خراب شدن دندان

خراب شدن دندان با یک عادت غلط

کد مطلب : 12169زمان مطالعه : 2 دقیقه
خراب شدن دندان می تواند هزار و یک دلیل داشته باشد که یکی از انها عادت نادرستی است که بسیاری از کودکان و بزرگترها خواسته یا ناخواسته مبتلا به ان هستند و در بیداری و خواب انجام می دهند.

با این کار باعث خراب شدن دندان خود میشوید

 خراب شدن دندان دلایل متعددی دارد که نشات گرفته از رفتارهای سلامتی و عادات و سبک زندگی افراد است.
به هم ساییدن دندان ها عادتی ناخوشایند است که شاید مبتلا به آن از عوارض جدی آن بر روی دندان بی خبر باشد. عادتی که برخی ناخودآگاه و برخی از روی عصبانیت ان را تکرار می کنند در این میان حتی افرادی علاقه به تکرار این اشتباه هم دارند.
جالب است بدانید که در آمریکا طبق یک آمار دندان پزشکی طی چند سال گذشته در حدود 82 میلیون نفر به دلیل به هم ساییدن دندان هایشان آسیب های جدی به دندان هایشان وارد کرده اند.
ساییدن دندان ها مشکلات جدی برای دندان ها از قبیل تخریب و یا از بین رفتن لایه ی بیرونی دندان ها را حاصل می شود.

خراب شدن دندان

عوامل ابتلا به این عادت 

دکتر میشل آپا دندان پزشک ویژه ی افراد مشهور و سرشناس در یکی از مقالات خود به این نکته اشاره کرد که از بین رفتن مقاومت دندان ها و ایجاد حساسیت در دندان ها در اکثر بیماران نتیجه ی ساییده شدن دندان ها به خصوص به طور ناخوداگاه و ناخواسته است چرا که در این مواقع به دلیل اینکه فرد تمرکز روی این عمل ندارد فشار بیشتری به دندان ها وارد می شود.
دکتر لیبرتو می گوید:اگر بدون هیچ دلیلی و علی رقم مراقبت های صحیح بهداشتی دندان هایتان دچار پوسیدگی و درد می شود باید مراقب فشارهای عصبی وارد شده باشید چرا که در آزمایشات و کنترل های بیماران برخی از این افراد در شب هنگام خواب دون آنکه اطلاع داشته باشند دندان هایشان را به هم فشار داده و یا ساییده گی ایجاد می کنند که این مشکل به مرور زمان تاثیرات منفی بر روی لثه ها می گذارند.
پس برای جلوگیری از این امر ابتدا باید ترک عادت کنیم و تا حد امکان آرامش را به سیستم عصبی بدن خود القا کنیم . همچنین چک شدن دندان ها توسط دندان پزشک به طور مرتب می تواند از روند این پروسه مخرب ما را آگاه سازد.

خراب شدن دندان با یک عادت غلط

4.521
این مطلب مفید بود ؟192
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : نمناک /ن
وبگردی