برگزاری جشن
برگزاری 3 جشن عجیب در ایران باب شده است که نمونه های این جشن ها را با این شدت و غلظت در کشورهای اروپایی نمی توانید پیدا کنید.

برگزاری جشن های عجیب در کشور ما

همه چیز از جشن تولدهایی شروع شد که همه شان با یک میز بزرگ و بادکنک های هلیومی رنگی و یک تم مشخص تزیین می شدند و تنها چند دقیقه پس از برگزاری در صفحات اینستاگرام به اشتراک گذاشته می شدند.
پدر و مادرهایی که لباس هایشان را با کودکشان ست می کنند و به معنای اینکه خیلی والدین خوبی هستند، عکس های خصوصی شان را در شکل و شمایل مختلف به اشتراک می گذارند تا به فالوورهای صفحه شان بگویند، خیلی خانواده شاد و خوشحالی هستند.

حالا مدت هاست که برگزاری این جشن تولدهای پرهزینه که بیشترشان هم به نیت جمع کردن فالوور بیشتر در اینستاگرام برگزار می شود، برای خیلی از این پدر و مادرها تکراری شده و از این رو دست به خلاقیت زده اند و جشن هایی برگزار می کنند که هیچ گاه در فرهنگ ما ایرانی ها جایی نداشته است. جشن های عجیبی که تصاویرش با افتخار در فضای مجازی به هم به اشتراک گذاشته می شود!

 

3 جشن عجیب ایرانیان:

جشن «گودپای پمپرز»!
جشن «گودبای پمپرز» یا همان خداحافظی با پوشک یکی از این جشن های عجیب است که اتفاقا این روزها سر و صدای زیادی هم کرده است.
محتوای جشن به این صورت است که والدین، از اینکه کودکشان می تواند از این به بعد بدون استفاده از پوشک زندگی کند، بسیار خوشحال هستند. آن ها جشنی ترتیب می دهند که در این جشن تمام المان ها به صورت پوشک و یا ... طراحی شده است.
میهمانانی هم به این جشن دعوت می شوند و از این بابت که کودک خانواده دیگر پوشک ندارد، می رقصند و دست می زنند و خیلی از این بابت شادند.

 

برگزاری جشن

باب شدن 3 جشن عجیب در ایران


جشن تاتی!
جشن «تاتی» در واقع جشن اولین قدم برداشتن های کودک است. طبعا هر پدر و مادری از اینکه فرزندشان بتواند به تنهایی اولین قدم های زندگی اش را بردارد، خوشحال هستند اما پدر و مادرهایی هم هستند که خوشحالی شان از این بابت انقدر زیاد است که به این مناسبت جشن برگزار و میهمان دعوت می کنند.
معمولا المان های این جشن به شکل کفش و پا طراحی می شوند و محتوای جشن ابراز شادمانی از روند رشد و نمو کودک است.

 

برگزاری جشن

باب شدن 3 جشن عجیب در ایران

 
جشن «تعیین جنسیت»!
از دیگر جشن های باب شده این روزها جشن تعیین جنسیت است. در این جشن میهمانان دعوت شده به مراسم از جنسیت بچه ای که در شکم مادر است، خبر ندارند.
جشن با المان های آبی و صورتی طراحی می شود که رنگ آبی نماد فرزند پسر و رنگ صورتی نماد فرزند دختر است.
میهمانان پس از چند ساعت حضور در میهمانی پس از برش کیک از جنسیت بچه مطلع می شوند و به شادمانی می پردازند.
این جشن ها در حالی برگزار می شوند که با جزییات هر چه تمام تر در فضای مجازی با دیگر کاربران به اشتراک گذاشته می شوند و موضوع مهم این است که پیداست اغلب افرادی که به برگزاری چنین جشن هایی اصرار دارند، از طبقه متوسط جامعه هستند که علاقه دارند، خود را والدینی مهربان، دلسوز و با سلیقه نشان دهند اما پرسشی که مطرح می شود این است که آیا جشن هایی که به تازگی مرسوم شده اند، مگر همان مراحل رشد و نمو عادی یک انسان را نشان نمی دهند؟ آیا همان جشن تولدهای سالانه نمی توانند حق مطلب را ادا کنند؟ آیا فقط مادرانی که علاقه به برگزاری جشن های پرهزینه دارند، پدران و مادران خوب و دلسوزی هستند؟

 

برگزاری جشن

باب شدن 3 جشن عجیب در ایران

 

آنچه به عنوان مصداق در پاراگراف های بالاتر خواندید همه نمونه های ایرانی بودند که در کشورهای اروپایی نمی توانید مشابهش را با این شدت و غلظت پیدا کنید.
در خارج از مرزها و آنسوی دنیا افرادی زندگی می کنند که به تجمل گرایی شهره اند و سال هاست فرهنگ کاخ نشینی دارند اما آیا شما تا بحال شاهد برگزاری چنین جشن هایی از سوی آن ها بوده اید؟ شاید هم چنین جشن هایی را برگزار می کنند اما هیچ علاقه ای به اشتراک آن ها در فضای مجازی ندارند.
قطعا آن ها هم پدر و مادرانی دلسوز هستند که برای فرزندانشان جشن تولد برگزار می کنند اما به هر دلیلی خانواده سلطنتی هیچ عکسی از این مراسم منتشر نمی کنند.
ما ایرانی ها همیشه، هر جایی که بوده ایم به فرهنگمان بالیده ایم. اتفاقا جشن گرفتن و شاد بودن همیشه در فرهنگ ما جایگاه ویژه ای داشته است.
جشن «آش دندونی»، «حمام زایمان» و جشن نام گذاری توسط بزرگ ترهای فامیل سال های سال در جمع های خانوادگی و صمیمانه ما رواج داشته است.
آنچه مورد بحث است، جشن های نوین اینستاگرامی است که ریشه مشخصی ندارند و رسم و رسومی هم پشت سرشان نیست. این جشن های عجیب واقعا تا کجا قرار است، ادامه دار باشند؟

برگزاری 3 جشن عجیب و غریب در ایران

4.511
این مطلب مفید بود ؟101
برگرفته از ایسنا/ی
وبگردی