مراقبت از نوزاد 9 ماهه
نوزاد 9 ماهه شما، جنب و جوش بیشتری از خود نشان می دهد و علاقه زیادی به اسباب بازی ها نشان می دهد، کودک در این سن از بودن در کنار خانواده احساس خوبی دارد.

مراقبت های لازم برای نوزاد 9 ماهه

چیزی به 1 سالگی کودک باقی نمانده این سن زمانی است که کودک شما چهار دست و پا می رود و با کمک می تواند بایستد. او می تواند کلمات بیشتری به جز ماما و بابا بگوید. چندین رشد کلیدی در این ماه وجود دارد که نشان دهنده رشد سالم است در ادامه این بخش از نمناک تمام مراحل فیزیکی، روانی، اجتماعی و عاطفی را که کودک 9 ماهه باید داشته باشد، را ذکر می کنیم.

 اسباب بازی مناسب نوزاد 9 ماهه

بازی با کودک 9 ماهه

نقاط قوت و اصلی رشد کودک 9 ماهه

نقاط قوت رشد می تواند به سه دسته:شناختی، فیزیکی، اجتماعی و عاطفی تقسیم شود. هر دسته دارای مجموعه ای از دستاوردهای فردی است.

توسعه شناختی:

نقاط عطف مربوط به تفکر تحلیلی کودک، قضاوت و توانایی ذهنی عمومی است.

کپی حرکات و صداها:

یک مقدار توانایی شناختی برای تقلید ژست یا تکرار یک صدا باید در کودک وجود داشته باشد و کودک 9 ماهه، قادر به انجام این کار است.

صداهای پایه:

او نه تنها صداها را تقلید می کند، بلکه کلمات دیگر را نیز تکرار می کند. در حالی که او می گوید "مامان" و "بابا"، ممکن است آن را به والدین خود نگوید.

درک "نه":

کودک متوجه می شود که "نه" یک دستورالعمل منفی است و اطاعت می کند. او هدف از این کلمه را تشخیص می دهد.

علاقه:

کودک 9 ماهه می‌داند که اشاره به یک شی یا فرد به معنای نمایش علاقه به آن است. به عنوان مثال، او ممکن است به یک اسباب بازی یا به غذای مورد علاقه خود، زمانی که آن را می خواهد، اشاره کند. بچه ها می توانند دست خود را در پاسخ به "خداحافظی" حرکت دهند.

 بازی با نوزاد 9 ماهه

مراحل رشد کودک 9 ماهه

عاشق بازی قایم موشک:

کودک با توجه به حافظه تیزش، دوست دارد اشخاص و افراد را پیدا کند. او نقطه دقیق جایی که یک شی پنهان شده را می‌داند. بچه ها در 9 ماه پیشرفت فکری می کنند تا بدانند که یک شی ناپدید شده است و در جایی مخفی است.

توسعه فیزیکی:

این شامل نقاط عطف مربوط به رشد فیزیکی و مهارت های جسمی و حرکتی است.

کودک خزنده:

این مهمترین مرحله پرورش فیزیکی در یک کودک است. در ماه نهم، یک نوزاد به حالت چهار دست و پا می رسد و به راحتی حرکت می کند.

نشستن بدون حمایت:

نوزاد در این ماه، قادر به نشستن است. او می تواند برای مدت طولانی بنشیند و بازی کند، به لطف عضلات قوی پشت.

پایه های نگهدارنده:

عضلات پا قوی تر از قبل هستند و می توانند تا حدی از وزن بدن حمایت کنند.

مهارتهای نوزاد 9 ماهه

فعالیتهای نوزاد 9 ماهه

درک صحیح:

انگشت اشاره و شصت، هم اکنون می توانند یکدیگر را لمس کنند تا کودک به یک درک صحیح برسد، کودک از انگشتان خود برای گرفتن اشیا کوچک استفاده می کند و آنها را در دهان خود می گذارد بنابراین، زمان آن است که اجسام ریز را از جلوی او جمع کنید.

رفلکس چتر را توسعه می دهد:

این رفلکس بدن، برای قرار دادن دست ها به جلو هنگام افتادن است. این روش بدن برای جلوگیری از آسیب سر در صورت افتادن است.

استفاده از بازو و دست:

کودک می آموزد که اسباب بازی ها را به هم بکوبد و دست بزند. بچه ها در 9 ماه نه تنها می توانند اشیا را از یک دست به سوی دیگر منتقل کنند، بلکه آنها را در فاصله های کوتاه پرتاب می کنند.

حرکت اشیاء را دنبال می کنند:

عضلاتی که حرکت چشم را کنترل می کنند، قوی تر هستند، اجازه می دهد کودک اجسام متحرک را دنبال کند. او چشم از یک ماشین اسباب بازی در حال حرکت برنمیدارد. با توجه به درک عمق، می تواند فاصله بین اشیا را بهتر از قبل مقایسه کند.

یک ساعت اضافی در شب می خوابد:

نوزادان 14 ساعت در روز می خوابند. او ممکن است ساعات کمتری در طول روز بخوابد، اما آن را با خواب شب جبران خواهد کرد.

مراحل رشد کودک 9 ماهه

خواب نوزاد در 9 ماهگی

توسعه اجتماعی و عاطفی:

علاوه بر توانایی های شناختی و جسمی، کودک همچنین نیاز به توسعه مهارت های اجتماعی، رفتاری و احساسی خود دارد.

خوشحال در کنار والدین:

کودک ترجیح می دهد که نزدیک به پدر و مادر خود باشد و زمانی که از آنها فاصله بگیرد، گریه می کند. زیاد می خندد و دوست دارد شما را شاد کند.

مضطرب در میان غریبه ها:

هنگام مواجهه با یک چهره جدید، کودک وحشت زده می شود و گریه می کند که این اضطراب، جدایی نامیده می شود. کودک به سمت والدین خود حرکت می کند، حتی اگر آن غریبه دوستانه و بازیگوش باشد.

به اسباب بازی علاقه نشان می دهد:

ممکن است متوجه شده باشید که کودک به یک اسباب بازی علاقه خاصی دارد و فقط با آن بازی می کند. این، به این دلیل است که در حدود 9 ماه، ترجیحات برای اقلام خاص، به اوج می رسد.

عاشق گذراندن زمان با چهره های آشنا:

کودک با بودن در کنار والدین و پدر و مادر بزرگ خود احساس خوبی دارد. او اکنون درک می کند که مراقبان او یک واحد را تشکیل می دهند، که به آن خانواده می گویند، با آنها است که همیشه امنیت خواهد داشت.

در حالی که این ها نقاط عطف رشد بودند، به یاد داشته باشید که هر کودک منحصر به فرد است و ممکن است با سرعت متفاوت رشد کند؛ هرچند که علائم احتمالی وجود دارد، که نشان دهنده پیشرفت ضعیف است.

کودک 9 ماهه

اسباب بازی مناسب برای نوزاد 9 ماهه

چه موقع باید روند رشد نوزاد 9 ماهه ما را نگران کند؟

اگر کمبودی در رشد کودک وجود داشته باشد، این امر مانع رشد فعلی و پس از آن خواهد شد.

قادر به نشستن و خزیدن نیست:

خزیدن و نشستن شاخص های کلیدی رشد سالم است. اگر کودک قادر به نشستن یا خزیدن نیست، حتی با حمایت، نیاز به مداخله سریع پزشکی دارد.

با پشتیبانی، هم نمی تواند بایستد:

یک کودک وزن کمی را بر روی پاهای خود دارد و بقیه را بر روی پشتیبان قرار می دهد. اگر به رغم حمایت از او نتواند بایستد، احتمالا نشانه ای از تاخیر رشد است.

هیچ صدایی نداشته باشد:

اگر کودک غیر طبیعی آرام باشد و هیچ صدایی نداشته باشد، این امر می تواند تاخیر در رشد او را نشان دهد.

نتواند چهره های آشنا را تشخیص دهد:

در طی 9 ماه، یک کودک می تواند چهره های آشنا را تشخیص دهد و آنها را با یک لبخند نیز می شناسد؛ به عنوان مثال، هنگامی که والدین از محل کار به خانه بازگردند، کودک هیجان زده می شود. همچنین هنگامی که پدربزرگ و مادربزرگ از وی بازدید می کنند، چهره او خندان می شود، زیرا او به یاد می آورد که آخرین بار با آنها سرگرم بوده است.

قادر به نگه داشتن هر چیزی نیست:

اگر کودک نتواند اجسام را در دست بگیرد، نمی تواند غذا را نگه دارد و به تنهایی غذا بخورد، پس احتمال دارد که او مشکل رشد داشته باشد. کودکانی که در معرض تاخیر رشد شدید قرار می گیرند، اندام های سفت و سخت، حرکات عضلانی محدود و عدم هماهنگی بین گردن و سر را نشان می دهند.

مراقبتهای نوزاد 9 ماهه

مراقبتهای لازم از نوزاد 9 ماهه

5 نکته برای بهبود رشد کودک 9 ماهه

در اینجا چند راه ساده و مفید برای ایجاد یک نوسان کامل وجود دارد:

اجازه دهید بچه بازی کند:

زمان بازی، بهترین راه برای ورزش کردن ماهیچه ها است و به آنها کمک می کند تا با سرعت طبیعی رشد کنند. اطمینان حاصل کنید که کودک شما نقش بسیار مهمی در بازی دارد و بخشی از آن است. به او دستورالعمل هایی مانند "انتقال توپ به مادر" و یا "پرتاب کن" را بگویید. بازی کردن، باعث تحریک مهارت های شناختی و بدنی کودک می شود و به رشد او کمک می کند. همچنین، در حالی که نشستن را تقویت می کند، عضلات پشت کودک را تشویق می کند.

کتاب خواندن و گردش بیرون از خانه:

یک کودک 9 ماهه عاشق کتاب داستان رنگی است. برای او کتاب بخوانید، این فعالیت باعث می شود بینایی کودک تحریک شود. قدم زدن در پارک و مشاهده طبیعت نیز، به قدرت بینایی کودک کمک می کند.

گفتگوهای پایه اما معنی دار داشته باشید:

نام اشیاء را روی آنها بنویسید و با کودک به اشتراک بگذارید ("این مبل" است). کودک شما ممکن است نتواند عبارت را دقیق تکرار کند، اما می تواند صدای عبارت را به خاطر بسپارد و سعی کنید با صدای بلند صحبت کند.

 تغذیه نوزاد 9 ماهه

توانایی های نوزاد در 9 ماهگی

اجازه دهید کودک، خود غذا بخورد:

انواع مختلف غذاهای انگشتی را در مقابل کودک قرار دهید تا خودش انتخاب کند. این فعالیت به کودک کمک می کند تا درک دقیق تری داشته باشد.

وقت گذراندن با خانواده:

صرف یک روز با کل خانواده. این شخص کوچک را با تمام چهره ها آشنا کنید، تا چهره ها را به خاطر بسپارد.

نوزاد 9 ماهه ، مراقبتهای لازم از نوزاد 9 ماهه

4.7390
این مطلب مفید بود ؟36921
منبع : بخش سبک زندگی نمناک / ن / ک
برچسب : نوزاد
وبگردی