمان طبیعی را به شما معرفی کنیم . 
افسردگی مانیک

آنچه باید در مورد افسردگی مانیک بدانید

1-کنترل افسردگی مانیک با روش درمان رفتاری شناختی :

درمان رفتاری شناختی می تواند یکی از گزینه ها برای درمان افسردگی مانیک باشد و می توانید این تغییرات را پس از مدت کوتاهی مشاهده نمایید و اگر زودتر اقدام به این نوع درمان کنید ، از گسترش علائم جلوگیری می کنید .
محققان در یک مطالعه تعدادی از افراد را به دو گروه تقسیم کردند که یک گروه تحت درمان رفتاری شناختی قرار گرفت . پس از 9 ماه از این مطالعه افرادی که تحت درمان رفتاری شناختی بودند نسبت به افرادی که تحت این درمان نبودند ، علائمشان بسیار کاهش یافته بود و حتی در برخی از آنها ، برخی علائم کاملا از بین رفته بود.

2-ورزش راه مستقیم درمان افسردگی مانیک:

طبق یک مطالعه که در سال 2016 در مجله اختلالات عاطفی منتشر شد ، گفته شد که تمرین کردن و ورزش کردن یک درمان سالم بی عوارضی برای افسردگی مانیک است. بطور کل ورزش کردن برای بهبودی بدن بسیار مناسب است و اگر ورزش کردن را در برنامه روزانه خود قرار دهید ، می توانید سالم تر زندگانی نمایید .
اگر شما دچار افسردگی مانیک یا هر بیماری دیگری که با سلامتی مرتبط است ، هستید سعی کنید بیرون از خانه بجای آنکه سوار تاکسی شوید ، به پیاده رویی بپردازید و یا اگر وقت بیشتری دارید در ورزش رزمی ثبت نام نمایید تا سالمتر و رژیم غذایی متعادل تری زندگی کنید .

3-داشتن یک رژیم غذایی سالم برای کنترل افسردگی مانیک:

افسردگی مانیک

اهمیت تغذیه و ورزش در کنترل و درمان افسردگی مانیک یا همان اختلال دوقطبی
برای درمان افسردگی مانیک ، می توایند رژیم غذایی سالمی را به برنامه روزانه خود اضافه کنید که می تواند به بهبودی شما کمک کند چرا که خوردن غذای مناسب می تواند در سلامتی و خلق و خوی شما موثر باشد . در واقع برخی مطالعات نشان داده اند افرادی که رژیم غذایی نامناسبی دارند نسبت به افرادی که رژیم غذایی درستی دارند بیشتر از افسردگی مانیک رنج می برند .

4-یوگا و مدیتیشن روش طبیعی درمان افسردگی مانیک:

یوگا و مدیتیشن می توانند بسیار مناسب و تاثیر گذار باشند . اگر شما تمرکز بهتری بر روی کارهایی که انجام می دهید یا کارهایی که انجام می خواهید دهید می تواند تاثیرگذارتر باشد و اگر شما آرامش داشته باشید ، هیچ زمان دچار هیچ مشکلی نخواهید شد.
مدیتیشن برای افرادی که زمان زیادی دارند ، مناسب است و می تواند آنها را از دام افسردگی برهاند .

5-مکمل هایی مخصوص افسردگی مانیک :

سعی کنید سبزی ها و دیگر مکمل ها را در برنامه غذایی خود جای دهید تا افسردگی مانیک که به آن مبتلا شده اید بهبود یابد . انجام این کار می تواند علائم را کاهش دهد پس در اولویت قرار دهید.
این مکمل ها که باید حتما با مشورت پزشک مصرف شوند عبارتند از :
1-جینسینگ ، ریحان ، آسیوواندا و رودیولا را امتحان کنید چرا که استفاده از آنها به کاهش کورتیزول کمک می کند .
2-اسانس هایی مانند اسطوخدوس، ترنج و بابونه را نیز امتحان کنید .چراکه باعث آرامش شما می شوند .
 

6-کاهش استرس توصیه ی مهم برای کنترل افسردگی مانیک:

کاهش استرس می تواند بخودی خود باعث بهبودی شما شود و در نتیجه باعث بهبودی افسردگی مانیک می شود و توصیه می شود روزانه به مدت 5 دقیقه تمرکز کنید و به کاهش استرس بپردازید یا همچنین می توانید از بازی های سرگرم کننده استفاده کنید .

درمان و کنترل افسردگی مانیک و اختلال دوقطبی بدون دارو

3.118
این مطلب مفید بود ؟117
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک/ ف.ن
برچسب : افسردگی
وبگردی