خواص خارخاسک
خارخاسک گیاهی است که فواید دارویی و درمانی مناسبی دارد، همچنین گیاه خارخاسک برای سلامت بدن بسیار مفید است و به درمان برخی بیماری ها کمک شایانی می کند.

بررسی خواص و فواید دارویی و درمانی گیاه خارخاسک

خارخاسک گیاهی یک ساله با برگ های نا مساوی و طبیعت گرم و خشک است و از خانواده اسفندها بشمار می رود میوه های این گیاه در اواخر فصل تابستان برداشت می شود 45 تا 65 درصد این گیاه را روغن تشکیل می دهد که پس از تصفیه استفاده می شود و معمولا ماگارین را با آن درست می کنند این گیاه معمولا به عنوان علف هرز در بیشتر مناطق وجود دارد و حتی ریشه ، برگ ، دانه آن قابل استفاده است خارخاسک در طب سنتی چین و هند طرفداران زیادی دارد اما در آمریکا و استرالیا آن را گیاهی سمی می دانند این گیاه حاوی ساپونین ها، لیگنینامیدها، فلاونوئیدها، آلکالوئیدها و گلیکوزیدها است و مطالعات روی حیوانات نشان می دهد در افزایش ترشح هورمون های جنسی و در درمان فشارخون ، بیماری های قلبی و.....موثر است

خواص و فواید گیاه خارخاسک

خارخاسک یک ادرار آور طبیعی است و به عنوان یک ادرار آور طبیعی عمل می کند

خارخاسک زمینی یک ادرار آور طبیعی است، که به افزایش تولید ادرار و دفع آن از بدن کمک می کند. خارخاسک قادر به افزایش تکرر ادرار است که نشان دهنده آن است که این گیاه می تواند یک درمان طبیعی برای درمان سنگ کلیه باشد.

التیام درد و التهاب با خارخاسک:

عصاره خارخاسک می تواند اثر قوی در التیام و تسکین درد و التهاب داشته باشد.

خارخاسک برای کاهش قند خون:

خارخاسک در غذای روزمره شما می تواند فواید زیادی برای شما به همراه بیاورد از جمله کنترل سطح قند خون

خارخاسک چیست

کاهش قند خون با خارخاسک

خارخاسک برای کمک به مبارزه با سرطان:

خارخاسک ممکن است به عنوان درمان طبیعی سرطان مفید باشد. در حقیقت، یک مطالعه نشان داد که خارخاسک قادر به وادار کردن سلول ها به مرگ و توقف گسترش سلول های سرطانی کبد است.

خارخاسک برای اگزما:

مصرف خارخاسک به صورت خوراکی با 9 گیاه دارویی دیگر قرمزی پوست و تحریک پوست در بزرگسالان و کودکان را که مبتلا به اگزما هستند، کاهش می دهد. هرچند برخی تحقیقات فایده ای در این موضوع را نشان ندادند.

خارخاسک برای اگزما

فواید استفاده از خارخاسک برای اگزما

خارخاسک قدرت، سرزندگی و استقامت بدن را بازسازی می کند:

خارخاسک یکی از بهترین روش ها برای بازسازی قدرت، سرزندگی و استقامت و قوت ماهیچه و همچنین بهبود متابولیسم است. زمانی که شروع به استفاده از آن می کنید، سطح انرژی بالا می رود و منجر به افزایش پایداری بدن می شود و لز طرفی جرم به عنوان یک ادرار آور طبیعی عمل می کند

خارخاسک زمینی یک ادرار آور طبیعی است، که به افزایش تولید ادرار و دفع آن از بدن کمک می کند. خارخاسک قادر به افزایش تکرر ادرار است که نشان دهنده آن است که این گیاه می تواند یک درمان طبیعی برای درمان سنگ کلیه باشد.

خارخاسک برای بهبود سلامتی قلب:

بیماری قلبی منجر به مرگ بسیاری در دنیا می شود و به عنوان یک مشکل جدی ملاحظه می شود که میلیون ها نفر را در جهان تحت تاثیر قرار می دهد. نه تنها خارخاسک می تواند التهاب را کاهش دهد بلکه این باور وجود دارد که نقش اصلی را در سلامت قلب ایفا می کند و از طرفی نشان داده شده است که چندین عامل ریسک بیماری های قلبی را نیز کاهش می دهد.

سلامت قلب

بهبود سلامت قلب با استفاده از خارخاسک

خارخاسک برای درد قفسه سینه (آنژین صدری):

تحقیقات اولیه نشان می دهد که مصرف عصاره خارخاسک به صورت خوراکی، می تواند علائم آنژین صدری را کاهش دهد.

خارخاسک برای مشکلات کیسه صفرا:

خواص قوی در پوسته خارخاسک وجود دارد. این خواص به عنوان یک ضد انگل و نیرو بخش عمل می کنند. به منظور درمان مشکلات مرتبط با سنگ کیسه صفرا، باید از خارخاسک استفاده کنید.

خارخاسک برای مراقبت از کلیه ها:

کلیه ها می توانند با استفاده از فواید خواص خارخاسک درمان شوند. این گیاه یک درمان موثر برای درمان سنگ های کلیه است. خارخاسک به استحکام و تغذیه کلیه ها کمک می کند. سنگ های کلیه، قولنج کلیه و عفونت های کلیه می توانند توسط خارخاسک به طور موثری درمان شوند. این موضوع امکان پذیر است چرا که خارخاسک شدت جریان را در دستگاه دفع ادرار، افزایش می دهد. گیاه خارخاسک پاکسازی دیواره دستگاه دفع ادرار و دفع مواد زائد را بر عهده می گیرد. سلول های دستگاه دفع ادرار نیز توسط خارخاسک تغذیه و مستحکم می شوند.

خارخاسک پوست شما را نرم و منعطف می کند:

بیش از نیمی از جمعیت جهان از آکنه و اختلالات مختلف پوستی رنج می برند. استفاده از خارخاسک به مشکلات مرتبط با خارش، التهاب، سوزش و جوش زدن کمک می کند.

خارخاسک در بارداری

نرم شدن پوست با خارخاسک

خاصیت ضد پیری خارخاسک:

خارخاسک مشکلات مربوط به فرآیند پیری را ترمیم می کند. مصرف منظم عصاره این گیاه، اثرات سن را بر روی ظاهر نشان نمی دهد. این خاصیت مشابه به درمان بسیاری از مشکلات جسمی که به پیری مربوط است مانند چین و چروک و استهلاک ماهیچه، کمک می کند.

فواید خارخاسک برای قلب:

خارخاسک برای کاهش کلسترول مفید است که کاهش آن برای کاهش ریسک سکته قلبی لازم است. این گیاه همچنین عملکرد قوی در کاهش قند خون و فشار خون دارد. از طرفی خارخاسک ناراحتی های قلبی مانند آنژین را نیز درمان می کند. خارخاسک خواص غنی آنتی بیوتیک و ضد سرطان دارد که به مبارزه با سرطان کبد کمک می کند.

خارخاسک برای مبارزه با احتباس آب بدن:

به عنوان یک ادرار آور طبیعی، خارخاسک به از بین بردن مقدار آب اضافی کمک می کند و اندازه کیست را کاهش می دهد.

خارخاسک در درمان دیابت استفاده می شود. افراد مبتلا به بیماری پلی کیستیک تخمدان ممکن است به علت عدم وجود آستانه تحمل به قند، به دیابت دچار شوند.

عوارض جانبی خارخاسک:

اگر به صورتی که راهنمایی شد، خارخاسک برای بدن بسیار سالم و با کمترین عوارض ممکن ظاهر می شود.

بعضی از افراد علائم منفی رایج آن را گزارش داده اند که شامل موارد زیر است:

  • گرفتگی عضلات
  • معده درد
  • اسهال
  • یبوست
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • مشکل خواب

علاوه بر آن بعضی از موارد و مطالعات جانوری گزارش داده اند که خارخاسک با افزایش ریسک مشکلات کلیوی در ارتباط است، هرچند بسیار کمیاب و نادر است.

خارخاسک ممکن است به سطح قند خون و فشار خون تاثیر بگذارد. این موضوع ممکن است کنترل سطح قند و فشار خون را در حین و بعد از جراحی با مشکل مواجه سازد. مصرف خارخاسک را حداقل دو هفته قبل از روز جراحی متوقف کنید.

عوارض خارخاسک

عوارض جانبی استفاده از خارخاسک

چگونه خارخاسک را مصرف کنیم

گزینه های متنوعی برای دریافت دوز روزانه خارخاسک وجود دارند. کپسول ها می توانند در دوزهای مختلفی جدا شده و به همراه وعده های غذایی روز مصرف شوند. به عنوان جایگزین شما می توانید اضافه کردن عصاره مایع، پودر یا آب را به اندازه چند قاشق سوپ خوری اضافه کنید.

احتیاط ها خارخاسک

خارخاسک به طور عمومی سالم است و می تواند با ریسک حداقلی عوارض جانبی استفاده شود.

خواص خارخاسک برای زنان و مردان در طب سنتی + درمان و زیبایی

4.6330
این مطلب مفید بود ؟30228
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
منبع : ehowremedies / webmd / wordpress / draxe / بخش بهداشت و سلامت نمناک/ح.ب/ن
وبگردی