سرطان سینه
به گزارش سازمان سلامت جهانی سرطان سینه یکی از اصلی ترین عوامل مرگ زنان است که دانستن برخی نکات در این زمینه برای پیشگیری بسیار مهم و مفید است.

عادات شایعی که باعث سرطان سینه میشود

 

 سازمان جهانی سلامت در زمینه ی فعالیت هایی که زنان در طول روز انجام می دهند اخطار داد و بیان کرد که کارهایی در بین فعالیت های روزمره زنان وجود دارد که تا 70% خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.

بالغ بر 2.8 میلیون زن از سرطان سینه در آمریکا رنج می برند. سرطان سینه یکی از دردناک ترین نوع سرطان و بزرگترین تهدید سلامتی برای زنان در سراسر دنیا است و همچنین یکی از اصلی ترین دلایل مرگ زنان به شمار میرود.
در سال 1970 تنها 9% از زنان مبتلا به این سرطان می شدند اما متاسفانه این درصد امروز 45% می باشد.
دکتر راسل بریلوک آمریکایی در راستای اخطار و نیز اطلاع رسانی به بانوان سراسر دنیا مجموعه ای ویدئویی را تهیه کرده است که همه چیز از ابتلا تا درمان خواه موفق خواه ناموفق را در آن جای داده است.
 
سرطان سینه
 

پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه با ترک چند عادت رایج

 
بخش مهم این مجموعه این است که اگر می خواهید مبتلا به سرطان سینه نشوید از انجام این سه کار خود داری کنید است.
دکتر راسل در ابتدا از افزایش درصد سرطان سینه با انجام ماموگرافی های پی در پی و غیر ضروری اخطار داد و او با اشاره به دستاوردهایش انجام ماموگرافی البته به میزان و در سن نامناسب را خود عاملی برای افزایش شانس ابتلا به سرطان سینه خواند.
عامل بعدی عاملی بسیار آشنا برای انسان های امروزی است و آن چیزی نیست جز استرس به این صورت که قلب حساس و تقریبا ضعیف زنان در مقابل استرس و عصبانیت توانایی بالایی ندارد و زمانی که قلب یک زن دچار مشکل می شود اولین و بزرگترین تاثیر منفی را بر روی سینه می گذارد.
عامل بعدی کنترل نکردن قند خون است . داشتن دیابت به تنهایی برای کبد مضر نیست بلکه با بروز اختلال در کبد سینه نیز وارد مرحله ی خطر خواهد شد.
 
در ادمه دکتر راسل به نکته ای بسیار مهم وحیاطی اشاره کرد و آن هم خودداری از مصرف دخانیات بود و آماری خیره کننده در رابطه با افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی دخانیات مصرف میکنند ارائه داد و آنهم چیزی بالغ بر 6 به 10 در مقایسه با زنانی که دخانیات مصرف نمیکنند بود.

این کار هر روز شما عامل سرطان سینه است!

4.6189
این مطلب مفید بود ؟17514
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : اختصاصی نمناک/ن
وبگردی