حرف به کرسی نشاندن
وقتی تصمیمی دارید و باید آن را در جمعی اثبات کنید تا مورد قبول همه قرار گیرد یعنی باید حرف خود را به کرسی بنشانید که این کار باید با روشی خاص انجام شود.

بهترین روش ها برای به کرسی نشاندن حرفتان

همه ما زمان هایی در خانه یا محیط کار نیاز به متقاعد کردن دیگران یا به طور عامیانه به کرسی نشاندن حرفمان داریم تا به حرفمان گوش داده شود و به آن عمل گردد.

متقاعد کردن دیگران یا به کرسی نشاندن حرف یکی از انواع مهارت های ارتباطی کلامی است که افراد با داشتن آن می توانند صادقانه احساسات خود را بیان و بدون خجالت حق خود را مطالبه کنند. توانایی متقاعد کردن دیگران و به کرسی نشاندن حرف یک استعداد ذاتی و غیر قابل تمرین نیست بلکه مهارتی قابل پرورش است و شما در طول زمان می توانید آن را بهبود بخشید.

اگر فکر می کنید با اظهار نظر در جمع یا در رابطه با نزدیکان مشکل دارید و می‎خواهید مردم به حرف های شما گوش کنند و شما را جدی بگیرند و روی دیگران تاثیر بگذارید، این بخش از سبک زندگی نمناک را مطالعه نمایید.

بلند حرف نزنید:

برای اینکه کلام شما تاثیرگذارتر شود، باید با صدای آرامتری صحبت نمایید زیرا صدای آرام حالت قدرتمندتر و عالمانه تری دارد و بر طبق مطالعات صدای آرام با ویژگی هایی نظیر «سرگروه در نظر گرفته شدن»، «بهتر به خاطر سپرده شدن» و «درآمد بیشتری داشتن» عجین شده است.

حرف به کرسی نشاندن

محکم صحبت کنید:

برای اینکه تاثیرگذاری کلامتان بیشتر شود، محکم صحبت کنید. حکم حرف زدن نشانه قدرت و اقتدار و اعتماد به نفس و عزت نفس است و به معنای بلند صحبت کردن نیست. کسی که محکم حرف می زند، و این حس را در مخاطب به وجود می آورد که می شود به او اعتماد کرد و نباید از کنار حرف ها و سخنان او به راحتی گذشت.

سرِ اصل مطلب بروید:

وقتِ هر کسی برایش ارزشمند است، برای تاثیرگذاری کلامتان طفره نروید و وقت دیگران را با مسائل کم اهمیت تلف نکنید و نکات ضروری و مهم مطلب را بیان کنید و حاشیه نروید.

به خودتان اعتماد داشته باشید:

خودتان را باور داشته باشید تا وقتی صحبت می کنید، افراد اعتمادبه نفس تان را در صدایتان و در زبان بدن تان بینند.

صحبت با اعتمادبه نفس

به زبان بدن تان توجه کنید:

زبان بدن شما مانند کلمات تان قادر است منظورتان را برساند پس به حرکات بدن تان دقت کنید. از تکنیکِ دست های باز استفاده کنید و بی قراری و نگرانی را از خود دور کنید تا بااعتمادبه نفس جلوه کنید و تصویر مثبتی از خود ارائه دهد.

قابل فهم صحبت کنید:

برای تاثیرگذار کردن کلامتان و اینکه حرفتان را به کرسی بنشانید، واضح صحبت کنید و روی نکات مهم تأکید داشته باشید و زمان حرف زدن کل افراد حاضر در محل را خطاب قرار دهید و فقط به یک نفر نگاه نکنید.

لبخند بزنید:

مردم معمولا به سوی افرادی که حالت مثبت تری دارند گرایش می یابند. لبخندزدن باعث ایجاد تغییرات ساختاری در دهان و تحت تاثیر قرار دادن لحن صدای‎تان می شود و به شما کمک می کند تا حالت دوستانه تر و پاسخگو تری داشته باشید.

صحبت با لبخندزدن

گفت‎وگوی درونی تان را تغییر دهید:

به گفت‎وگوی درونی تان مراجعه کنید، انتقادهای درونی را از بین ببرید تا صدایی با اعتماد به نفس و مثبت به دست آورید.

لحنتان را افتان و خیزان کنید:

سعی کنید لحن افتان و خیزان صدا را رعایت کنید تا حرفی که می زنید بهتر و متقاعدکننده تر جلوه کند.لحن ساده یا بدون رعایت زیر و بم صدا باعث خستگی و بی‎حوصلگی مخاطب می شود و از تاثیرگذاری شما بر مخاطب می کاهد.

سریع تر صحبت کنید البته نه زیاد سریع:

سریع تر صحبت کنید تا شنونده هیجان شما را احساس کند و همچنین بتواند به خوبی حرف های‎تان را درک کند. افرادی که با سرعت کمی صحبت می کنند، صداقت، تاثیرگذاری و قدرت کمتری داشته و افرادی را که به سرعت صحبت می کنند، به عنوان افرادی پر انرژی، شایسته و باهوش در نظر می‎گیرند اما نباید با سرعت نور حرف بزنید.

متقاعد سازی دیگران

از مکث نترسید:

برای اینکه کلامتان تاثیرگذارتر شود، از مکث استفاده هوشمندانه کنید. مکث قبل از بیان یک جمله باعث مهم تر جلوه کردن آن می شود. مکث در هنگام سخنرانی سبب متمرکز شدن افکارتان و جلوگیری از ادای اصواتی که نشان از فراموشی مطلب دارد، می شود.

با لهجه صحبت کنید:

اگر می خواهید تاثیرگذاری کلامتان بیشتر شود، با لهجه مردم همان منطقه صحبت کنید. مطالعات نشان داده که مردم به افرادی که با لهجه ای غیر از لهجه خودشان صحبت می کنند، اعتماد کمتری دارند.

نفس عمیق بکشید:

تنفس کم عمق سبب می شود تارهای صوتی شما تنگ تر شود و اضطراب بیشتری در صدایتان احساس شده و صدای‎تان بلندتر شود. تنفس عمیق باعث کاهش اضطراب، آرامش تارهای صوتی و ایجاد لحنی آرام تر خواهد شد.

تاثیرگذاری کلام

نبض گفتگو را به دست بگیرید:

در مطالب قبلی نمناک در این مورد کامل توضیح دادیم که اگر می خواهید نبض گفتگو را به دست بگیرید تک تک مخاطب هایتان باید تصور کنند واکنش هایشان برای گوینده مهم است و می تواند در مسیر گفتگو هم تاثیر بگذارد پس هنگام حرف زدن با دیگران، به آنها توجه کنید.

کلمه های مسموم را بشناسید:

برای تاثیرگذار کردن گفتگویتان کلمه های مسموم را بشناسید و از آنها استفاده نکنید. سعی کنید کلمه «من» را کنار بگذارید تا نشان دهید تنها به خودتان فکر نمی کنید. به جای استفاده از عباراتی مثل «باید»، «من می گویم» یا «من می خواهم»، از جملاتی مثل «خوشحال می شوم اگر...»، «لطف می کنید اگر...» و ... استفاده کنید.

به هیچ وجه کسی را در جمع تحقیر نکنید و اگر کسی حرف غلط و غیرمنطقی زد باید با آرامش درباره آن حرف بزنید و قانعش کنید.نظرات منطقی را حتی اگر مخالف میل تان باشد، بپذیرید و نظرتان را با احترام بیان کنید.

روش تاثیرگذار حرف زدن

کوتاه سخن بگویید:

کوتاه و مختصر صحبت کردن به چند دلیل در متقاعد کردن دیگران به شما کمک خواهد کرد. صحبت کوتاه و مختصر باعث می شود بتوانید توجه مخاطبانتان را بیشتر نزد خود نگه دارید و آن ها نیز بتوانند پیام هایی را که شما در قالب کلام به آن ها منتقل می کنید را بیشتر درک و جذب کنند.

از تکنیک تکرار استفاده کنید:

تکرار مناسب مطالب به میزان زیادی در قانع سازی دیگران به شما کمک خواهد کرد.اطلاعات مهم صحبت های خود را دو یا سه بار تکرار کنید اما این تکرار ها را با جملات متفاوت و شیوه های مختلفی انجام دهید تا مخاطبان شما احساس نکنند که در حال شنیدن مطالبی تکراری برای چند بار هستند.

روش های عالی برای به کرسی نشاندن حرفمان

4.743
این مطلب مفید بود ؟403
منبع : بخش سبک زندگی نمناک/ن/ز.ت
وبگردی