پاستا

آشنایی با خواص شگفت انگیز مصرف پاستا

کد مطلب : 44275زمان مطالعه : 2 دقیقه
مصرف پاستا با کاهش شاخص توده بدنی مرتبط است و افزودن آن به رژیم غذایی باعث دریافت بیشتر مواد مغذی میشود.

افراد پاستاخور مواد مغذی بیشتری دریافت میکنند

پاستا نامی عمومی است و به تمامی فرآورده های خمیری حاصل از آرد گندم همچون ماکارونی، اسپاگتی، ورمیشل، لازانیا و نودل می گویند که باتوجه به شکل و اندازه، این فرآورده ها نامگذاری شده اند. پاستا در اشکال گوناگون عرضه می گردد که می توان از میان آن به اسپاگتی، لازانیا و ماکارونی اشاره کرد.

پاستا شامل مواد معدنی، ویتامین و پروتئین می باشد و جزو کربوهیدارت ها است. پاستا انرژی زیادی داشته مانند گوشت قرمز محتوی پروتئین اما با چربی کم می باشد. از هشت آمینو اسید لازم برای پروتئین در پاستا شش نوع آن موجود است بنابراین احتیاج به مقدار کمی پنیر و گوشت به عنوان کامل کننده دارد. بخاطر مصرف زیاد انواع پاستا در ایتالیا امراض قلبی بسیار کم می باشد. استفاده از آن برای بچه هایی که تخم مرغ استفاده نمی کنند مناسب است. همچنین برای ورزشکاران بخاطر وجود انرژی زیاد توصیه می شود. به علت زود هضم بودن می تواند به عنوان شام سبک استفاده گردد.

به این دلایل پاستا بخورید

محققان موسسه شیوه های غذایی داده های نظرسنجی تغذیه افراد 19 سال به بالا را از سال 2001 تا 2012 مورد بررسی قرار دادند.

پاستا

پاستا سرشار از مواد مغذی برای بدن است

تیم تحقیق کیفیت رژیم غذایی و مصرف مواد مغذی را در افراد پاستاخور و افرادی که پاستا نمی خوردند مقایسه کردند.
بررسی ها نشان داد افرادی که پاستا می خوردند دارای مصرف بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات، آهن، منیزیم و فییر رژیمی بودند. همچنین این افراد کمتر چربی اشباع شده و قند افزودنی مصرف می کردند.
این تنها گزارش در مورد خواص مصرف پاستا نیست. سال گذشته محققان با بررسی 23 هزار ایتالیایی دریافتند مصرف پاستا با کاهش شاخص توده بدنی مرتبط است.
همچنین تحلیل و بررسی حدود 50 مطالعه هم نشان می دهد که رژیم غذایی کم کربوهیدرات به اندازه رژیم غذایی کم چرب و با کربوهیدرات بالا در کاهش وزن موثر است.

آشنایی با خواص شگفت انگیز مصرف پاستا

4.224
این مطلب مفید بود ؟204
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از سلامت نیوز / م.ف
وبگردی