ارتباط ظاهر با بیماری
هر تغییر در ظاهر شما میتواند علامت یک بیماری باشد بنابراین با کمی دقت میتوانید به وضعیت سلامت خود پی ببرید.

10 تغییر در ظاهر شما که خبر از بیماری و ناخوش احوالی می دهند

می دانید که صورت آینه ی بدن است و به نوعی خبر از وضعیت سلامت اعضای داخلی می دهد پس با مشاهده تغییرات در هر کدام از اعضای صورت باید متوجه شویم که اختلالی در عملکرد ارگان های حیاتی رخ داده است ولی چگونه ؟ 10 مورد مهمی که در ادامه این بخش از سلامت نمناک می خوانید به شما خواهد گفت که چطور از روی صورت متوجه بیماری های داخلی تان شوید.
 
نشانه بیماری 
هر تغییر نشانه چه بیماری است؟
 

علائم بیماری را از روی تغییرات صورت خود تشخیص دهید

خشکی پوست یا لب پوسته پوسته شده :

این یک علامت و نشانه معمول و رایج از کم آبی است ؛ البته می تواند مربوط به یک مشکل جدی تر که بر روی عملکرد غدد عرقی، تاثیر گذاشته اند نیز باشد، مانند مشکلات کم کاری تیروئید (با سطح ناکافی هورمون تیروئید) ،و یا دیابت.
علائم دیگر کم کاری تیروئید عبارتند از:احساس سرماخوردگی و سرما، افزایش وزن و خستگی.
علائم مربوط به دیابت، شامل؛ تشنگی شدید، دفعات ادرار زیاد و تاری دید است.
 
تشخیص بیماری از روی ظاهر
ترک لب نشانه کدام بیماری است؟
 

موهای زائد صورت:

موهای ناخواسته، به ویژه در فک بالا، چانه و لب بالا، می تواند نشانه ای از سندرم تخمدان پلی کیستیک باشد؛
عدم تعادل هورمونی که در آن، سطح هورمون مردانه بالا می رود (این شرایط در 5 میلیون نفر از زنان در امریکا در سن باروری رخ می دهد).

پف زیر چشم:

چشم های خسته، می تواند یک پرچم قرمز برای وجود آلرژی های مزمن باشند ،که باعث انقباض رگ های خونی و نشت آنها می شود. در زیر چشم ،پوست های حساس، پف زیر چشم ها به رنگ بنفش یا آبی تیره ایجاد می شود.
 
 تشخیص بیماری از روی علائم
 
 پف زیر چشم نشانه کدام مشکل در بدن میباشد؟
 

لکه های نرم و زرد روی پلک ها:

بیماران؟ با این ضایعات کلسترولی، که زانتلسماتا نام دارد، دارای خطر بالاتری از بیماری های قلبی قرار دارند ؛ یک مطالعه که در سال 2011، در دانمارک انجام شد، نشان داد که از 13000 نفری که مورد مطالعه قرار گرفتند، حدود 4 درصد افراد از این لکه ها را داشتند، و به نسبت افرادی که این لکه را ندارند، تقریبا 70 درصد بیشتر احتمال ابتلا به سخت شدن و گرفتگی شریان ها را داشتند و تقریبا 50 درصد احتمال بیشتری برای ایجاد حمله قلب تا چند دهه بعدی را دارند.
 

تغییر رنگ پوست :

حتی تغییرات جزئی ممکن است نشان دهند وجود مشکلی باشند. رنگ پریدگی، می تواند نشانه ای از کم خونی باشد. تُن رنگ زرد، می تواند بیماری کبد را نشان دهد ، رنگ تیره لب یا روی ناخن می تواند بیماری قلبی یا ریوی را نشان دهد.
 
تشخیص بیماری از روی صورت
 رنگ پریدگی نشانه کدام بیماری است؟ 
 

عدم تقارن صورت:

این، می تواند یکی از اولین نشانه های سکته مغزی باشد. بیماران، اغلب این قضیه را اینگونه توصیف می کنند:من در آینه نگاه کردم و صورتم فرق کرده بود ؛ همچنین، ممکن است متوجه شوید که یک طرف صورت شما بی حس شده یا احساس کنید، که نمیتوانید کامل لبخند بزنید یا در صحبت کردن مشکل دارید.

ریزش مو:

از دست دادن مژه یا ابرو، خود می تواند نشانه ای از آلوپسی آئورتا باشد. اختلال خودایمنی، که باعث می شود سیستم ایمنی شما به فولیکول های مویتان حمله کند، که می تواند به دلیل استرس شدید ایجاد شود ؛ این مشکل، قابل درمان است، اما متاسفانه، درمانی وجود ندارد!
 
 تشخیص بیماری از روی زبان
  ریزش مو نشانه چه بیماری است؟
 

جوش و لک و خال ها:

مشکلات خاص گوارشی، می توانند روی پوست ظاهر شوند. محل های خارشی قرمز ،ممکن است نشان دهنده بیماری سلیاک، یک اختلال خودایمنی است، باشد، که در این بیماری بدن به گلوتن واکنش نشان می دهد. لک های پروانه ای شکل، در سراسر گونه ها و در بالای بینی، می تواند نشانه ای از لوپوس، بیماری های خود ایمنی، باشد ؛ آلرژی ها، اگزما و رزاشیا، و عفونت های خاص نیز ،می تواند باعث بروز جوش ها و لکه های پوستی شوند.
 
بیماری
تشخیص بیماری ها از تغییرات ظاهری 
 

پس رفتن چانه :

همراه با داشتن ویژگی هایی مانند گردن ضخیم و فک کوچک، این مورد می تواند نشانه ای از آپنه خواب باشد، اختلالی که در آن تنفس شما بارها و بارها به مدت 10 ثانیه یا بیشتر در طول خواب متوقف می شود ؛ اگر با صدای بلند خروپوف کنید، صبح روز بعد سردرد خواهید داشت، یا در طول روز احساس خستگی بیش از اندازه ای خواهید کرد، حتما ،برای این مورد آزمایش و تست بدهید.
 

خال های جدید :

معمولا اکثر خال ها دلیلی بر وجود سرطان نیستند اما برای حفظ ایمنی، هرگونه رشد و یا خال جدیدی بر روی پوست، باید توسط متخصص پوست بررسی شود می توانند در بعضی موارد سرطان پوست باشند.

بیماری ، رابطه انواع بیماری با تغییرات در ظاهر

52
این مطلب مفید بود ؟20
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : بخش بهداشت و سلامت نمناک / ن /ک
وبگردی