دوربین مداربسته
سیستم های دوربین مداربسته انواع های مختلفی دارند که کاربرد های آن امروزه در اکثر مکان ها بسیار بالا رفته است.

شناخت انواع سیستم دوربین های مدار بسته

شناخت انواع سیستم دوربین مدار بسته از نظر فنی و ظاهری در انتخاب سیستم امنیتی مناسب تاثیر فراوان دارد. با نظر به اینکه، امروزه کاربرد دوربین های مداربسته در همه نهادهای دولتی، خصوصی و اماکن تجاری و مسکونی جهت تامین امنیت جانی و مالی گسترش یافته است، در بازار مصرف محصولات حفاظتی انواع مختلفی از دوربین مدار بسته وجود دارد.
 
هر کدام از انواع دوربین مدار بسته موجود در بازار ویژگی های فنی و نیز تنظیمات متفاوتی دارند. از این رو، انتخاب نوع دوربین از نظر نوع کاربری بسیار حائز اهمیت است. شرکت فنی مهندسی دیدافزا پیشرو در عرصه فروش دوربین مدار بسته با سالها تجربه در زمینه نصب دوربین مدار بسته، تعمیر و تعویض سیستم های نظارتی تجربیات خود را در انتخاب نوع دوربین و تجهیزات لازم در تمام مراحل در اختیار کاربران قرار می دهد. اما، در این مقاله به منظور اطلاع عموم کاربران، به طور خلاصه، انواع دوربین های نظارتی را شرح داده است.
 

دوربین های مدار بسته از نظر شکل ظاهری

 دوربین مداربسته DOME
دوربین های مداربسته دام، که به خاطر شکل نیم دایره ای به دوربین های گنبدی معروف اند، مناسب نصب در فضاهای داخلی می باشند. شکل گنبدی و ساختار این دوربین ها علاوه بر اینکه جلب توجه نمی کند به خاطر پنهان بودن زاویه دید دوربین برای سارقان دید دوربین قابل تشخیص نیست. همچنین این دوربین ها به خاطر طراحی شدن برای نصب های سقفی توانایی تصویر برداری بالایی داشته و تمام محیط اطراف را تصویربرداری می کنند. به همین خاطر، این دوربین ها برای فضاهای داخلی و نصب های سقفی به کار می روند.
 
دوربین مدار بسته اسپید دام
دوربین های مداربسته اسپید دام نوعی از دوربین های مداربسته دام با قابلیت چرخش و زوم سریع هستند. ضمنا، کاربر می تواند با حرکت دادن دوربین زاویه دید آن را تنظیم کند. امکان زوم و چرخش خودکار از دیگر قابلیت های دوربین های اسپید دام است. البته، تنظیم زمان چرخش و زوم دوربین به عهده کاربر است. دوربین های اسپید دام توانایی تصویربرداری در فضاهای گسترده را دارند.
 
دوربین مداربسته بالت
دوربین های مداربسته استوانه ای شکل بالت برای تصویربرداری از فضاهای باز با مسافت زیاد طراحی شده اند. البته، این دوربین ها در فضاهای بسته نیز نصب می شوند. دوربین های بالت، معمولاً، فاقد توانایی گردش و زوم بوده و مناسب مکان های ثابت هستند. برای دوربین های بالت در فضای باز، معمولاً، محافظی تعبیه می شود که این دوربین ها را در مقابل بارندگی، گرد و غبار، تگرگ و عوامل دیگر محافظت می کند. دوربین های بالت با قابلیت دید در شب بودن و با استفاده از مادون قرمز توانایی تصویربرداری در شرایط بسیار تاریک را دارند.
 
دوربین C-MOUNT
دوربین مدار بسته C-MOUNT دارای لنز متحرک و قابل تعویض است. این قابلیت کاربرد های مختلفی را برای این نوع دوربین تعریف می کند. لنز های این دوربین، درصورت داشتن استاندارد کیفیت، توانایی تصویربرداری بین 35 تا 40 متر دارند.
 
 
 دوربین دید در شب
دوربین مدار بسته دید در شب یا فروسرخ با استفاده از LED مادون قرمز کار می کنند و با قابلیت دید در شب بودن مناسب نصب در فضاهای باز و بسته است. این دوربین ها در تاریکی شب توانایی ضبط تصویر از فاصله 183 متری دارند. تکنولوژی ساخت این دوربین ها دارای سنسور آشکار ساز تصویر و تصویر برداری با سنسور حرارتی است.
 
 دوربین های مدار بسته IP
دوربین های مداربسته تحت شبکه به دو صورت با سیم و بی سیم تولید می شوند. نوع با سیم این دوربین ها تصاویر را از طریق شبکه داخلی و اینترنت ارسال می کند. دوربین های تحت شبکه بسیار آسان نصب شده و نیازی به کابل کشی جداگانه و منبع تغدیه ندارند. نوع بیسیم این دوربین ها با استفاده از تکنولوژی Wi-Fi تصاویر را برای کاربر می فرستد.
 
 دوربین های صنعتی
دوربین های صنعتی مناسب حفاظت از محل های حساس مثل بانک ها و نهاد های دولتی هستند. توانایی زوم روی تصاویر و ضبط با کیفیت بسیار بالا دارند. از قابلیت های مهم این دوربین ها منو دار بودن آن هاست که کاربر می تواند تنظیمات مورد نظر خود را با زمان بندی خاص و برای محل خاص اعمال نماید.
 
توصیه دیدافزا
اگر شما نیز قصد تهیه و نصب یک سیستم امنیتی به روز و کارشناسی شده برای حفاظت از جان و مال و عزیزانتان دارید پیشنهاد میشود قبل از هر اقدامی از مشاوره رایگان تیم پشتیبانی شرکت دیدافزا بهره مند شوید.
 

آشنایی با انواع سیستم های دوربین مداربسته

4.37
این مطلب مفید بود ؟61
برچسب : کسب و کار
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی