ماشین گرفتگی
ماشین گرفتگی به حالت سرگیجه و تهوع میگویند که در ماشین برای افراد بوجود می آید, برای اینکه در سفرهای نوروزی دچار ماشین گرفتگی نشویم چکار کنیم؟

درمان ماشین گرفتگی در سفر

سفر، پدیده ای خوشایند و شادی بخش است که بسیاری از افراد برای رفع خستگی، ایجاد نشاط و تمدد اعصاب آن را انتخاب می کنند ولی گاهی ماشین گرفتگی در طول سفر، آن را به خاطره ای بد برای ما تبدیل می کند.

ماشین گرفتگی یا همان سرگیجه را در طول سفر می توانید با شیوه هایی جالب برطرف کنید.
هیچ چیز بدتر از ماشین گرفتگی حین مسافرت های نوروزی نیست و می تواند باعث شود شما و همراهانتان دچار خستگی شده و از مسافرت لذت چندانی نبرند، اما می توانید برای برطرف کردن این حالت از روش های زیر استفاده کنید.

ماشین گرفتگی

چرا دچار ماشین گرفتگی میشویم؟

راه های خلاصی از ماشین گرفتگی


قبل از شروع مسافرت مقداری غذای سبک مصرف کنید، سفر کردن با معده خالی باعث تشدید علائمی، چون تهوع و سرگیجه می شود.
از خوردن غذاهای پرچرب و سنگین نیز خودداری کنید، زیرا باعث ترشح اسید معده و بروز ماشین گرفتگی در شما می شود.
برای رفع حالت تهوع و سرگیجه نیز می توانید از نوشیدنی حاوی زنجبیل استفاده کنید. جویدن زنجبیل یا خوراکی های حاوی آن براساس تحقیقات باعث برطرف شدن حالت تهوع و سرگیجه در افراد می شود.


شیشه ماشین را پایین بکشید، هوای تازه بر ای جلوگیری از احساس سرگیجه و تهوع بسیار مفید است و به کاهش علائم کمک می کند.
خودتان را با حرکت ماشین هماهنگ کنید، به صندلی تکیه بدهید و برای جلوگیری از تکان خوردن گردن از نگهدارنده های سر و گردن استفاده کنید.


چشمانتان رابرای مدتی کوتاه ببندید و نفس عمیق بکشید انجام این کار در رفع استرس و نگرانی بسیار مفید است.
از جمله دیگر کار ها برای رفع مشکل ماشین گرفتگی می توان مصرف داروهای ضد تهوع و سرگیجه تحت نظارت پزشک، انجام طب سوزنی قبل و بعد از مسافرت با خودرو، توقف های پی در پی و رفع خستگی در حین رانندگی، گوش کردن به موسیقی و اجتناب از رانندگی با سرعت بالا همگی در رفع این حالت در شخص موثر است و می تواند باعث شود مسافرتی راحت و لذت بخش داشته باشد.

راه های پیشگیری و درمان ماشین گرفتگی

4.511
این مطلب مفید بود ؟101
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از باشگاه خبرنگاران -/ح
وبگردی