طب سنتی
از نظر طب سنتی عضوی که بیشترین مشارکت را با سردرد دارد معده می باشد که عدم تعادل اخلاط در آن به طور ثانویه موجب سردرد می گردد.در صورت وجود سوءمزاج در معده محصول خوبی تحویل کبد داده نمی شود.

نسخه طب سنتی برای سلامت معده و کبد

یک کارشناس طب سنتی گفت:درباره حفظ سلامت کبد و معده از دیدگاه طب سنتی اظهار کرد:سلامت کبد و معده از دیدگاه طب سنتی در پیشگیری از بیماری ها بسیار مهم است.

حفظ سلامت کبد از دیدگاه طب سنتی

وی افزود:نانی که خمیرش خوب رسیده و نمکش معتدل باشد برای کبد مفید است؛ مویز، انجیر و فندق برای کبد مفید هستند, پیاپی خوردن غذاهای گوناگون به روی هم و عدم رعایت ترتیب غذا به کبد آسیب می زند.
این کارشناس طب سنتی متذکر شد:نوشیدن آب سرد هنگام ناشتا، پس از حمام گرم، جماع و ورزش برای کبد مضر است, مداومت بر غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو، نان روغنی، نان فطیر و غذاهای لزج مثل پاچه برای کبد مضر است.

طب سنتی

حفظ سلامت معده از دیدگاه طب سنتی

علوی تصریح کرد:روی هم خوری غذاهای مختلف، پرخوری، خوردن غذاهای چرب و لزج، قی کردن متواتر، گرسنگی مفرط و خوردن آب میان غذا به معده آسیب می رساند.
وی خاطرنشان کرد:استفاده از ادویه گرم (متناسب با مزاج) مانند زیره، دارچین و هل باعث تقویت معده می شود, از شربت های مقوی معده می توان به سکنجبین، شربت لیمو، ترنج، غوره، انار و زرشک اشاره کرد، همچنین زنجبیل پرورده، معجون مقوی معده است.

حفظ سلامت کبد و معده با طب سنتی

4.361
این مطلب مفید بود ؟529
توجه : مطالب بخش بهداشت و سلامت سایت نمناک از منابع خارجی ترجمه شده و تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشی دارد . از اینرو توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست .
برگرفته از تسنیم-/ ر
وبگردی