موتور برقی
موتور سیکلت برقی نوعی وسیله نقلیه جدید است که به صورت دو چرخ برای افراد عادی و سالم و سه چرخ همراه با دنده عقب برای سالمندان و افراد با توان جسمی پایین ساخته شده است که توانسته تحول بزرگی را در سبک زندگی معلولین به وجود آورد.

 موتور سیکلت های برقی هیچ گونه نیازی به استارت زدن و هندل ندارند و به راحتی و آسانی در هر سطحی حرکت خواهند نمود. گاهی اوقات این وسیله نقلیه همراه با یک صندوق حمل بار  تعبیه می شود تا در بسیاری از مشاغل مانند ادارات پست و رستوران ها کارآمد باشد.

موتور سیکلت برقی

امروزه با توجه به کنترل آلودگی هوا مشخص شده است که 80 درصد از میزان آلاینده های هوا مربوط به وسایل نقلیه بنزینی خصوصا موتورسیکلت ها می باشد. از آنجایی که در شهرهای شلوغ تردد با موتورسیکلت ها راحت تر و کم هزینه تر است. لذا افراد زیادی تمایل دارند تا موتورسیکلتی داشته باشند اما موتورسیکلت های بنزینی از لحاظ فناوری، مدرن نیستند و عمدتا در رده خود مصرف سوخت بالایی دارند، از طرفی در بیشتر مواقع به نگهداری و تعمیر احتیاج دارند. بنابراین موتور سیکلت برقی می تواند جایگزین مناسبی برای موتورسیکلت های بنزینی باشد زیرا مزیت های کاربری بالایی داشته و از همه مهمتر اینکه رانندگان موتور سیکلت برقی ملزوم به داشتن گواهینامه نمی باشند.

ویژگی های موتور سیکلت برقی

بارزترین مزیت این وسیله نقلیه کاهش دادن آلودگی هوا و آلودگی صوتی به شمار می رود، در واقع موتور سیکلت های برقی با استفاده از تمیزترین انرژی موجود یعنی انرژی الکتریسیته حرکت کرده و هیچ گونه آلودگی در فضا ایجاد نخواهد کرد از طرفی به دلیل قطعات پیشرفته ای که درون موتور سیکلت برقی به کار رفته است تمامی لوازمات موتور سیکلت برقی به آرامی کار کرده و هیچ گونه صدای گوش خراشی را که باعث ناراحتی های شنوایی، افزایش فشار خون و ضربان قلب می شوند را از خود تولید نمی کنند و تقریبا صدایی نزدیک به جارو برقی دارند. از دیگر مزایای این وسیله نقلیه ارزان تر بودن زیرساخت ها و بالا بودن سطح بازدهی موتور سیکلت برقی می باشد و نسبت به دیگر موتورسیکلت ها ایمنی بیشتری را برای افراد فراهم می آورد زیرا چنین موتورهای الکتریکی در سرعت و شتاب متعادلی حرکت می کنند.

دارندگان موتور سیکلت برقی که حداکثر سرعت آن 35 کیلومتر در ساعت باشد بدون داشتن گواهینامه اجازه تردد درون شهری را دارند. جوانان تازه کاری که شوق زیادی به داشتن موتورسیکلت دارند، می توانند به طرز ایمنی از موتور سیکلت برقی استفاده نمایند. این وسیله نقلیه می تواند به راحتی با برق شهری شارژ شده و با یک بار شارژ، ماه ها قابل استفاده باشد. در مناطقی که شیب زیادی داشته و دوچرخه سواری کار دشواری به حساب می آید به کار گرفتن موتور سیکلت برقی می تواند بهترین کار به شمار رود. هزینه شارژ برق کمتر از هزینه مصرف بنزین خواهد بود. به دلیل نبود لوازمی مانند زنجیر چرخ، کاربراتور، گیربکس و باک بنزین در موتور سیکلت های برقی، مدام دارندگان این وسیله نقلیه در تعمیرگاه نیستند مگر  تنها برای تعویض لنت ترمز و یا لاستیک های موتورسیکلت. در موتور سیکلت های برقی با توان پایین مسئله جریمه، پرداخت عوارض سالیانه، خلافی و بسیاری موارد مرتبط با راهنمایی و رانندگی وجود ندارد. لاستیک های این نوع موتور سیکلت ها در ابعاد کوچکتری طراحی شده و در اثر اصابت با موانع سرنشین موتورسیکلت کمتر دچار سانحه می شود.

موتور سیکلت برقی

خرید دوچرخه برقی

دوچرخه های الکتریکی که بیشتر به عنوان دوچرخه های برقی  شناخته شده اند در سال های اخیر به منظور اجرا شدن طرح حمل و نقل سبز توانسته اند جایگاه ویژه ای را  در میان مردم پیدا کنند. این وسیله نقلیه در واقع می تواند افراد استفاده کننده را در پدال زدن کمک کرده و دوچرخه سوار با صرف انرژی کمتری مسیر را طی نماید. امروزه نمونه های مختلفی از دوچرخه های برقی در بازارهای داخلی و خارجی عرضه می شود که همگی دارای یک منبع تغذیه هستند و به راحتی با برق شهری شارژ می شوند. معمولا دوچرخه های برقی سرعتی معادل 25 تا 35 کیلومتر در ساعت دارند و می توانند  مسافتی برابر با 25 تا 60 کیلومتر را پیمایش داشته باشند که البته طی کردن چنین مسافتی به کیفیت دوچرخه، شرایط جوی هوا، کیفیت باتری و همچنین شرایط سطحی جاده  بستگی دارد.

اجزای اصلی دوچرخه های برقی

دوچرخه های برقی مانند سایر دوچرخه های استاندارد دیگر از قطعاتی نظیر تنه، دنده، دسته، دو شاخ و کمک فنر تشکیل شده اند، البته به دلیل داشتن باتری و قطعات وابسته، علاوه بر این قطعات در دوچرخه های برقی لوازم دیگری مانند یک موتور الکتریکی در مرکز یکی از چرخ های عقب و جلو، مدار حفاظت به همراه یکی از نمونه مدل های باتری لیتیومی یا باتری  نیکل، کادمیوم همچنین باتری  سرب، اسیدی خشک، هدایت دهنده چرخه، سنسور کمک رکاب، دسته گاز، صفحه نمایش وجود دارد.
اسکوتر برقی

اسکوتر برقی هوشمند

اسکوترهای هوشمند یا همان اسکوتر برقی نمونه ای  از وسایل ورزشی و یا وسایل بازی است که به صورت مدرن در شکل بدون دسته و در حالت های قدیمی به شکل دسته دار مورد استفاده قرار می گیرند. اصولا اسکوترهای برقی را با نام اسکوترهای خود تراز می شناسند، یعنی شخص استفاده کننده باید بدون وجود هیچ دسته ای تنها با کمک دو چرخ کوچک خود را در حالت تراز و تعادل قرار داده و به جلو حرکت کند. در بازارهای فروش از اسکوترهای برقی با نام های دیگری مانند اسمارت اسکوتر، هاوربرد، اسمارت بالانس و البته اسکوتر شارژی یاد می کنند. مدرن ترین اسکتورهای برقی بدون دسته هستند و دوام بالایی دارند و با یک بار شارژ شدن می توانند مسافتی به اندازه 25 کیلومتر را طی نمایند همچنین به دلیل داشتن وزنی کمتر از 10 کیلوگرم جابجایی آنها نمی تواند مار بسیار دشواری به حساب آید.

اجزای تشکیل دهنده اسکوتر برقی

تمامی اسکوترهای برقی در هر طرح و مدلی دارای دو عدد چرخ متصل به موتور، باتری به عنوان منبع تامین کننده برق اسکوتر، برد الکترونیکی، یک قاب از جنس مرغوب ترین پلاستیک فشرده، چراغ خطر و همچنین شاسی آلومینیومی می باشند. خوب است بدانید اغلب باتری های به کار رفته در اسکوترهای برقی از نوع باتری لیتیومی هستند که از متصل شدن تعدادی سلول به شکل سری تشکیل شده اند. رایج ترین باتری لیتیومی در مدل 20 سلولی است که با ولتاژ 367 و 4400 و به راحتی امکان تعویض آن وجود دارد.

خرید اینترنتی انواع دوچرخه و موتور سیکلت برقی

45
این مطلب مفید بود ؟41
برچسب : کسب و کار
نظر سنجی برای این مطلب غیر فعال شده است
وبگردی