تاثیر لاک زدن بر سرطان
محققان دانشگاه استنفورد اعلام کرده اند که مواد شیمایی درون لاک و زدن آن بر روی ناخن در بروز سرطان و مشکلات باروری خانمها موثر است.

لاک زدن و تاثیر منفی آن بر باروری و افزایش احتمال ابتلا به سرطان

 

یکی از لوازم آرایشی پر مصرف در دنیا،زدن لاک بر روی ناخن ها است که زیبایی آنها را چند برابر می کند.اما این ماده شیمیایی در برخی موارد باعث بروز بیماری های خطرناک در بدن می شود.

محققان دانشگاه استنفورد هشدار دادند که مواد شیمیایی سمی مورد استفاده در محصولات زیبایی ناخن مانند لاک ها می توانند به سلامت انسان ها و از جمله باروری آسیب های زیادی وارد کنند.

لاک ناخن

مضرات استفاده از لاک ناخن

 

دکتر تو کواچ، اپیدمی شناس دانشگاه استنفورد مدعی شده که مواد شیمیایی تولوئن، فرمالدئید و دی بوتیل فتالات بسیار سمی محسوب می شوند و قرار گرفتن در برابر آن می تواند به سیستم عصبی و هورمون ها آسیب رسانده و با سرطان و مشکلات باروری مرتبط باشد.

تولوئن بطور رایجی به عنوان حلال مورد استفاده بوده و به عنوان روکش نهایی در زمان لاک زدن بکار می رود. اما این ماده می تواند به سیستم عصبی آسیب رسانده و مشکلاتی را در ارتباط با باروری بوجود بیاورد.
تولوئن به عنوان یک افزودنی در بنزین استفاده می شود.
فرمالدئید که یک ماده مشهور سرطان زاست، به عنوان ماده ای برای سفت کردن ناخن ها استفاده شده و در ضدعفونی کردن ابزارهای مراقبت از ناخن کاربرد دارد.
قرار گرفتن در معرض دی بوتیل فتالات که برای ایجاد انعطاف به لاک اضافه می شود، با مشکلات باروری مرتبط شناخته شده است.
علاوه بر این مواد، مواد شیمیایی مضر بسیاری در محصولات مراقبت از ناخن ها استفاده می شود.
بسیاری از سالن های آرایشی از تهویه کافی برخوردار نیستند و راه های زیادی برای ورود و خروج هوا به داخل سالن وجود ندارد. این امر بدان معنی است که مواد شیمیایی تبخیر شده از محصولات زیبایی ناخن اغلب در داخل سالن ها باقی مانده و افراد و بویژه کارکنان آرایشگاه ها بطور مداوم در معرض آن قرار دارند.
از دیگر مشکلات مرتبط با مواجهه با این مواد شیمیایی می توان به مشکلات تفکر و حافظه، علائم عصبی، تهوع، مشکلات تنفسی، سرطان و انقباضات عضلانی غیر قابل کنترل اشاره کرد.

تاثیر لاک زدن بر باروری و بروز سرطان

4.6233
این مطلب مفید بود ؟21518
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از ایسنا-/ف
وبگردی