روغن گل محمدی
ماساژ بدن با روغن گل محمدی به نرم شدن عضلات کمک می کند و استرس و نگرانی را دور می کند. مصرف این روغن گیاهی پرخاصیت، عملکرد کبد را تنظیم کرده و از عفونی شدن آن جلوگیری می کند.

طرز تهیه روغن گل محمدی و آشنایی با خواص بی نظیر آن

روغن گل محمدی به صورت موضعی استفاده می شود و بوییدن بخار آن، احساس خوشحالی و امید را در فرد ایجاد می کند.
گل محمدی تقویت ریشه مو و پوست، تسکین دردهای مزمن ناشی از گرفتگی عضلات، تقویت بدن، تقویت کبد، خاصیت ضد اسپاسم، ضد ویروس، ضد تب و ضد یبوست از خواص روغن گل محمدی است.
گل محمدی از گل های زیبایی است که مردم از زمان های بسیار قدیم از خواص درمانی و مفید آن بهره مند می شدند و امروزه نیز با فراورده های مختلفی نظیر شربت، گلاب، قطره، اسانس، افشره و روغن گل محمدی از خواص دارویی آن استفاده می کنند. برای آشنایی با فواید درمانی و خواص روغن گل محمدی در سلامت جسم و روح و طرز تهیه آن با ما همراه شوید.

روغن گل محمدی

خواص دارویی روغن گل محمدی

آشنایی با مهمترین خواص روغن گل محمدی

روغن گل محمدی طبیعتی معتدل و مایل به خنک دارد. برخی از مهمترین خواص روغن گل محمدی عبارتند از:
ضماد روغن گل محمدی برای رفع سردرد مفید است و بوییدن آن عطسه آور می باشد.
استفاده از روغن گل محمدی برای تقویت موها مفید است. بدین منظور مقداری از این روغن را با کندر مخلوط نموده و به ریشه موها بمالید.
از دیگر خواص روغن گل محمدی کاهش التهابات و تب است، بدین منظور می توانید چند قطره از آن را در آبی که برای پاشویه استفاده می کنید، بریزید.
ماساژ بدن با این روغن به نرم شدن عضلات کمک می کند و استرس و نگرانی را دور می کند. کمپرس با آب سرد یا ولرم حاوی روغن گل محمدی، دردهای مزمن از جمله گرفتگی عضلات ناشی از قاعدگی و خستگی زیاد را برطرف می کند.
تقویت کبد و بهبود عمکلرد آن از دیگر خواص درمانی روغن گل محمدی است. مصرف این روغن گیاهی پرخاصیت، عملکرد کبد را تنظیم کرده و از عفونی شدن آن جلوگیری می کند.
از خواص روغن گل محمدی کمک به درمان ورم مقعد و بواسیر است. در طب سنتی از روغن گل محمدی به عنوان یک ملین برای درمان یبوست مزاج استفاده می شود.
مالیدن روغن گل محمدی بر روی محل زخم موجب التیام سریع تر زخم ها و رویاندن گوشت می شود.

روغن گل محمدی

اثرات روغن گل محمدی برای پوست

مصرف روغن گل محمدی با انگور، سداب و سرکه در تقویت طحال و کمک به درمان بیماری های با منشاء طحال مفید است.
کمک به درمان عارضه های پوستی مانند قرمزی، سوزش و پف کردن پوست از خواص روغن گل محمدی برای پوست است. این روغن دارای خواص تسکین دهنده است که برای ترمیم مناسب است و می تواند پوست را به خوبی تغذیه کرده و آن را مرطوب نگه دارد و به تنظیم میزان روغن تولیدی پوست کمک کند.
مالیدن روغن گل محمدی بر موضع روماتیسم یا مفاصل دردناک به تسکین درد کمک می کند. همچنین ماساژ پاها با این روغن باعث تسکین درد پا خواهد شد.
کاهش استرس، اضطراب و بهبود افسردگی از سایر فواید این روغن هستند. به طور کلی بوییدن و ماساژ بدن با این روغن، نشاط آور است و داروی خوبی برای درمان افسردگی می باشد. همچنین این روغن باعث افزایش و تقویت اعتماد به نفس، امید و قدرت روحی شده و باعث ایجاد افکار مثبت و احساسات خوشایند در بیمار مبتلا به افسردگی می شود.
توصیه می شود برای محافظت در برابر ویروس ها از این روغن استفاده کنید.
روغن گل محمدی یکی از بهترین روغن های گیاهی برای افزایش درخشندگی و جوانی پوست است و استعمال روزانه آن لکه های مربوط به جوش، آکنه و زخم را محو و کمرنگ می کند.

طرز تهیه روغن گل محمدی

برای تهیه روغن گل محمدی در منزل، برگ های تازه گل را در روغن کنجد مخلوط کنید و چند روز در آفتاب بگذارید تا کم کم رنگ گل ها سفید شود. سپس برگ ها را بیرون آورید و مجددا برگ تازه بریزید و چند روز دیگر در آفتاب بگذارید تا رنگ گل ها سفید شود و این کار را 7 مرتبه انجام دهید. بعد از بار هفتم گل ها را از روغن خارج کنید و روغن را در جای تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید.

مضرات روغن گل محمدی (موارد احتیاطی و منع مصرف)

زیاده روی در مصرف روغن گل محمدی باعث ضعف نیروی جنسی و عطش خواهد شد و در برخی افراد ممکن است ایجاد حساسیت کند.

خواص روغن گل محمدی در سلامت روح + طرز تهیه

4.753
این مطلب مفید بود ؟503
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از فرتاک نیوز - بهداشت نیوز -/ ر
وبگردی