تومور های مغزی

انواع تومور های مغزی

کد مطلب : 64400زمان مطالعه : 3 دقیقه
تومورهای مغزی می توانند خوش خیم (غیر سرطانی) یا بدخیم (سرطانی) باشند، اما در هر صورت خود تومور می تواند به روش های مختلف بر شرایط بیمار تاثیرگذار باشد

رپورتاژآگهی : تومور های مغزی

در تعریف تومور مغزی باید گفت رشد یک توده غیرطبیعی در مغز است.تومورهای مغزی ، تمامی تومورهای داخل جمجمه و یا تومورهای نخاع را دربرمی گیرند.

تومورهای مغزی می توانند خوش خیم (غیر سرطانی) یا بدخیم (سرطانی) باشند، اما در هر صورت خود تومور می تواند به روش های مختلف بر شرایط بیمار تاثیرگذار باشدمعمولاً تومورهای خوش خیم قابل برداشتن هستند و به ندرت دوباره رشد می کنند.

تومورهای مغزی خوش خیم

تومورهای مغزی خوش خیم معمولاً دارای مرز و یا لبة مشخصی هستند. سلول های تومورهای خوش خیم به ندرت بافت های اطراف خود را مورد هجوم قرار می دهند و در دیگر قسمت های بدن گسترش نمی یابند. به هرحال، تومورهای خوش خیم می توانند با فشار بر نقاط حساس مغز باعث مشکلات جدی در سلامتی شوند.

تومور های مغزی بدخیم

تومورهای مغزی بدخیم عموماً جدی تر و اغلب تهدیدی برای زندگی محسوب می شوند. احتمال دارد سریع تر رشد و تجمع کرده یا به بافت های مغزی مجاور حمله کنند. سلول های سرطانی ممکن است از تومورهای مغزی بدخیم بیرون آیند و در دیگر قسمت های مغز و یا نخاع گسترش یابند، ولی به ندرت در دیگر قسمت های بدن گسترش می یابند.

راه های درمان تومور مغزی

اگر شما دارای علائمی هستید که از احتمال وجود تومور مغزی خبر می دهد، متخصص مغز و اعصاب بایستی یک معاینه فیزیکی از شما به عمل آورد و سؤالاتی دربارة سابقة بیماری های شخصی و خانوادگیتان بپرسد.

افرادی که دارای تومور مغزی هستند، چند گزینة درمان در اختیار دارند؛ این گزینه ها عبارتند از جراحی، پرتودرمانی، و شیمی درمانی. بسیاری از بیماران ترکیبی از این درمان ها را دریافت می کنند.

دیسک کمر

در ستون فقرات بدن انسان بین مهره های کمری استخوانی بالشتک ها یا صفحاتی از جنس غضروف قرار دارند که به آنها دیسک گفته می شود و واضحا در کمر به آنها دیسک کمر گفته می شود.

بیرون زدگی دیسک کمر می تواند به علت و دلایل مختلفی مانند افزایش سن( که موجب خشک شدن آب دیسک کمر می شود) ، وزن زیاد ، ورزش های غیر اصولی و سنگین ،وضعیت بد نشستن ایستادن و خوابیدن و علل دیگر به وجود بیاید که می تواند در بیماران با علائم متفاوتی همراه باشد.

مهمترین علامت آن درد می باشد. درد معمولا در قسمت پشت بدن و پا بروز می کند . شاید شما هم تا به حال دچار احساس درد های شدید یا خفیفی از ناحیه کمر شده باشید وبسیار نگران باشید که مبتلا به دیسک کمر شده باشید . دردهای موقتی کمر با دیسک کمر تفاوت دارد هر درد کمری را نمیتوان دیسک کمر نامید

علائم دیسک کمر

  • درد موضعی در ناحیه کمرکه در یسیاری از بیماران ممکن است وجود نداشته باشد!
  • درد انتشاری در پاها به عنوان یکی از مهمترین علل دیسک کمر مطرح می باشد.
  • بی حسی و ضعف عضلانی
  • احساس گزگز و مور مور و خواب رفتگی در پاها
  • احساس سوزش عضلانی

روش های درمان دیسک کمر

راههای درمان دیسک کمر شامل روش های بدون جراحی و جراحی می باشد. البته درمان دیسک کمر با جراحی بسته و باز فقط در صورتی که سایر درمان ها موثر نباشد از سوی پزشک متخصص ستون فقرات تجویز می شود.

پزشک شما ممکن است که راه های درمان بدون جراحی دیسک کمر از قبیل استراحت کوتاه، داروهای ضد التهاب برای کاهش ورم، داروهای ضد درد برای کنترل درد، فیزیوتراپی، تمرین و درمان تزریق اپیدورال استروئید را تجویز کند

درصورتی که پس از دوره های درمانی محافظه کارانه، هیچ بهبودی مشاهده نشود، عمل جراحی در نظر گرفته خواهد شد. دیسککتومی عملی است که در طی آن کل یک دیسک معیوب و یا قسمتی از آن برداشته می شود. میکرودیسککتومی عملی است که در طی آن از یک میکروسکوپ برای بزرگنمایی محل جراحی استفاده می شود.

دکتر محمد صمدیان

بهترین متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات ،  نورو آندوسکوپی ، جراحی قاعده جمجمه

ادرس:تهران خ ولیعصر-سه راه توانیر-روبروی بیمارستان دی (دوم گاندی) ساختمان پزشکان آریا ،طبقه 3 ، واحد 8

شماره تماس :88654208 - 88672138 021

موبایل:09128352269 

جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید :

http://drsamadian.com

انواع تومور های مغزی

59
این مطلب مفید بود ؟90
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی