خرخر

راه حلی برای رفع خرخر

کد مطلب : 4834زمان مطالعه : 2 دقیقه
از چیزهایی که خروپف را تشدید می کنند مثل قرص های خواب آور، قهوه و خوردن غذاهای سنگین قبل از خواب دوری کنید.

برای درمان خرخر این کارها را انجام دهید.

 

اگر دارویی مصرف می کنید، از پزشک خود درمورد اینکه آیا جایگزین داروی دیگری می شوند سوال کنید. شاید همین داروها عامل خروپف هستند. قرص های خواب آور و سایر مسکن ها باعث سست شدن ماهیچه های گلو و حنجره شده و مجرای هوا را تنگ می کنند که نتیجه آن خر و پف شبانه است.

سعی کنید گرفتگی بینی را برطرف کنید. اگر گرفتگی بینی باعث خرناس شماست، می توانید از ضد احتقان ها یا آنتی هیستامین استفاده کنید. در صورتی که سرما خورده اید یا آلرژی دارد، مصرف این داروها را محدود کنید. چرا که مصرف طولانی مدت آنها مضر است.
 
غرغره کردن دهانشویه نعنایی در کاهش مخاط بینی و گلو موثر است. بخصوص اگر سرما خورده باشید یا دچار آلرژی باشید.

به بینی خود چسب بینی بزنید تا مجرا را باز کند. این چسب ها در اکثر داروخانه ها وجود دارند. آنها را خریداری کرده، دستور عمل روی بسته را بخوانید و چسب را به بینی خود بزنید.

ورزش های مخصوص خروپف انجام دهید. زبان خود را تا جایی که می توانید بیرون بیاورید و بعد رها کنید. این کار را 10 بار تکرار کنید. سعی کنید زبان خود را به چانه بزنید. نگه دارید و رها کنید. این کار را تکرار کنید، حداقل برای 10 بار.

تا جایی که می توانید دهان را باز کرده و لبخند بزنید. 10 ثانیه این حالت را نگه داشته و رها کنید. در طول روز هرچقدر که می توانید این حرکت را تکرار کنید.

اگر به پشت می خوابید، چندتا بالش زیر سر خود بگذارید تا کمی بالاتر باشید و روی تخت صاف نخوابید. یا اینکه سر تخت را بلند کنید. برای این کار می توانید چند عدد تخته زیر تخت گذاشته یا زیر هر پایه تخت چندتا دفترچه تلفن قدیمی بگذارید. اینگونه می توانید سر تخت را بالاتر بیاورید.

به پهلو بخوابید. وقتی که به پشت می خوابید، زبان شما به گلو چسبیده و مانع جریان هوا می شود. یکی از راه هایی که می توانید خود را مجبور به این کار کنید این است که یک توپ تنیس را به پشت لباس بدوزید تا هر بار که خواستید به پشت برگردید شما را ناراحت کند و مجبور شوید به پهلو بخوابید.

تحقیقات نیز نشان داده که ریسک بروز بیماری های قلبی در افرادی که دچار خرناس های شبانه هستند بیش از سایرین است. پس رعایت تکنیک های فوق می تواند برای خودتان نیز مفید باشد.

راه حلی برای رفع خرخر

4.123
این مطلب مفید بود ؟194
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از aftabir.com
وبگردی