استفاده از بوی بدن برای تشخیص بیماریها
آلن هیرش, متخصص مغز و اعصاب و محقق بوها در شیکاگو دریافت که بیماری های خاصی مانند سرطان , مالتیپل اسکلروزیس و بیماری پارکینسون را می توان از روی بوی بدن تشخیص داد.

بیماری هایی که پزشکان میتوانند از طریق بوی بدن آنها را تشخیص دهند

بسیاری از بیماری ها و عارضه ها ،دارای اثر تنفسی و بوی مخصوص به خود هستند که به تشخیص و شناسایی زودتر بیماری کمک میکند . ولی واقعا آیا بیماری ها بو دارند؟ بوی بدن شاید فقط به این دلیل باشد که کسی فراموش کرده است که ماده ازبین برنده بوی بد را (خوشبو کننده)به بدنش بزند.
آلن هیرش, متخصص مغز و اعصاب و محقق بوها و طعم ها در شیکاگو دریافت که بیماری های خاصی مانند سرطان , مالتیپل اسکلروزیس و بیماری پارکینسون قسمت هایی از بیماری های بویایی هستند.
 بوی بدن

بیماری های مختلف را از روی بوی بدن تشخیص دهید

چگونه از طریق بوی بدن متوجه مشکلات بدن شویم

چرا بیماری ها بو دارند؟
بیماری ها عمل کرد بدن را عوض میکنند ، هنگامی که بیماری ها باعث افزایش فرآیند های جدید و متفاوت بیوشیمیایی در بدن میشوند، این فرآیند میتواند مولکول های فرار کوچکی را ایجاد کند ،این مولکول ها میتوانند از طریق خون به ریه منتقل شوند, در تنفس استشمام شوند و همچنین میتوانند در ادرار و عرق منتشر شوند .
 
بوی بدن

 بوی بدن نشانه هایی از بیماری های مهم

تشخیص بیماری ها از طریق بو ها 

محققان در حال توسعه روشهایی برای شناسایی بوی بیماری ها هستند طبق ادبیات علمی شواهدی وجود دارد که دارای علامت هایی برای سرطان پستان , دیابت ، ملانوم ها و موارد دیگر باشد . امکان دارد که در آینده پزشکان بیماری هارا قبل از بروز هرگونه علائمی ,توسط بوهایی که منتشر میکند تشخیص دهند . در اینجا چند وضعیت وجود دارد که پزشکان در حال حاضر و یا در آینده خواهند توانست آنها را تشخصی دهند .
 
بوی بدن

روشهایی برای شناسایی بوی بیماری ها 

بیماری هایی که از طریق بو قابل تشخیص هستند

پره اکلامسی
به فشار خون بالا بر میگردد و یک علامت هشدار دهنده مرگبار است به همین دلیل تشخیص زود هنگام آن بسیار مهم است ؛ یک تحقیق در سال 2016 نشان داد که محققان میتوانند84% این بیماری را از اثر تنفسی مادران تشخیص دهند چراکه تنفس شما مانند اثر انگشتتان دارای نشانه های ناشی از سلامت بدنتان است .
 
 بوی بدن

 سرطان ریه را از روی بوی بدن تشخیص دهید

سرطان ریه 
تحقیقات قانع کننده ایی وجود دارد که نشان میدهد سرطان ریه میتواند با بوها ارتباط داشته باشد ؛ یک اختراع جدید,که تنفس سنج است به نام نانوس میتواند تا90% در تشخیص سرطان ریه دقیق باشد این دستگاه بوهای خاص را که توسط سلول های سرطانی منتشر میشوند را شناسایی میکنند . پزشکان میتوانند از دیگر تکنولوژی های مشابه برای شناسایی بیماری پارکینسون, سرطان های دیگر, نارسایی کلیه,مولتیپل اسکلروز و بیماری کرون استفاده کنند، که میزان دقت آنها 86% است .

نارسایی کلیه را از بوی تنفس تشخیص دهید

نارسایی کلیه
آمونیاک موجود در تنفس یکی از نشانه های نارسایی کلیه است ؛ محققان دانشگاه ایلینویز یک دستگاه یک بار مصرف که قادر به تشخیص نارسایی کلیه است را تولید کرده اند که بیماری را هنگامی که درمان هنوز اثر بخش است تشخیص میدهد که افراد بتوانند به پزشک مراجعه کنند. در محیط های بالینی ، پزشکان برای تجزیه و تحلیل و تشخیص این ترکیبات از میزهای بزرگ استفاده میکنند .
 
 بوی بد بدن

 نارسایی کلیه را از روی بوی بدن تشخیص دهید

نارسایی کبد 
زمانی که کبد کار خود را متوقف میکند و در حال پردازش سموم است، آلاینده ها در ساخت ادرار و عرق و تنفستان منتشر میشود که مانند بوی ماهی خام است.

تشخیص 11 بیماری از روی بوی بدن

مالتیپل اسکلروزیس
یا همان Ms یک بیماری خود ایمنی است ؛ وقتی که بدن شروع به حمله به دستگاه ایمنی و عصبی خود میکند آسیب های ناشی از عصب، باعث ایجاد بی حسی,سوزن سوزن شدن, و مشکلات بینایی و راه رفتن میشود این وضعیت توسط تصویر برداری مغناطیسی از مغز و یا ضربه زدن به نقاط عصب نخاع تشخیص داده میشوند. بر طبق یک تحقیق علوم اعصاب شیمیایی در ACS، 148 نفر را از طریق استشمام تنفس و 58 نفر را بدون این روش تشخیص داده اند و محققان، یک الگوی مشخص را شناسایی کرده اند.
 
بیماری عفونی 
بر طبق یک مطالعه کوچک در مقالات علمی آکادمیک,افراد میتوانند از طریق بوی بدن ، فرد بیمار را از سالم تشخیص دهند و یا با نگاه کردن به عکس های چهره هایشان برای دیدن نشانه های بصری مانند:زردی و کمرنگی پوست اقداماتی کنند.
 
 بوی بدن

بیماری لثه را از روی بوی دهان تشخیص دهید

بیماری لثه
اگر عفونت در لثه های خود دارید، باکتری ها سولفید و هیدروژن را آزاد میکنند که مانند تخم مرغ فاسد شده بوی بد میدهند ، این بو به ما میگوید که فرد دارای بیماری لثه, آبسه دندان, و یا بهداشت ضعیف دندان است .آبسه، میتواند در یک شکاف پنهان شود که تشخیص آن با اشعه x دشوار است اما این بو میتواند دندان پزشک را به استفاده از اشعه x پارانومیک و نگاه دقیق تر تشویق کند .

تشخیص بیماری دیابت از روی بوی بدن

دیابت 
افراد مبتلا به بیماری دیابت، در تنفس خود بوی میوه هارا دارند میتواند مشخصات دیابت فروکتوز باشد ،زمانی که هورمون انسولین به اندازه ی کافی نباشد و یا به درستی از آن استفاده نکند شروع به چربی سوزی میکند که میتواند عامل کیتوکاسیدوز مرگبار باشد درحالی ممکن است اوایل به آن مبتلا نشود و یا قابل تشخیص نباشد .
 
مونو کلوئوز
مونوهای عفونی و یا مونوهای عصبی 90% از جمعیت جهان را تشکیل میدهند یکی از اولین علائم آن تنفسی است که بوی تند و ترش مانند بدهد .
 
استفاده از بوی بدن

بیماری ها را از بو ها شناسایی کنید

بیماری تری متیل آمینوریا
این بیماری نیز مانند بوی ماهی شناخته میشود که یک اختلال متابولیکی نادر است و زمانی اتفاق میوفتد که فرد نمیتواند غذاهای خاصی مانند:تخم مرغ,جگر,حبوبات,ماهی و برخی سبزیجات را به درستی هضم کند . غذا ها بدون حرکت در روده قرار میگیرند و ترمیتیلیامنوریا ساخته میشود و از طرق عرق وبزاق بدن خارج میشوند . بوی آن ،مانند:ماهی فاسد شده, ادرار, زباله های روزانه و تخم مرغ های فاسد شده می باشد این یک وضعیت تهدید کننده نیست، اما بوی ناخوشایند آن میتواند باعث انزوای اجتماعی,افسردگی و اختلالات عاطفی شود .

تشخیص بیماری روانپزشکی از روی بوی نفس

بیماری های روانپزشکی 
تنفس با بوی بد همراه با اسکیزوفرنی وانواع مختلف بیماری های روانی است ،این افراد از مردم میترسند و حمام نکردن یکی از از دلایل آن می باشد که مردم می توانند از آن غافل باشند ؛مراقبت نکردن از خود ،باعث عود کردن این بیماری میشود .
 
 بوی بدن

از روی بوی ادرار این بیماری را تشخیص دهید

بیماری ادرار شربت افرا در نوزادان
کودکانی که با این اختلال ژنتیکی به دنیا می آیند نمیتوانند بخش های خاصی از پروتئین را تجزیه کنند و در نتیجه مایعات بدن مانند ادرار و موم گوششان بویی را مانند شربت افرا دارند.

بیماری هایی که پزشک با بوی بدن تشخیص میدهد

410
این مطلب مفید بود ؟82
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک / ن / ف
وبگردی