دست دادن از نوع ابولا
در کشورهایی که شیوع بیماری ابولا به تلفات جانی بسیاری منجر شده است مردم این کشور ها بخاطر ترس از مبتلا شدن و برای پیشگیری به روش عجیب و غریبی برای ادای احترام به یکدیگر دست می دهند.

دست دادنی به سبک جدید برای جلوگیری از ابولا!!!

 

بیماری ویروسی ابولا نوعی بیماری انسانی است که از ویروس ابولا ناشی می شود. نام ویروس این بیماری از یکی از رودخانه های کشور زئیر، که امروزه جمهوری دموکراتیک کنگو نام دارد، گرفته شده است.این بیماری برای اولین بار در کشور کنگو دیده شد. نشانه های این بیماری معمولاً دو روز تا سه هفته بعد از تماس با ویروس و به صورت تب، گلودرد، دردهای ماهیچه ای و سردرد ظاهر می شوند. معمولاً حالت تهوع، استفراغ و اسهال و همچنین کاهش عملکرد کبد و کلیه ها به دنبال این موارد می آیند. در این زمان، مبتلایان دچار خونریزی می شوند و بسیاری از آن جان خود را از دست می دهند.
به همین منظور با وجود اینکه شیوع ابولا تا حدی کاهش یافته است اما دست دادن به سبک ابولایی در کشورهایی که بیشترین تلفات را داشته اند،هر روز طرفداران بیشتری پیدا می کند و افراد به طرز عجیبی با یکدیگر دست می دهند.
 این شیوه جدید ادای احترام برای پیشگیری از شیوع بیشتر ویروس ابولا از سوی کارشناسان سلامت در کشورهایی که بالاترین نرخ آلودگی به این ویروس را داشته اند، توصیه شده است. دست دادن به سبک ابولایی در اکتبر سال گذشته میلادی (2014) به عنوانی یک راهکار پیشگیرانه در کشورهای غرب آفریقا مرسوم شد و به عنوان راه حلی برای کنترل بهتر و مقابله با اپیدمی ابولا مورد استقبال قرار گرفت.
در روش جدید کارشناسان توصیه می کنند که دو نفر برای ادای احترام به یکدیگر، آرنج های خود را به هم بزنند یا ابروهای خود را بالا ببرند یا اینکه کفش هایشان را به هم بزنند. هر یک از این روش ها با عنوان «دست دادن به شیوه ابولایی» در بین مردم این کشورها به ویژه در میان مردان جوان، باب و به عنوان شیوه جدیدی برای ادای احترام پذیرفته شده است.

دست دادن

سبک جدید دست دادن

 

متخصصان و مسئولان بهداشتی در این منطقه می گویند:از آنجا که سه کشور لیبریا، سیرالئون و گینه بیشترین آسیب را از شیوع این ویورس دیده اند و بالاترین آمار تلفات را داشته اند لذا به نظر می رسد برای مقابله با پیامدهای شیوع این بیماری و پیشگیری از تلفات بیشتر، روش جدید به این زودی ها در بین ساکنان غرب آفریقا منسوخ نشود.
به گفته کارشناسان بهداشتی در مناطقی از سیرالئون که آمار تلفات بالایی داشته اند و حدود 3000 نفر بر اثر ابولا جان باخته اند، دست دادن برای مردم یک قانون اجتماعی است و همین امر موجب شیوع بیشتر بیماری شده و لذا چنین اقدامات پیشگیرانه ای می تواند برای مقابله با ابولا موثر واقع شود.

دست دادن عجیب از نوع ابولا + تصاویر

4.529
این مطلب مفید بود ؟263
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از فردا - / ل
وبگردی