سوناتا

مشخصات فنی و اطلاعات “سوناتا” 2017

کد مطلب : 61272زمان مطالعه : 9 دقیقه
برتری کیا اپتیما و تویوتا کمری و نیز خودروهای دیگر در این رنج قیمت بر “سوناتا” 2017 عیان است و این خودرو در مقابل خودروهای دیگر حرفی برای گفتن ندارد.

 هیوندای سوناتا LF هیبرید2017

جدید ترین ماشین برند هیوندای که توسط شرکت پاکرو وارد بازار کشورمان شده است آخرین مدل سوناتا هیبرید میباشد که تغییرات زیادی بر روی این ماشین اعمال شده است و نسبت به هیوندای سوناتا LF معمولی تغییرات مثبت زادی را از نظر ظاهری ؛ سواری ، فنی ، ایمنی و ... تجربه کرده است و به راستی که به ماشین ارزنده تر و کاملا بهتری تبدیل شده است و اکنون علاوه بر ظاهر خوب ویژگی های مثبت و قابل تعریف بسیار خوبی را دارا میباشد که ازش خرید این ماشین را بسیار بالا میبرد .

مشخصات سوناتا 2017

اطلاعات و مشخصات فنی سوناتا 2017

 
طراحی خارجی 
 
ظاهر سوناتا LF نسبت به نسل های پیشین خود جسورانه تر شده است و طبق عادت همیشگی خودروسازهای کره ای، توانسته از سیاست های کلی سازنده ی خود نیز پیروی کند. این سبک طراحی به طور عمده، در عمق چهره ی محصولات هیوندای نفوذ پیدا کرده است که در نگاه اول همانند سیاست بسیاری از طراحی های خودروسازهای جهانی فعلی، تشخیص تفاوت ها کمی گیج کننده و سخت به نظر می رسد. دلیل این رفتار خودروسازها را می توان احترام به سلیقه ی طیف گسترده ای از مشتریان و در نتیجه فروش بالا دانست. چراغ های کشیده و زاویه دار جلو، چراغ های روشنایی روز LED و جلوپنجره با طراحی ویژه ای که حکم امضای هیوندای را دارد، هماهنگی مطلوبی میان عناصر طراحی و خطوط منحنی سوناتا ایجاد کرده است.
 
در جوانب خودرو نیز خطوط منحنی روی بدنه با خط شانه ای که از بالای دستگیره ها گذشته اند، ظاهر مدرن و آیرودینامیکی به خودرو داده اند که می توان نسل دوم جنسیس را متولی این طراحی مشابه دانست. رینگ های 16اینچی در حالت استاندارد و 17 و 18اینچی آلومینیومی در حالت سفارشی نیز ظاهر اسپرت تری به این کره ای محبوب می بخشند.
 
در بخش انتهای خودرو نیز، چراغ های LED عقب به همراه دو اگزور قرارگرفته در زیر دو شبرنگ و اسپویلر بالای چراغ ها، چهره ی سوناتا را شکیل تر کرده اند. البته فرم چراغ های خطر نیز تاحدودی یادآور طراحی کیا اپتیماست. در این بخش از خودرو نیز سیر خطوط منحنی در سپر عقب به چشم می خورد. با بررسی ویژگی های ظاهر خارجی سوناتا، حال سری به کابین این خودرو می زنیم.
 
طراحی داخلی 
 
به لطف هوشمندی تیم طراح، راننده و سرنشینان احساس راحتی مطلوبی را در کابین سوناتا تجربه می کنند. ارگونومی قابل قبول در کنار کنترل بالای راننده در هدایت خودرو، اشراف به محیط و دسترسی به ادوات داخلی از جمله ویژگی های کلیدی طراحی داخلی خودروست. هیوندای در این نسل، طراحی داشبورد خود را تغییر داده است؛ چیدمان بی نقص ادوات، دریچه های هوای ذوزنقه ای روبه روی هم در کنار نمایشگر 8اینچی در پنل داشبورد به همراه دکمه های تنظیمات باعث شده اند که شاهد چهره ی ساده ولی به روز سوناتا باشید. به لطف عاریه گرفتن طراحی داخلی جنسیس سدان، فناوری های به کاررفته در کابین سوناتا، LF را به طورکلی از نسل پیشین متمایز می کند. البته این در حالی است که جنس چوب و آلومینیوم بخش هایی از کابین همانند جنسیس لوکس نیست؛ اما با توجه به بودجه ی پرداختی، می توان هنوز سوناتا را اتومبیلی باپرستیژ شناخت. صندلی های چرمی با قابلیت تنظیم برقی هشت جهته، تهویه ی مطبوع جلو و سیستم گرمایش برای سرنشینان عقب، حس راحتی را در هنگام سواری به مسافران خود هدیه می دهند.
 
همچنین سامانه ی پخش صوتی با قابلیت پشتیبانی از اتصالات USB و AUX و بهره بردن از هشت بلندگوی باکیفیت اینفینیتی، محیط دلپذیری را برای سرنشینان خلق می کند. یکی از نقدهایی که همیشه بر محصولات کره ای وارد بوده، کیفیت ادوات داخلی آن هاست. در طول دهه ی اخیر، کمپانی های کره ای در بهبود این امر تلاش کرده اند؛ باوجوداین عده ای هستند که محصولات ژاپنی را برتر از محصولات کره ای می دانند. این در حالی است که خودروهای ژاپنی عموما قیمت های بالاتری دارند؛ درنتیجه از لیست خودروهای متناسب با بودجه ی بسیاری از خانواده ها خط می خورند. حال بخش فنی خودرو را بررسی می کنیم.
 
مشخصات موتوری هیوندای سوناتا مدل 2017
 
موتورSEEco Sport Sport 2.0TLimited Limited 2.0T
نوعدرون خطی 4 سیلندردرون خطی 4 سیلندر دو اسکرول توربودرون خطی 4 سیلندردرون خطی 4 سیلندر دو اسکرول توربودرون خطی 4 سیلندردرون خطی 4 سیلندر دو اسکرول توربو
حجم موتور (لیتر)2٫41٫62٫42٫02٫42٫0
 
اسب بخار @ RPM185 @ 6000178 @ 5500185 @ 6000245 @ 6000185 @ 6000245 @ 6000
 
گشتاور (پوند فوت) @ RPM178 @ 4000195 @ 1500-4500178 @ 4000260 @ 1350-4000178 @ 4000260 @ 1350-4000
 
نسبت تراکم11٫3:110٫0:111٫3:110٫0:111٫3:110٫0:1
 
زمانبندی و سوپاپDOHC 16 سوپاپ با D-CVVTDOHC 16 سوپاپ با D-CVVTDOHC 16 سوپاپ با D-CVVTDOHC 16 سوپاپ با D-CVVTDOHC 16 سوپاپ با D-CVVTDOHC 16 سوپاپ با D-CVVT
 
تزریق سوختتزریق مستقیم (GDI)تزریق مستقیم (GDI)تزریق مستقیم (GDI)تزریق مستقیم (GDI)تزریق مستقیم (GDI)تزریق مستقیم (GDI)
 
مشخصات فنی هیوندای سوناتا مدل 2017
 
پیشرانهSEEco Sport Sport 2.0TLimited Limited 2.0T
 
محور جلو   (FWD)دارددارددارددارددارددارد
 
انتقال 6 سرعته اتوماتیک با SHIFTRONICداردندارددارددارددارددارد
 
7-سرعته EcoShift و  سیستم دو کلاچه   (DCT) با SHIFTRONICنداردداردنداردنداردنداردندارد
 
نسبت درایو2٫8854٫294 / 3٫1742٫8852٫8852٫8852٫885
 
انتخاب حالت رانندگیدارددارددارددارددارددارد
 
بدن / تعلیق / شاسی/ابعاد هیوندای سوناتا مدل 2017
بدن / تعلیق / شاسیابعاد خارجی (اینچ)
سیستم تعلیق جلو:مک فرسون 
سیستم تعلیق عقب:مستقل مولتی لینک
سیستم تعلیق اسپرت
ستون فرمان (C-MDPS) -برقی یا  فرمان برقی (R-MDPS)
هندویل فرمان اسپرت
 
4  چرخ دارای ترمز دیسکی
رینگ آلیاژی 16 اینچی با لاستیک  205 / 65R16 
رینگ های آلیاژی 17 اینچی با لاستیک 215 / 55R17 
رینگ های آلیاژی 18 اینچی بالاستیک  235 / 45R18 110٫4
 
فاصله دو محور 
 
 191٫1
 طول
 73٫4
 عرض 
 58٫1
 ارتفاع
 
  مشخصات ایمنی هیوندای سوناتا مدل 2017 
 
آینه با تشخیص نقطه کور 
تشخیص نقطه کور (BSD) 
هشدار  تغییر لین
دوربین دید عقب
اخطار  خروج از خط (LDW)
کروز کنترل هوشمند 
سنسور پارک عقب
ترمز اضطراری اتوماتیک (AEB)
نوربالای اتومات 
سیستم مانیتورینگ فشار تایر  (TPMS) 
مدیریت پایداریسیستم ترمز ضد قفل (ABS)
توزیع نیروی ترمز الکترونیکی (EBD)
کمک ترمز (BA)
کیسه هوای دوگانه (SRS) و  (OCS) جلو/پرده ای /کناری/زانویی
کمربند ایمنی pretensioners 
لچ عقب  
کی لس
استارت بدون کلید و با دکمه
سیستم(VSM)
کنترل پایداری الکترونیکی (ESC)
سیستم کنترل کشش (TCS)
 
مشخصات  خارجی و  داخلی هیوندای سوناتا مدل 2017
 
امکانات خارجی  امکانات داخلی
 آینه های جانبی همرنگ بدنه
 آینه های جانبی برقی
 آینه های جانبی با تشخیص لاین سبقت
سیستم نوربالای  (CHMSL)
دستگیره های درب کروم
جلو پنجره مشبک جدید اسپرت
زوار های  پنجره و دور خودرو از جنس کروم
آینه فراگیر DLO 
پانل جانبی با قالب گیری کروم
سپر جلو با ظاهری اسپرت
دیفیوزر عقب
اگزوز تک لول  کروم (انتخابی)
اگزوز دو  لول کروم (انتخابی)
اگزوز چهار لول کروم (انتخابی)
اسپویلر عقب
شیشه ای سولار 
برف پاک کن با دور متغیر
آنتن باله کوسه ای
چراغ های جلوی پروژکتوری
چراغهای جلو زنون HID 
چراغهای جلو اتوماتیک
چراغهای دی لایت LED  یا  (DLR)
چراغ های عقب LED
باز شدن درب ها در صورت نزدیک شدن رانندهسانروف  پانوراما شیب و اسلاید
سانروف برقی   
تهویه مطبوع
کنترل دمای اتوماتیک
آفتابگیر پارچه ای 
تنظیم صندلی در 8 جهت 
سیستم یکپارچه حافظه (IMS) برای صندلی و آینه 
صندلی های جلو گرم کن دار
صندلی عقب گرم کن دار
تهویه صندلی های جلو
صندلی پارچه ای(انتخابی)
صندلی چرمی (انتخابی)
تریم Metalgrain(انتخابی)
تریم کربن فیبر (انتخابی)
تریم  تکنولوژی 3D(انتخابی)
تریم  Woodgrain (انتخابی)
دستگیره درب داخلی کروم
پدال های آلومینیومی
فرمان D-شکل 
فرمان با روکش چرمی و دکمه SHIFT چرمی 
بلوتوث
 USB
 آینه خودکار الکتروکرومیک با HomeLink  و قطب نما
ترمز الکترونیکی  پارک 
AM FM / CD / SiriusXM به MP3 
سیستک  صوتی با 9 بلندگو / ساب ووفر و آمپلی فایر (400 وات)
رادیو HD ™  و  Multicast
آندروید اوتو™
اپل CarPlay ™
 صفحه نمایش لمسی 7 اینچی (انتخابی)
صفحه نمایش لمسی   8 اینچی(انتخابی)
 
سوناتا 2017
وضعیت ظاهری و شرایط رانندگی با سوناتا2017
 
تجربه رانندگی
 
با توجه به تجربیات گذشت ماحصل رانندگی با لکسوس ct200h، کمری هیبرید، و تویوتا پریوس، می توان گفت که ترمز این خودروها به دلیل وجود تکنولوژی بازیابی انرژی ترمزگیری معمولا واکنش چندان قدرتمندی از خود نشان نمی دهد. با چنین دیدگاهی به سراغ سوناتا هیبرید می رویم که در حال حاضر مهمترین رقیب کمری هیبرید در سطح جهان به شمار می آید. در نگاه نخست باید گفت که فضای سرنشینان، کیفیت تریم داخلی و آپشن های رفاهی در سطح کاملا مطلوبی قرار دارد و به سرعت شما را تحت تاثیر قرار خواهند داد، مجموعه پشت آمپر و گیربکس نیز بیشتر از ساخته های تویوتا، مشابه خودروهای غیر هیبریدی طراحی شده و احساس آشناتری را به راننده منتقل می کند. تنها نکته قابل ذکر شاید این باشد که در صورت خالی شدن باتری ها، موتور درون سوز حتی در حال توقف نیز استارت می خورد تا شارژر باتری را در سطح مطلوبی حفظ کند، اما عایق کاری کابین به حدی خوب انجام شده که در صورت بسته بودن پنجره ها اثر چندانی از صدا و لرزش فعالیت موتور درون اتاق احساس نمی شود.
 
فرمان علیرغم مجهز بودن به تکنولوژی کمکی برقی، عملکرد نسبتا سنگین و دقیقی از خود نشان می دهد و به نظر می رسد که هیوندای بلاخره توانسته بالانس صحیحی را بین سبکی و دقت فرمان پیدا کند، عملکرد خوب سیستم تعلیق یکی از مهمترین نقاط قوت هیوندای سوناتا هیبرید است که علیرغم سنگین تر شدن خودرو به دلیل وجود باتری و موتورهای برقی، بسیار قابل توجه به نظر می رسد و سیستم تعلیق به خوبی از پس جذب تکان های ناشی از گذر بر روی ناهمواری ها و سرعت گیرها بر می آید. هندلینگ خودرو البته چندان خارق العاده نیست و بنا به آزمایش نشریات خارجی در سطح 0.78 جی اندازه گیری شده است، اما در زمان رانندگی نرمال اثری از عدم ناپایداری و مشکل در هندلینگ دیده نمی شود و عملکرد سوناتا هیبرید در مقام یک سدان خانوادگی با ثبات به نظر می رسد.
 
در نهایت به قسمت هیجان انگیز شتاب گیری می رسیم، با مقایسه عددی زمان رسمی 8.1 ثانیه باید انتظار شتاب گیری ای جذابی در حد خودرویی مانند ماکسیما دنده دستی را داشته باشید اما در مقایسه با ماکسیما سوناتا حس کمتری از هیجان را به شما منتقل می کند و با شتابی در حدود 9 الی 10 ثانیه که البته از شرایط بنزین و ارتفاع تهران ناشی می شود، در حد و اندازه ای بین ماکسیما اتوماتیک و مزدا 3 قرار می گیرد که البته هر دو نیز خودروهای مناسبی برای استفاده نرمال و خانوادگی هستند.
 
ترمزها اما همانند تمامی خودروهای هیبریدی دیگر که تاکنون به ایران راه یافته اند، اندکی عجیب به نظر می رسند و در زمان ترمزگیری های سبک، عملا تمامی نیروی بازدارنده توسط مجموعه ژنراتور تامین می شود و همین نکته احساس درگیر شدن دیسک ترمز و شتاب منفی ناگهانی را از سرنشینان می گیرد، در واقع به نظر می رسد که برای ترمزگیری های نرمال و سبک که پدال تا انتها فشرده نمی شود، باید خط ترمز طولانی تری را برای خودروهای هیبرد متصور بود، با این حال براساس اعداد و ارقام منتشر شده از سوی هیوندای، ترمز سوناتا هیبرید عملکردی بهتر از کمری هیبری در توقف از سرعت 100 کیلومتر دارد و چند متر سریعتر خودرو را متوقف می کند.
تفاوت های ظاهری مدل معمولی و هیبریدی هیوندای سوناتا در چیست؟
 
جلوپنجره، سپر، چراغ های جلو و عقب در مدل هیبریدی باز طراحی شده اند و رینگ های متفاوتی نسبت به مدل بنزینی لاستیک ها را به آغوش کشیده اند!
در قسمت عقب نیز حذف لوله های اگزوز و وجود اسپویلری کوچک روی درب صندوق نوید از هیبرید بودن خودرو دارد.
البته اگر در مواجهه با این خودرو تمام این موارد را فراموش کردید بهتر است به گلگیرهای جلو مراجعه و در صورت مشاهده عبارت BLUE DRIVE مطمئن شوید که با گونه ی هیبریدی سر و کار دارید.
با باز کردن درب خودرو با محیطی ساده و بی آلایش و به دور از شلوغی مواجه شدیم.هیوندای برای طراحی این نسل تصمیم گرفته از شلوغ کاری های مرسوم فاصله گرفته و به طراحی پخته ای برسد که از حق نگذریم تا حدودی هم موفق بوده است. از نظر ارگونومی و فضاسازی نیز هیوندای سوناتا نمره بالایی می گیرد.
 
راحتی استفاده از امکانات و تجهیزات نسبت به نسل گذشته سوناتا بهبود یافته است و این موضوع کاملا محسوس است.
هیوندای طی چند سال گذشته توجه ویژه ای به رفاه و آسایش سرنشینان خودروهای خود کرده است، شاید به همین دلیل باشد که مردم آپشن دوست کشورمان از محصولات این خودروساز استقبال مناسبی کرده اند.
 
سوناتا 2017
مشخصات موتور و بدنه سوناتا 2017
 
نکات مثبت هیوندای سوناتا 
طراحی قابل قبول ، امکانات فراوان ، قیمت مناسب تر نسبت به رقبا ، صندوق و فضای داخلی جادار ،
 
نکات منفی هیوندای سوناتا 
کیفیت پایین خودرو نسبت به رقبای ژاپنی ،کیفیت نه چندان خوب صفحه نمایش معایب سوناتا 2015 می باشد
 
ایمنی
آژانس دولتی NHTSA ایالات متحده، سوناتا هیبرید مدل 2017 را مورد تست قرار داده که موفق به کسب امتیاز کلی 5 ستاره شده است. این آژانس، سوناتا هیبرید را در سه زمینه مورد بررسی قرار داده که عبارتند از:
برخورد از جلو:این تست شرایطی را شبیه سازی می کند که در آن دو خودروی مشابه که هر کدام با سرعت تقریبی 56 کیلومتر بر ساعت حرکت می کنند، از روبرو با هم برخورد کنند. سوناتا هیبرید در این بخش امتیاز کلی 5 ستاره را دریافت کرده است.
 
برخورد از کنار:این تست، تصادف در تقاطع ها و برخورد با اشیای ثابت (بطور مثال درخت یا تیر برق) را شبیه سازی می کند. سوناتا هیبرید در این بخش بطور کلی 5 ستاره دریافت کرده است.
مقاومت در برابر چپ شدن:این تست، احتمال واژگون شدن خودرو در شرایطی که راننده کنترل خودرو را از دست بدهد مورد ارزیابی قرار می دهد. سوناتا هیبرید در این قسمت 4 ستاره از 5 ستاره کسب کرده است.
 
رقبا
هیوندای سوناتا  در این بازه قیمتی رقبای قدرتمندی مانند هوندا آکورد کارکرده تویوتا کمری کارکرده ، رنو تلیسمان و کیا اپتیما  دارد و در میان این رقبای قدرتمند هیوندای سوناتا  حرف زیادی برای گفتن ندارد و حتی در مقابل هم وطن خود کیا اپتیما  هم توان رقابت ندارد . 
 
سوناتا 2017
قیمت و رقبای بازار سوناتا 2017

قیمت و نمایندگی 

 
قیمت بازار صفر کیلومتر 
از 170 تا 195 میلیون تومان - بروزرسانی در:1396/1/26
 
قیمت بازار کارکرده 
از 170 تا 185 میلیون تومان - بروزرسانی در:1396/1/26 

مشخصات فنی و اطلاعات سوناتا 2017

3.33
این مطلب مفید بود ؟21
منبع : نمناک / ک.ک
وبگردی