خواص به لیمو
گیاه به لیمو، گیاهی است که خواص زیادی برای سلامتی دارد و از آن به عنوان یک چای گیاهی با طعم خاص و عالی استفاده می شود که برای کاهش وزن بسیار مفید است.

فواید و خواص به لیمو

به لیمو یک گیاه شگفت انگیز است که مزایای درمانی و سلامتی اش بسیار ارزشمند می باشد. همچنین دارای عطر و طعم فوق‌العاده لیمو است. استفاده های معمول از به لیمو به عنوان چای گیاهی همراه با طعم لیمو، خوشمزه است.

به لیمو قرن هاست که استفاده می شود و سابقه بسیار طولانی در استفاده در طب سنتی برای درمان سرماخوردگی، تب، اضطراب، سوء هاضمه، اسپاسم و بی خوابی دارد. همچنین به عنوان تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و کمکی طبیعی برای کاهش وزن مشهور است.

به لیمو

خواص شگفت انگیز گیاه به لیمو

خواص سلامتی به لیمو

سابقه ای طولانی در مصرف به لیمو در جنوب آمریکا وجود دارد. اعتقاد بر این است که در زمان های قدیم، قوم اینکاها اولین کسانی بودند که خواص سودمندش را کشف کردند.

به لیمو امروزه به عنوان یک طب سنتی به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد که در این بخش از سلامت نمناک خواص و فواید به لیمو برای سلامتی، اعلام شده توسط کارشناسان را آورده ایم.

1. به لیمو برای سم زدایی و تقویت ایمنی

سم زدایی یک فرایند ثابت و حیاتی برای از بین بردن رادیکال های آزاد و حفظ سلامتی است. نوشیدن چای به لیمو می تواند فرایند سم زدایی را تحریک کند. تحقیقات نشان داده اند که به لیمو بسیار غنی از ترکیبات فنولی است.

ترکیبات فنولی آنتی اکسیدان های قوی هستند که از رادیکال های آزاد محافظت می کنند. ترکیبات فنولی به کاهش اکسیداتیو استرس از طریق کمک به سم زدایی بدن و خنثی سازی اثرات مضر رادیکال های آزاد، کمک می کند. این کار بدن را سالم نگه می دارد و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

مشخص شده است که چای به لیمو، فعالیت آنتی اکسیدانی قابل مقایسه ای با چای سبز، بدون تلخی دارد. به عنوان بهترین نوع از گیاهان، نوروپروتیک مانند، جینسینگ و کورکوما، خواص مشابهی در رادیکال آزاد دارد. چای به لیمو را می توانید به عنوان یک چای ضد التهابی و ترمیم کننده در طول روز بنوشید، اما مصرفش در طول شب بسیار قوی است.

خواص به لیمو

چای به لیمو با خواص و فواید بی نظیر

2. جلوگیری از آسیب عضلانی در طول ورزش با به لیمو

مطالعات نشان داده اند که ویژگی های منحصر به فرد به لیمو می تواند به جلوگیری از آسیب عضلانی در ورزشکاران در هنگام مصرف مکمل ها قبل از تمرین،کمک کند. خواص آنتی اکسیدانی به لیمو همراه با توانایی آن برای سرکوب التهاب است که به پیشگیری از آسیب و بهبود بافت ماهیچه مرتبط است. استفاده از به لیمو به عنوان یک مکمل، قبل از تمرین، در رشد و یا تقویت عضله مفید است.

3. کاهش استرس با چای به لیمو

به لیمو، آرام بخش مؤثر است. زمانی برای خودتان اختصاص دهید و از یک فنجان چای خوشمزه لذت ببرید که باعث از بین رفتن تنش و کاهش استرس می شود. اما اجزای موجود در به لیمو، اثر آرام بخش کننده را تقویت می کند و بر سیستم عصبی تاثیر می گذارد و به کاهش تنش عضلانی کمک می کند.

این ویژگی های آرام بخش، باعث بهبود اعصاب، اضطراب و استرس می شود. مطالعات نشان داده اند که ورباسکوزید، یک جزء بیولوژیکی در برگ به لیمو، عنصر اصلی است که مسئول بهبود استرس و اضطراب می باشد.

کاهش استرس

چای به لیمو یک آرام بخش خوش طعم

4. به لیمو تقویت و بهبود هضم

در بسیاری از فرهنگ ها، چای به لیمو از لحاظ تاریخی مدت هاست برای تقویت هضم مناسب است مانند سایر گیاهانی که به خاطر خواص هضم مفید شناخته شده اند، به لیمو می تواند شکم شما را از طریق خواص ضد اسپاسم هایش تقویت و از آن محافظت کند.

به این معنی است که دستگاه گوارش را آرام می کند. با انجام این کار، می تواند باعث کاهش علائمی از جمله سندرم روده تحریک پذیر، سوء هاضمه، گرفتگی و یا نفخ شود؛ اجازه می دهد تا دستگاه گوارش به خوبی عمل کند.

5. کمک به خواب با به لیمو

بسیاری از اثرات آرام بخش به لیمو به عنوان درمانی برای اختلالات خواب، مانند؛ بی خوابی استفاده می شوند. خواص مشابهی که باعث کاهش تنش و استرس می شود، بدن و ذهن را آرام می کند و باعث یک خواب خوب می شود.

به لیمو همچنین غنی از ملاتونین است، هورمونی در بدن که مسئول ریتم شبانه‌روزی می باشد. تولید آن توسط تاریکی شب تحریک می شود و موجب خواب آلودگی می شود. نوشیدن چای به لیمو یک راه طبیعی برای کمک به افزایش مقدار تولیدی ملاتونین در بدن شما می شود.

توانایی به لیمو برای تسکین و آرامش، به دلیل غنی بودن از ملاتونین است و کمبود کافئین باعث می شود که نوشیدنی ای ایده آل باشد. می تواند بدن و ذهن را آرام کند تا بتوانید در شب خوابی آرام داشته باشید.

کمک به خواب

به لیمو برای افرادی که کم خوابی دارند

6. به لیمو ضد التهاب

عناصر بیولوژیکی در به لیمو نشان داده شده است که دارای خواص ضد التهابی خوبی هستند. خواص آنتی اکسیدانی این گیاه نیز برای کاهش اثرات التهابی عناصر اکسیداتیو مفید می باشند. این توانایی به لیمو برای کاهش التهاب، می تواند کمک به کاهش درد مفاصل و سایر بیماری های التهابی کند.

7. چای به لیمو روشی محبوب و طبیعی برای لاغری

البته نوشیدن چای، بدون قند، به طور کلی به عنوان بخشی از یک برنامه برای کاهش وزن، مفید است. مخصوصا به لیمو که برای این کار مناسب است.

نشان داده شده است که سرکوب اشتها، نیاز به محدود کردن گرایش های غیرقابل مقاومتی برای تنقلات و یا شیرینی هاست؛ بنابراین چای به لیمو را بین وعده های غذایی خود بنوشید،تا به شما کمک کند که به رژیم غذایی خود برسید و هدف لاغری خود را تحقق ببخشید.

علاوه بر خواصی برای مهار طبیعی اشتها، که مانع از پرخوری می شود، چای به لیمو نیز باعث سوختن چربی، تحریک تجزیه سلولیت و تنظیم متابولیسم می شود.

لاغری

به لیمو معجزه ای برای کاهش وزن

8. به لیمو برای مبارزه با تب

از لحاظ علمی اثبات شده است که به لیمو،حاوی مواد فعال بیولوژیکی به همراه خواص ضد تب است، یعنی مواد شیمیایی که تب را کاهش می دهند؛ بنابراین، جای تعجبی نیست که در پزشکی بومی آمریکای جنوبی، به لیمو دارای تاریخچه ای طولانی به عنوان یک گیاه مورد اعتماد برای کاهش تب است.

توانایی به لیمو برای کاهش تب همراه با خواص ترمیمی و آنتی اکسیدانی آن، آن را به عنوان یک چای عالی برای مبارزه با دمای بالا و تب تبدیل کرده است.

9. به لیمو مسهل دفع

آخرین مزیت سلامتی به لیمو به عنوان یک مسهل دفع کننده طبیعی است. در دفع ادرار کمک می کند، تا مخاط را از بین ببرد و تراکم را در دستگاه های تنفسی پاک کند.

عوارض جانبی به لیمو

به لیمو، به نظر می رسد، زمانی که دارو مصرف می شود نیز ایمن است. در برخی افراد ممکن است باعث تحریک پوست (درماتیت) شود.

به لیمو در بارداری

عوارض و هشدار برای مصرف به لیمو

احتیاط های ویژه و هشدار در مورد مصرف به لیمو

  • بارداری و شیردهی: در مورد استفاده از به لیمو، در دوران بارداری و شیردهی صرف نظر کنید و از آن اجتناب کنید.
  • بیماری کلیه: مقدار زیاد به لیمو ممکن است کلیه ها را تحریک کند و بیماری کلیوی را بدتر کند. اگر مشکلات کلیوی دارید، از مصرف زیاد به لیمو خودداری کنید.

8 فایده گیاه به لیمو و خواص بی نظیر چای به لیمو

4.71219
این مطلب مفید بود ؟114376
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از بخش بهداشت و سلامت/ن/ز.ت
وبگردی