حج عمره

کدام ودیعه‌گذاران در اولویت اعزام عمره هستند؟

تاریخ انتشار : 15 آبان 1402کد مطلب : 1697زمان مطالعه : 2 دقیقه
حدود 6 میلیون نفر در نوبت تشرف به عمره مفرده هستند، اکنون که پس از هشت سال این سفرها بزودی برقرار می‌شود، کدام ودیعه‌گذاران در اولویت اعزام هستند؟

فارس:از اوایل سال جاری روابط سیاسی ایران و عربستان برقرار، و مهم‌ترین شرطی که ایران برای ازسرگیری اعزام زائران به خانه خدا داشت، محقق شد. محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد هم آغاز اعزام زائران عمره را به اواخر آذر موکول کرده است.

اولویت‌های عمره چگونه است؟

نکته قابل توجه برای تشرف به خانه خدا، اولویت‌های اعزام است. چرا که وزیر ارشاد گفته است:تا قبل از اعزام زائران حج تمتع 1403، حدود 400 هزار نفر به عمره می‌روند.

فیش‌های عمره که بیش از 12 سال در اختیار زائران قرار دارد، از اولویت 0 تا 600 است. سال 90 و قبل از آن متقاضیان عمره مفرده پس از اطلاعیه‌های سازمان حج و زیارت برای ثبت‌نام، به بانک ملی یا ملت مراجعه و با پرداخت هزینه پیش ثبت‌نام، فیش عمره خریدند.

کدام زائران در اولویت اعزام به عمره هستند؟

اما اکنون که پس از هشت سال توقف عمره، با برقراری روابط ایران و عربستان بزودی اعزام عمره‌گزراران ایرانی آغاز می‌شود، دارندگان کدام فیش‌ها در اولویت هستند؟

شنیده‌ها حاکی از این است که پس از نهایی شدن جزئیات تشرف به عمره مفرده، اولویت‌های 0 تا 400 برای زیارت خانه خدا در مرحله نخست فراخوانده شوند. البته با توجه به اینکه قرار است تا قبل از آغاز حج تمتع، 400 هزار نفر راهی سرزمین وحی شوند، یک منبع مطلع می‌گوید:سال ثبت‌نام هم در اولویت اعزام مؤثر خواهد بود.

ثبت‌نام عمره با توجه به محدودیت اعزام هر سال انجام نمی‌شد و در اواخر دهه 80 و سال 90، افراد با ودیعه‌گذاری 500 و 800 هزار تومان فیش عمره تهیه کردند.

اعزام هر ساله 850 هزار ایرانی به عمره در سال‌های گذشته

در زمان اعزام زائران به خانه خدا برای انجام اعمال عمره، سالانه 850 هزار ایرانی به عربستان اعزام می‌شدند. با این وجود، پس از تعطیلی عمره از سال 94، حدود 6 میلیون نفر همچنان در صف تشرف به عمره مفرده هستند. همه این افراد پس از اطلاعیه‌های سازمان حج و زیارت در سال‌های گذشته برای ثبت‌نام عمره، از طریق یکی از دو بانک عامل ملی و ملت ودیعه‌گذاری کردند.

هنوز تصمیم نهایی مسؤولان سازمان حج و زیارت در زمینه عمره مفرده اعلام نشده و سیدعباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت هزینه این سفر را در گرو ارز اختصاص یافته از سوی بانک مرکزی عنوان کرده است.

به گزارش فارس، سفر به خانه خدا در سال‌های گذشته حدود 2 هفته بود که برای مدیریت زمان و کاهش هزینه‌ها به 12 روز تقلیل پیدا کرد. اکنون هم به نظر می‌رسد که سفر عمره 10 روزه برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/م

کدام ودیعه‌گذاران در اولویت اعزام عمره هستند؟

52
این مطلب مفید بود ؟20
برچسب : حج
وبگردی