خوش بین شدن
خوش بین شدن شما در یک بخش بسته به افرادی است که می بینید. افرادی که شما با دیدنشان علاوه بر خوش بین شدن ، به خواب راحت شبانه و حس خوشبختی دست خواهید یافت.

خوش بین شدن و رهایی از بد بینی با رعایت این نکات

 

خوش بین شدن راههای مختلفی دارد که شما به طبع کنجکاو هستید تا موثرترین و ساده ترین راه را برای رسیدن به این منظور بدانید. شاید برایتان باورش کمی مشکل باشد ولی تحقیقات نشان داده است که دیدن چهره های شاد شما را خوش بین می کند.

محققان دریافته اند انجام تمرین های مدیتیشن و دیدن چهره های خوشحال و خندان می تواند عملکرد مغزی را بهبود بخشیده و افراد را خوشبین تر کند.
آیا تا به حال دوستان و اطرافیان تان به شما گفته اند که همیشه دوست دارید، نیمه خالی لیوان را ببینید؟ اگر دچار این حالت هستید برای پشت سر گذاشتن دوران ناامیدی و بدبینی و رسیدن به مرحله خوش بینی می توانید روش دکتر «میشل موزلی» را امتحان کنید و برنامه او را برای خوش بین شدن اجرا کنید.
 
 
افراد خندان

راه های خوش بین شدن

 
این روزنامه نگار بخش سلامت و مجری تلویزیونی، مغزش را به مدت هفت هفته تحت تمرین های شدید قرار داد. موزلی که از بی خوابی طی 20 سال گذشته شکایت می کرد و دوست داشت خوشبخت تر شود، تست خوش بینی را نزد پرفسور الن فاکس روان شناس و عصب شناس، دانشگاه «اسکس» انگلستان پشت سر گذاشت.
 
در ابتدا محققان لابراتوار دریافتند، سمت راست مغز دکتر موزلی هم مثل تمام افراد بدبین و نگران فعال تر است. نیمکره راست این روزنامه نگار سه برابر بیشتر از نیمکره چپ او فعال بود و محققان برای تغییر شیوه عملکرد مغزی او و تأکید بر شکل تفکر، دو تمرین کاملاً ویژه برایش در نظر گرفتند. نخستین تمرین این بود که او هر روز باید تمرین های مدیتیشن انجام می داد. در تمرین دوم، دکتر موزلی باید با بیشترین سرعت ممکن روی تصاویر خندان یک مجموعه از تصاویر پرتره که از جلوی چشمش رد می شدند، کلیک می کرد.
 
با گذشت هفت هفته از زمان شروع تمرین ها، تحولات ذهنی و روانی دکتر موزلی به جریان افتاد. نتایج تمرین ها نشان می داد،دکتر موزلی توانست شب ها راحت بخوابد و بیشتر احساس خوشبختی کند. گواه این تغییر ذهنی هم فعالیت دو نیمکره مغز اوست که بنابر آخرین مشاهدات متعادل تر از پیش شدند.

خوش بین شدن شما دست این افراد است

59
این مطلب مفید بود ؟90
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از تبیان /ن
وبگردی