جورابی برای بیماران دیابتی
یک شرکت آمریکایی جورابی را اختراع کرده که قادر به اندازه گیری دمای پای افراد مبتلا به دیابت است و بیماران را در مورد وضعیت زخم هایشان باخبر می کند.

اندازه گیری دمای پای بیماران دیابتی با این جوراب

یک شرکت آمریکایی، جورابی ابداع کرده که می تواند دمای پای افراد مبتلا به دیابت را اندازه بگیرد و آنها را در مورد گسترش زخم هایشان آگاه کند.
بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت، از زخم های پا که مدارا کردن با آنها دشوار است، رنج می برند. در این رابطه، بهترین کار، اقدام سریع برای جلوگیری از گسترش زخم ها و مداوا به موقع آنهاست.
ممکن است این جوراب های مجهز به آژیر، راه حل این مشکل را ارائه دهند زیرا قادر به سنجش دمای پا هستند و در صورت گسترش غیرمعمول زخم می توانند بیمار را از آن آگاه کنند.
در این جوراب ها، حسگرهایی برای اندازه گیری دما قرار داده شده که از روش بلوتوث، به اپلیکیشنی که روی تلفن همراه بیمار نصب شده، وصل می شوند.
  دیابت

جورابی برای اندازه گیری دمای پای بیماران اینترنتی

همچنین در جوراب ها، یک "هاب"(hub) برای انتقال مستقیم اطلاعات به پزشکان وجود دارد تا از آن برای مداوا بیمارانی که به استفاده از گوشی هوشمند تمایلی ندارند، استفاده شود.
هر بسته از این محصول، شامل پنج جوراب در اندازه های متفاوت است. کمپانی سازنده این جوراب ها که در سان فرانسیسکو قرار دارد، منتظر ثبت نام کاربران است و اعلام کرده که هر شش ماه، انواع جدیدی از این محصول را عرضه می کند.

بیماری دیابت

دیابت یا بیماری قند (یا Diabetes Mellitus),یک اختلال سوخت و سازی (متابولیک) در بدن است. در این بیماری توانایی تولید هورمون انسولین در بدن از بین می رود یا بدن در برابر انسولین مقاوم شده و بنابراین انسولین تولیدی نمی تواند عملکرد طبیعی خود را انجام دهد. نقش اصلی انسولین پایین آوردن قند خون توسط سازوکارهای مختلف است. دیابت دو نوع اصلی دارد. در دیابت نوع یک، تخریب سلول های بتا در پانکراس منجر به نقص تولید انسولین می شود و در نوع دو، مقاومت پیش رونده بدن به انسولین وجود دارد که در نهایت ممکن است به تخریب سلول های بتای پانکراس و نقص کامل تولید انسولین منجر شود. در دیابت نوع دو مشخص است که عوامل ژنتیکی، چاقی و کم تحرکی نقش مهمی در ابتلای فرد دارند. 

جورابی هوشمند برای اندازه گیری دما پای بیماران دیابتی

53
این مطلب مفید بود ؟30
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از ایسنا/ویکی پدیا/ح.ب
وبگردی